birbirimizi ömür boyu hatırlamak için :)

biz senin gönlünü yapmaya çalışıyorduk unutulmuş olabilir ne olcak
unutuldu diye kendini dışlanmış sayıyorsun gerçekten öyle bi niyet olsa kimse daha sonrada sana cevap yazmazı
asıl ben kırıldım niye sana çocuk muamelesi yapalım
kimin kime çıktığının önemi yok senlede başkası hediyeleşir ne olacak yani
herkezde gönüllü olur
kimsenin kimzeye kasıtlı yaptığı bişi yok
unutulmuş sen değil başkasıda olabilirdi

annaaammm derincim çıkmış bana süper çok sevindim vallahi, inşallah o da sevimiştir, eee hediyeleri ne zaman gönderiyoruzz,

şirincek le eşleşmişiz ne güzel...adreslerimizi verelim şirincek özelden...

Son düzenleme:
Yaa bende varımmm...
Grmedım kacgÜndÜr yenı aÇtım...tekrar tekrar(

akvaryumm boşver canım benim de hevesim kalmamıştı ama önemsediğim birkaç kişi için kaldım liste bozulmasın diye

yaaaa dilek neden öyle diyosunuuuzzz, şurada kardeş kardeşşş hediyeleşeceğiz amaaaaaa

hevesimizi kırmayın yaaaawww

yaaaa ben geçmi kaldım şimdi bende hediyeleşmek istiyorum lütfeeen benide aranıza alın

sanırım herkes kendi arasında falan konuşuo kızlar nasıl uygunsa diye.hadi gün belirleyelim madem.haftasonu çıkıp bakarız pztside yollarız olmazmı

yaaaa ben geçmi kaldım şimdi bende hediyeleşmek istiyorum lütfeeen benide aranıza alın

ya 1-2 kişi daha kaldı geç giripte katılamayan,akvaryum,duru,sen,bebişcimkayrada yoktu galiba.kalanlar tekrar birleşip yapabilir aslında

Ya bak şimdi akvaryum,Duru ,Umut ,ve Nisan için üzüldüm sizlerde aranızda eşleşseniz nasıl olur bence fena olmaz .
Tamam Hülya cım bana uyar ptesi gönderiyoruz o zaman 4 günde de ne alcağımıza karar veririz artık. :))

bizim evde internet yok annemlerde var onlara geldikçe girebiliyorum o yüzden göremedim geç kaldım yani
benim gibi geç kalmış arkadaşlarla bizde eşleşebiliriz neden olmasın

yaaaa dilek neden öyle diyosunuuuzzz, şurada kardeş kardeşşş hediyeleşeceğiz amaaaaaa

hevesimizi kırmayın yaaaawww

çok casnım sizin hevesiniz kırılmasın sakın ben sadece durup dururken saçma sapan şeylerle karşı karşıya kaldım ona üzüldüm biraz o kadar(bu arada ilk çekilişte sen bana çıkmıştın :roflol:

CADIARZUdaha sonuçları görmeyen arkadaslar var hep beraber aynı günde nasıl göndericez benim eşim pembe panter daha girmedi siteye görmedi o yüzden her eş kendi arasında karar versin bence gönderme olayını,eşlerimiz görmedi bile daha dimi kızlar yanlış mı düşünüyorum...

selma canım bencede tekrar yapılsın
ayrıca kabul edersiniz benim fikrim var
şimdi çekiliş yapıldı ama iki kişi karşılıklı olraka hediyeleşecek bence alan ve veren farklı olsun
mesela şimdiki sistem şöle ya yeliz-selma ya bence şöle olsun
yeliz selmaya
selma çiğdeme
yani alanlarla verenler farklı olsun karşılıklı olmasın
ben ilk girdiğimde başka topikte hediyeleşmiştik böle yapmıştık

kızlar bana asiye özel mesaj atmış bir hafta yokmuş oyüzden o gelince biz hediyelerimi yollucaz bencede herkes kendi eşiyle konuşup öyle kara versin sonuçta herkesin kendine göre işi var aynı gönderemeyiski

benim kalbim kaldırır mı ikinci bir çekilişikaydirigubbakcemile3

kızlar ne gerek var 2. çekilişe zaten bunu zor hallettik kalanlar yapsa olmazmı.
benim için hiç sorun degil ama. DİLEK in dedigi gibi kalpbim kaldırımı bilmiyorum.:roflol:

YELıZZZZZZZ ben kaç gündür yırttım kendimi karışık olsun diye o zaman nerdeydin bacımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…