Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
50 tl uzerine kargo benden. Urun durum ve fiyatlari icin de mesaj atabilirsiniz. Yavas yavas urun ekleyecegim.
Sanirim çok akillisinz siz daha dün kacinci uyariyi alipda üyeliğiniz kapatıldı ve konu açmanız yasaklandi ama inatla yeni üyelik açıp ugrasiyorsunuz sifir ürün veya avon oriflame satmaktan vazgeçip norml buradaki insanlar gbi ikinci el kiyafet satmayi deneseniz bukdr cakallik yapmaya calisacaginiza!!!
50 tl uzerine kargo benden. Urun durum ve fiyatlari icin de mesaj atabilirsiniz. Yavas yavas urun ekleyecegim.
Sanirim çok akillisinz siz daha dün kacinci uyariyi alipda üyeliğiniz kapatıldı ve konu açmanız yasaklandi ama inatla yeni üyelik açıp ugrasiyorsunuz sifir ürün veya avon oriflame satmaktan vazgeçip norml buradaki insanlar gbi ikinci el kiyafet satmayi deneseniz bukdr cakallik yapmaya calisacaginiza!!!
siz bana kargo gönderecektiniz noldu o? ulaşamıyorum kac gundur sıze
Kozmetik markasi diyince ille golden rose, max faktor, mac falan mi geliyor akliniza sizin? Herkes kullaniyor avonu oriflame i ne var bunda? Onlarin satisini yapmiyorum ya da uye kovalamiyorum burada ben. Uyari alip bloklanma sebebim sifir urun muhabbetiydi onda da hak verdim onlari yayinlamadim, ikinci el bunlarin hepsi az kullanilmis seyler goruldugu uzere. Sac masasi da ayni sekilde. Kiyafetlerim de cok fazlaydi benim zamaninda az mi canta cuzdan ayakkabi tisort elbise sattim burada ben ne biliyorsunuz da bu sekilde gelebiliyorsunuz anlamiyorum ben? Uyarimi aldim son bi kez daha geldim sifir urun falan satmiyorum, herkesin topicinde var 3 5 avon nemlendiricisi ruju rimeli kokusu vs. Abartmanin alemi yok bence herkes ustune duseni yapsin.
Max factoe loreal olmasi bisi degstrmiyor herkes kullanıyo evet ama herkes herkesi enayi yerine koymuyor ben size üye kovalyrsnz demedm dervisin fikri neyse zikride oymus siz sylednz amacnz o demekki bi üyeliğinz aydn dgeri antalya yalanlarla başa ckmak zor olsa gerek dger sattklarza bsy dmedm ama smdi bana masal okumayin onlari daha önce de kullanlmamis dye koydunz smdi kullanlms mi oldu Napdinz tuvalete mi sıktıniz ürünleri okdr uyari aldnz bir iki kac yani okdrinda inatla devam ettiniz smdimi akillandnz
Guldurmeyin yaa arkadasa kargo yolluckmsnz nye yollamdnz adres ykmuydu telefn dami yokdu :)
Birakn milleti kandrmyi önce hak yemeyin snra gelib
Kimseyi zan altında bırakmak istemem; arkadaş bana telefon numarasını verdi, benim hatam kaydetmeden mesajı silmişim mesaj kutumu boşaltırken. Evet önceden sıfır ürün satmaya çalışması yanlıştı kabul ediyorum ban yedi zaten ama bilip bilmeden insanları da bu şekilde yargılamayalım lütfen oradaki kozmetik ürünleri arasında başka markalar da var ve kıyafet falan da satmaya çalışıyor arkadaş, daha ılımlı yaklaşalım bence, yazık herkes burdan eşyasını satıp 3-5 kuruş bişey kazanmaya çalışıyo ben şahsen üzüldüm bu konusu da kapanmasın kızcağızın.
Olabilr görüyorum burda herkes bişey satmaya çalışyor bende aldm bikaç ürün ama arkdsi takip ediyorum inatla insanlari kandrmaya calsmasi hos değil