Merhabalar yeni duamız ne olsun kızlar
NUR-SAH
@beyazmelek7777
MMorsalkimm
Efnanl
Happen94
YagmurSendeanlarsn
Evet isterim bende
Hayır bu grupta tefriciye değil. daha kısa dualarla devam ediyoruz burada.. tefriciye grubumuz farklı.Tefriciye mı okuyoruz
Canım bence ,Merhabalar yeni duamız ne olsun kızlar
NUR-SAH
@beyazmelek7777
MMorsalkimm
Efnanl
Happen94
YagmurSendeanlarsn
Toplu dua yapılabilir benceMerhabalar yeni duamız ne olsun kızlar
NUR-SAH
@beyazmelek7777
MMorsalkimm
Efnanl
Happen94
YagmurSendeanlarsn
Allah razi olsun canımHappen94 niyetine okudum Allah tez vakitte hamilelik haberini vermeni nasip etsin inşallah
Bugün regl oldum maalesef bitince katılmak isterimKatılmak ister misiniz @selin18
7.gün -Happen94 arkadaşımızı niyeti:
Allahım fatma kızı filize sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eyle filiz kuluna anne olmayı nasip eyle ona tez vakitte cocuk haberi almayi nasip eyle kız yada erkek farketmez ona evlat sahibi olmayı nasip eyle rabbim *Filiz kuluna Rabbi hebli mines salihin
NUR-SAH
@beyazmelek7777
Efnanl
MMorsalkimm
F fbyht
YagmurSendeanlarsn
La ilahe illallah da okuyabilirizMerhabalar yeni duamız ne olsun kızlar
NUR-SAH
@beyazmelek7777
MMorsalkimm
Efnanl
Happen94
YagmurSendeanlarsn
Aminn cok teşekkür ederim
Evet 70.000 tane herkesin niyetine ayrı ayrı okuyabilirizLa ilahe illallah da okuyabiliriz
Evet çok iyi olur. Hem çabuk okunuyor.Evet 70.000 tane herkesin niyetine ayrı ayrı okuyabiliriz
ben varımArkadaşlar merhaba,
Eski konularda birbirlerine dua ederek çok fazla dileği gerçekleşen arkadaşlar gördüm. Var mı benimle birlikte birbirine dua etmek isteyenler?
Herkesin yapabileceği hacet terkiplerini hep beraber yaparız, sonuçta kimin duasının kabul olacağı belli olmaz
Katılmak isteyenleri bekliyorum