birbirimizi ömür boyu hatırlamak için :)

anam bu iş karışmış iyice katılmayanlar içinde birşeyler yapılmalı haklılar
onlar içinde çekiliş yapılabilir bence
kimsenin gönlü kalmasın dimi ama

ya kızlar iide ama gün belirledik
sadece sonradan gelenler için tekrar yapabiliriz ancak.listeyi bozmayalım.bana küsenler oldu daha fazla küsen olmasın artık.sizden ayrılmak istemiyorum bu yüzden

canım bencede öyle sonradan katılmak isteyenler için yapalım sadece çekilişi...
selma canım benim ne ayrılması olur böyle yanlış anlaşılmalar her yerde.

yooo yanlıs anlamadım asiyecim herşey gayet acık
bu araa bahar asada gördüm seni
sen bana cıktınnnn gel öpem sene

tamam selmacık madem sonradan katılmak isteyenlere tarih belirleyelim o tarihe kadar isimlerini listeye eklesinler o tarihten sonra çekiliş yapalım

YELİZZZZZZZ ben kaç gündür yırttım kendimi karışık olsun diye o zaman nerdeydin bacımmmmmm

canım görmedim heralde ya
baştan dicektim ama boşver dedim sonrada tutamadım kendimi aslında en baştan ve karışık olsa ne eyi olur demi
ama olsun herşekilde kabulüz bizler arkadaşız küslük kırgınlık olmaz burda herkez çok iyi niyetli
helede selma kurban olurum ben onaaaaaaaaaaaaa

adreslerimizi özel mesaj atarak mı bildireceğiz ben de emirhan 26 nın msn si yok
bir de hangi gün postaya vereceğiz yazdıklarınızın tamamını okuyamıyorum zeynep durmuyor

canım görmedim heralde ya
baştan dicektim ama boşver dedim sonrada tutamadım kendimi aslında en baştan ve karışık olsa ne eyi olur demi
ama olsun herşekilde kabulüz bizler arkadaşız küslük kırgınlık olmaz burda herkez çok iyi niyetli
helede selma kurban olurum ben onaaaaaaaaaaaaa

hee olursun sen onaa olursun iiyi bak
:mymeka:

aaaa ne güzell nihayet eşleşme yapılmış ::)))) banada chatlak arkadaşımız çıkmış ::))) evet ikimizinkide oğlan birbirimize hediyeler alıcaz.

bebiş e ulasamıyorum..mesaj yazdım ama cevap yazmadı..ulasan olursa adresını bana bıldırmesını söyleyebılrımı kızlar..ben her zaman acamıyorumda..

aaaa ne güzell nihayet eşleşme yapılmış ::)))) banada chatlak arkadaşımız çıkmış ::))) evet ikimizinkide oğlan birbirimize hediyeler alıcaz.

evet benim eşimde gelmiş yupyyy hediyemi göndericem özelden mj attım msn adresimde var öpüyorum gülüm :dance::dance::dance::sm_cool::sm_cool:

vidi ye katlıyrumm ben deee, pazartesi yollayalım, aksi fikri olan varsa sööööleeesiiiinn yoksaaaa sonsuzzaaa kaadddaaarr sussssuuunnnnn, : )))))

derinciiimm daha doğrusu özlemciim adresimi özelden yazacağııımmm, bugün bana yaz sen dee, pazartesi yollayacağım derin bebeişin hediyesini, yalnız bu hediyeyi ben değil kızım ülkü nisa gönderiyoorrr ona göre şekerim

çok casnım sizin hevesiniz kırılmasın sakın ben sadece durup dururken saçma sapan şeylerle karşı karşıya kaldım ona üzüldüm biraz o kadar(bu arada ilk çekilişte sen bana çıkmıştın :roflol:

neeeee çekiliş tekrarlandı mı neden??? gerçi farketmez özlem çıkmış bana, onu da çok s eviyorum amaa merak ettim neden değiştiiii?

yaaa çekilişi tekrarlamayın artık yaaaa, kim kimin kısmetine çıktıysa atık, büyü bozulmasınnn, değiştirseniz bile ben özleme alacağım işteeee:dilcikar:

bugün gidip berucuğumun hedayesini alıcam yaww..
anam ne alcam ben bu kıza gerçi herşey yakışır ona.. :))

X