birbirini çok iyi tanıyan 2 yakın arkadaşın iyi bir duygusal ilişki kurma ihtimali var mı?

bence süper :) kadın boğaları severim ama erkek boğalara güvenmiyorum bazı sebeplerden :) akrepler her zaman en yakın arkadaşım olmuştur,bir tane de akrep sevgilim vardı .bu arada ben yengecim ve ben de burç uyumuna dikkat ediyorum.
ben de yengeç kadınlarını çok severim, en yakınım dostum dediğim 3 yengeç hatunu var :), boğa erkeğini tanıma şansım oldu ne yazık ki haklısın kadınları kadar güven vermiyor, çok daha ağırkanlı ve duygularını belli etme noktasında çok zorlar :KK43:
burç uyumu bence de önemli, yükseleni, alçalanı ve evlilik evinin konumlanması vs etkiliyor.. aslında yengeçler akreplerle ,boğa ve balıklarla anlaşır denir .. paylaşım için teşekkürler:KK68:

ben de esimle cok samimiydim. Yani ilk 3 sene hic konusmayip son 1 sene de yakinlasmistik sohbet muhabbet derken ortak yonlerimiz konusmalarimiz o cekimle neredeyse bi 5 ay falan cok samimi dosttuk. Ama bizde hep bi flortoz tavir vardi. Arada derdim bana mi oyle geliyor acaba belki sadee dost olarak goruyordur diye. Sonuc olarak birlikteligimizin 3. senesine donerken 4. evli gunumuz :oops::KK72::KK72:
esimle bizde sik sik birsey demeden birbirimize ayni seyi dusunuyor olurduk. Ben demeden daha derdi daha dusunurdu yapardi. Simdi de benim ne diyecegimi nasil tepki verecegimi cok iyi bildiginden ona gore davranir bende ona ayni sekilde. Bu denli tanimak iyi birsey bence. Ona gercekten deger verdigin icin ona hitap etmesi istekleri zevkleri dusuncelerine gore hareket etmek daha kolay.
Dezavantaji herseyini biliyorsn ya kuzum o kotu iste. Eski sevgilileri arkadas muhabbetleri capkinliklari falan filan iste. bunlara takiyorsan malzeme bulmak hic zor olmuyor :KK19::KK47:
çok teşekkür ederim öncelikle canım:KK19:, aynen biz de öyle olduk yani derler ya zaaflarını,korkularını, bam tellerini vs hep biliyoruz birbirimizin. Ay yerim daha 4 günlük tazecik gelinsin maşallah:nazar: , ama en son kısım da iyi, düşünsene çapkınlıklarını bile biliyorsun, o da senin bunları bildiğini biliyo , evlliğin tehlike arz edecek konuları bunlar ama bu tip evliliklerde olmaz diye düşünüyorum.. çok güzel bu örnekleri duymak :), tekrar mutluluğunuz daim olsun

Anlıyorum, tabi ilişki boyut değiştirince arkadaşken fikir verdiğin, yol gösterdiğin kişileri yeri geliyor kıskanabiliyosun,,
peki çok büyük tartışmalar çıktı mı sizin ilişkinizde hani bu eskilerin gündeme gelmesi dışında? yani arkadaşken tanıdığınız eşiniz, şaşırtacak şekilde değişti mi sevgili ya da eşiniz olunca? bu arada paylaşım için teşekkürler :KK68:
Rica ederim evet çok büyük değişim yaşadık ,hala eski halinden eser yok ben eski aşkımı istiyorum diyorum.
Çok büyük tartışmalar yaşadık en sonuncusu bayramdaydı ,ben eski ilgini aşkını arıyorum diyorum o suratıma bakıyo hak veriyo bunu dile getiriyo ama ,evlenincede herşey gerçekten değişiyo erkeklere bir rahatlık geliyo sanırım. Sevgiliyken ,nişanlıyken çok ilgili aşk doluydu sürekli yan yana olalım derdindeydi ,şuan tam tersi durumdayız tüm ilgi televizyon v.s oldu aynı evde ev arkadaşı gibi oluyoruz. Bazen sinirleniyorum kızıyorum ama çokta elden bişey gelmiyo bir yerden sonra tartışmaktan usanıp kabul etme aşamasına geçiyosun

Konuna gezinirken denk geldim aynı şekilde bir arkadaşlık dostluk ayrı şehirler araya giren uzun görüşememe durumu birbirimizin önceki ilişkilerinde akıl vermede vardı ve inanırmısın ben boğa o akrep burcu arada çekim vardı ama ön ayak olan ikimizinde çok yakın olduğu ortak arkadaşımız oldu 2yıllık yakın arkadaşlık 2 yıllık sevgililik 15 ay nişanlılık derken şimdi bir ay sonra 3 yıllık evli olacağız ve 8 aylık bi kızımız var evlilikte arkadaş gibi olabilmek bence çok önemli birbirinden gizlin saklın olmadığı için evlilikte daha huzurlu oluyor ve inan çok yakın arkadaşta olsan ilk sevgili olarak elini tutması dizlerini titretiyor
geç gördüm iletini, o yüzden geç yazıyorum kusura bakma , mümkün olduğunca ilgilenen, paylaşım yapan tüm arkadaşlara cevap vermeye çalışıyorum..

Tesadüfün bu kadarı olur diyorum ancak seninle bu kadar :), burçlar da zaten o çekimi söylememe gerek yok, birbirini anlama, iç dünyasına girebilme vs.. ve dediğin gibi o zaten senin dostluk sürecinde her şeyine tanık olup,bildiği için güvensizlik olmuyordur.Çünkü biz boğaların güvenlik duvarı azıcık daha kalın :/ , körkütük aşık olmasam da ki istemiyorum zaten bundan sonra olmayı herhalde benim de elimi ilk tuttuğunda çok heyecanlanırım gibime geliyor :)
Maşallah diyorum size de :nazar:, Allah kızınızla bi ömür huzurla, aşkla,sevgiyle yaşatsın 2nizi :)

Zaten o ihtimal olmuyor canım. Kendi kendine gelişiyor. Her yere birlikte gidip geliyorsun her şeyinizden haberdarsınız falan bir bakmışsın sevgili gibi olmuşsun durumunu anlıyorsun. Da da da daaan :) al sana On numara beş yıldız bi ilişki

ben emın olamadıgım ıcın 2 sene bekledım cok yakınımdakını kaybetmek daha cok koyardı.
sonra denedım ve yaklasık 1,5 yıldır evlıyız.
hıc dezavantajı olmadı , tam aksıne avantajının cok oldugunu dusunuyorum .
acıkcası cesaret ısı bıraz..
süperrrrr:nazar::nazar::nazar: , evet inan düşündüğümde avantajlarının çok olduğunun farkındayım, ama o cesaret biraz eksik, bende yani :KK43:, yoksa birebir seviyorum, şöyle böyle dememesine rağmen çok çok güçlü sinyaller veriyor.. 34 yaşına da gelmiş bir adam heralde ne istediğini, neyi hangi amaçla söylediğinin farkındadır öyle değil mi?

Sevgili olmak başka şey..
yaşayıp görmek lazım. .
oladabilir, olmayadabilir. .
çok haklısın sen de, 2 kız arkadaş bile aynı eve girip ev arkadaşı olduğunda arkadaşlığın rengi değişebiliyorsa , dostluğun sevgililik rengi ne olur ? ya ateş kırmızı ya zifiri siyah :) , olursa da olmzsa da aynı konumun altına gelip yazıcam :KK70:

çok haklısın sen de, 2 kız arkadaş bile aynı eve girip ev arkadaşı olduğunda arkadaşlığın rengi değişebiliyorsa , dostluğun sevgililik rengi ne olur ? ya ateş kırmızı ya zifiri siyah :) , olursa da olmzsa da aynı konumun altına gelip yazıcam :KK70:

Bekliyorum :》

Rica ederim evet çok büyük değişim yaşadık ,hala eski halinden eser yok ben eski aşkımı istiyorum diyorum.
Çok büyük tartışmalar yaşadık en sonuncusu bayramdaydı ,ben eski ilgini aşkını arıyorum diyorum o suratıma bakıyo hak veriyo bunu dile getiriyo ama ,evlenincede herşey gerçekten değişiyo erkeklere bir rahatlık geliyo sanırım. Sevgiliyken ,nişanlıyken çok ilgili aşk doluydu sürekli yan yana olalım derdindeydi ,şuan tam tersi durumdayız tüm ilgi televizyon v.s oldu aynı evde ev arkadaşı gibi oluyoruz. Bazen sinirleniyorum kızıyorum ama çokta elden bişey gelmiyo bir yerden sonra tartışmaktan usanıp kabul etme aşamasına geçiyosun
ya burda okuduğum konulardan yola çıkıp yorum yapıcam , erkeklere evlenince evliliğin rehaveti çöküyor heralde..
evlendikten sonra da ilgi gösterebilmeyi, arada sırada da olsa romantik jestleri gereksiz ve fazla buluyorlar sanırım..
çok düzler, çok dümdük maalesef :/

Zaten o ihtimal olmuyor canım. Kendi kendine gelişiyor. Her yere birlikte gidip geliyorsun her şeyinizden haberdarsınız falan bir bakmışsın sevgili gibi olmuşsun durumunu anlıyorsun. Da da da daaan :) al sana On numara beş yıldız bi ilişki
denendi ve onaylandı mı diyorsun sen de tarafımca canım ?:)

eşim
ilk başta çok güzel ama cılkını çıkarmazsan dahada güzel olacağını inanıyorum

ya burda okuduğum konulardan yola çıkıp yorum yapıcam , erkeklere evlenince evliliğin rehaveti çöküyor heralde..
evlendikten sonra da ilgi gösterebilmeyi, arada sırada da olsa romantik jestleri gereksiz ve fazla buluyorlar sanırım..
çok düzler, çok dümdük maalesef :/
Evet burda yapılan yorumların bir çoğu gerçek maalesef başına gelince daha iyi anlıyosun hatta biri yazmıştı hiç unutmam sevdik de evlendik neden seni seviyorum demek lazım gibi bir konuşması olmuştu eşimin burdan bir üyede eşinin böyle dediğinden dert yanıyodu aynılarını bende yaşayınca anladımki erkeklerin bir çoğunda aynı düşünceler hakim :KK45:

Yengeçler iyidir :)
Arkadaştan sevgili durumu olmadı hiç benim. .

:KK73:
aman yengeç erkeği de sevgilim oldu ama yengeç kadınbları candır deyip geçerim, karşı komşumdan tut, çalıştığım yerdeki dostlarıma , hatta görmeden dost gibi olduğuma kadar , üni dahil her şeyimi anlattığım yengeç hatunlarıdır..
Bakalım belki benim de olmaz :)

Evet burda yapılan yorumların bir çoğu gerçek maalesef başına gelince daha iyi anlıyosun hatta biri yazmıştı hiç unutmam sevdik de evlendik neden seni seviyorum demek lazım gibi bir konuşması olmuştu eşimin burdan bir üyede eşinin böyle dediğinden dert yanıyodu aynılarını bende yaşayınca anladımki erkeklerin bir çoğunda aynı düşünceler hakim :KK45:
eşim
ilk başta çok güzel ama cılkını çıkarmazsan dahada güzel olacağını inanıyorum
öncelikle teşekkür ve bu konuda olumlu sonuç alan herkes gibi size de :nazar::nazar::nazar:
kaç yıllık arkadaştınız ve geçişiniz nasıl oldu ? kavgalar en çok nerden çıkıyo? cılkını çıkarma derken neyi kastettiniz ? çok soru sordum :))

ne demek seni seviyorum demenin ne gereği var ?????? ya şeyi anlarım ,flört veya nişanlılıktaki gibi sıklıkla dışarı çıkmamaları, evin içinde daha rhat davranılmasını.. hatta ben çok yapışık iiz gibi yaşanılmasından da hazetmem ,illa herkesin yeri geldi mi ayrı takılacağı, kafa dinlyip özleyeceği zamanları da olmalı.. ama işte erkeklerrr diyoruz orda kalıyoruz.. zaten burdaki konuları dinleyerek,okuyarak bekararın evlemesi çookkkkk zor , ürkütücüüüü :KK43:

aman yengeç erkeği de sevgilim oldu ama yengeç kadınbları candır deyip geçerim, karşı komşumdan tut, çalıştığım yerdeki dostlarıma , hatta görmeden dost gibi olduğuma kadar , üni dahil her şeyimi anlattığım yengeç hatunlarıdır..
Bakalım belki benim de olmaz :)
Hayırlısı olsun cnm. .

X