Evet canım bugün5.Gün-Efnanl Efnanl arkadaşımızın niyeti:
Allahümme salli ala Muhammed ve ala âli Muhammed Allahım çocuk için olduğum tedavim güzel sonuçlansın . Benim kucağımı boş bırakma Rabbim , sana hayırlı bir kul olacak evlat nasip et İnşallah bana ve babasına hayırlı sağlıklı evlat nasip et Allahım
Bebek yolunda yürüdüğüm bu yolda bizim yüzümüzü güldür Aminnn
NUR-SAH
@beyazmelek7777
Happen94
YagmurSendeanlarsn
F fbyht
MMorsalkimm
Okudum Rabbim kabul etsin inşaallahHERKES 200 ADET OKUYACAK KENDİSİNE OKUNAN ARKADAŞIMIZ 279 ADET OKUYACAK...
4.Gün- F fbyht niyeti :
Ya Erhamerrahimin Ya Erhamerrahimin Ya Erhamerrahimin
Ya Rabbim Büşra kulunun sevdiği insana hayırla muhabbetle sevgiyle aşkla kavuşmasını, senin rızana uygun bir evliliklerinin olmasını nasip et Allahım. Büşranın kaderinde Yusuf yoksa bile kudretinle onları birbirine hayırlı kıl Rabbim. Allahım kalpler senin elindedir, kalplerini birbirine ısındır, yusufun kalbini Büşraya sevgiyle döndür Allahım. Aminnn.
@beyazmelek7777
NUR-SAH
Efnanl
Happen94
MMorsalkimm
5.Gün-Efnanl Efnanl arkadaşımızın niyeti:
Allahümme salli ala Muhammed ve ala âli Muhammed Allahım çocuk için olduğum tedavim güzel sonuçlansın . Benim kucağımı boş bırakma Rabbim , sana hayırlı bir kul olacak evlat nasip et İnşallah bana ve babasına hayırlı sağlıklı evlat nasip et Allahım
NUR-SAH
@beyazmelek7777
Happen94
YagmurSendeanlarsn
F fbyht
MMorsalkimm
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
amin kuzum çok teşekkür ederim
MerhabalarMerhaba arkadaşlar bende dua grubunuza katılabilir miyim?
Merhabalar tabii 2 gün sonra yeniden sistemden yapacağız salı günü tekrar haberleşelimMerhaba arkadaşlar bende dua grubunuza katılabilir miyim?
F fbyht kendi niyetime okudum kuzumAllahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
Allahım çocuk için olduğum tedavim güzel sonuçlansın . Benim kucağımı boş bırakma Rabbim , sana hayırlı bir kul olacak evlat nasip et İnşallah bana ve babasına hayırlı sağlıklı evlat nasip et Allahım
5.Gün-Efnanl Efnanl arkadaşımızın niyeti:
NUR-SAH
@beyazmelek7777
Happen94
YagmurSendeanlarsn
F fbyht
MMorsalkimm
Amin inşallah yarın aşılama olacağım arkadaşlar dua günüm çok güzel denk geldi güzel dualarınız için Allah razı olsun
Bildiirminizi bekliyoruz
Aminnnnn
Allahım çocuk için olduğum tedavim güzel sonuçlansın . Benim kucağımı boş bırakma Rabbim , sana hayırlı bir kul olacak evlat nasip et İnşallah bana ve babasına hayırlı sağlıklı evlat nasip et Allahım
HERKES 200 ADET OKUYACAK KENDİSİNE OKUNAN ARKADAŞIMIZ 279 ADET OKUYACAK...
4.Gün- F fbyht niyeti :
Ya Erhamerrahimin Ya Erhamerrahimin Ya Erhamerrahimin
Ya Rabbim Büşra kulunun sevdiği insana hayırla muhabbetle sevgiyle aşkla kavuşmasını, senin rızana uygun bir evliliklerinin olmasını nasip et Allahım. Büşranın kaderinde Yusuf yoksa bile kudretinle onları birbirine hayırlı kıl Rabbim. Allahım kalpler senin elindedir, kalplerini birbirine ısındır, yusufun kalbini Büşraya sevgiyle döndür Allahım. Aminnn.
@beyazmelek7777
NUR-SAH
Efnanl
Happen94
MMorsalkimm