Birbirine değen iç bacaklar 😔🤦🏻‍♀️

Sosyolog91

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2019
60
39
33
Hanımlar 178 boyum var 70 kiloyum diyetisyene gidiyorum hedefim 65 kilo olmak ama tek sıkıntım şuan için sarkık bacaklarım. Ya üst bacağım baldırdan yukarısı canımı sıkıyor. Göbeğim yok belim hele incecik ama bacaklarımın birbirine değmesinden ver sıkı olmamasından çok dertliyim. Bu durumda olan varmı benim gibi? bu durumdan kurtulmanın yolu yok mu? Vucudum dışardan normal görünse de bacaklarım kıyafetsiz çıplak tam bi içler acısı 🤦🏻‍♀️
Vucudumda beğenmediğim tek yerim bacaklarım

bende bi ara 25 kilo aldım 75 oldum(168boy) bacak içlerim berbat oldu çatladılar adım atarken birbirine yapışıyorlardı sonra kilo versim yine 50 oldum düşünün çop gibi bacaklarım var içleri hala sürtüyor bir topan deri kaldı. 1 yıldır her gün spor salonundayım 4gün ağırlık 2gün kardiyo ne göbek gitti ne de bacak içi.... geçen ay gittim karnımı gerdirdim baklavalar çıktı sıra bacak içlerimde

Hanımlar 178 boyum var 70 kiloyum diyetisyene gidiyorum hedefim 65 kilo olmak ama tek sıkıntım şuan için sarkık bacaklarım. Ya üst bacağım baldırdan yukarısı canımı sıkıyor. Göbeğim yok belim hele incecik ama bacaklarımın birbirine değmesinden ver sıkı olmamasından çok dertliyim. Bu durumda olan varmı benim gibi? bu durumdan kurtulmanın yolu yok mu? Vucudum dışardan normal görünse de bacaklarım kıyafetsiz çıplak tam bi içler acısı 🤦🏻‍♀️
Vucudumda beğenmediğim tek yerim bacaklarım
Birebir aynıyız canım bende 170 boy 64 kiloyum 71 kiloya yakindim belim göbeğim hiç kalmadı ama gel gör ki bacaklar bana ait değil sanki hele çıplak görünce kendimi sanki göbekten itibaren başka biri göbek altı bacaklar vs başka biri. Ben kilo vermeye devam edicem çünkü artık üst kısımdaki yağlar eridi sıra geldi depo yağlara bacak yaglarina. 56 57 olunca 7 8 kilo vermiş olucam onlar da garanti gider diye düşünüyorum

Tempolu yürüyüş 5.5 6 da 2 saat yürümek buyuk ihtimal ust bacak yağ vardir (ne kadar da kilo verirsem vereyim tempolu yurüyuş yapmazsam ust bacaklarim gidiyor)

X