birbirimizi ömür boyu hatırlamak için :)

ya arkadaşlar bana çilem33 çıkmış ama kendisini hiç göremedim adresini falanda bildirmemiş gören tanıyan söylesin bu sayfaya girmiyomu acaba

tamam canım yaaa, ama senin hiç hatan yok, sen bilemezdin ki, kimseye sormadan da adını ekleyemezdik, çünkü gönüllülük esastı, isteyen adını eklesin dedik, tabi ki diğer arkadaşlar da katılsa süper olurdu ama onlar da kırılmasınlar biz hepsini çok seviyoruz, onlar da kendi aralarında eşleşsinler ve bence bu hediyeleşmeyi ara ara tekrarlayalım, o zaman katılmayanlar da rahatça katılırlar süper olur bence...

Evet arkadaşlar biz hediyemizi aldık ve gönderdik güle güle kullansın Aybükecim Ülkü bebek.iyi günlerde sağlıkla .

arkadaslar gectı ama nacızane fıkrımı solımben karısık cekseydık eger cok sık gırenler vede nadır gelen arkadaslar var ben gondercektım ama bana nadır gelen arkadas aldıgı ıcın gec ulascaktı hedıyem ornek verıorum tabeee cıftlı yapmak bu yonden mantıklıydı karsılıklı anlasarak konusarak daha basıt oldu yenı gelen arkadaslar ıcın selma bıdaha cekılıs yapsın uzulmesın bız aslında aramızda hep konustuk bu ısımlerı ama ısteyen katılıordu habersız kımseyıde yazamazdık ssozelde yok kac gundur tasınıcaktı belkı oda bunun yarın gelırr onuda alırız

sevgi bacım bizimki benim yüzümden geç oluyor ama kusuruma bakma hayatım bugün öğlen çıkıyoruz yola srf şu hediye olayı yüzünden 1 yıldır hayalini kurduğum tatile çıkmak bile istemiyorum ama kocişin hatrına işte.1 hafta sonra kısmetse gelir gelmez yollayacağım.

ÇekİlİŞİn nasıl olucagı benım İÇİnde farketmez..ısteyen bebİŞe İsteyen anneye alsın ..kıyafet hedıye etmeyı dusunenler ıcın bedenlerımızı de yazalım

canım benle sen eşleşmişiz ben iki gündür girmiyodum,adreslerimizi özelden atalımda bizde yollıyalım..hihoyyyt

arkadaşlar 2. çekiliş oldumu geçmişi okumaya çalıştım ama göremedimmi acaba 3 gündür giremiyodum düğün olayı vardı bizde bilen söyleye bilirmi 2. grup ne oldu :))

kızlar evet katılamayan arkadaslar isimlerini yazsınlar bizde yapalım...YADA TEKRAR KATILMAK ıSTEYENLER ...HERKES EKLESıN KENDıNı...

1-DURU_24

ben bugün gönderiyorum derinciğimeee, o bana göndermiş bugün teslim alırım işallah

bende varım kız selma ne akıllısın he kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi bu hediye işi beni kimle eşliyonuz bu arada saygısızlık etmek gibi olmasın kararlarınıza ama giysi pek kalıcı bi hediye gibi gelmedi bana malum ben aldığım bi kıyafeti ancak 20 gün giydirebiliom oğlana koccaaaa bir hurç dolusu eskisi var yeni gibi

bnm özümde var yaratıcılık anacım:jeyyar: :jeyyar::jeyyar: düşünürüm ben böle şeylerii
dankee :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…