BİRBİRİMİZE DUA EDELİM💓

Okudum Rabbim kabul etsin inşaallah F fbyht

Yarın yeni bir arkadası daha ekleyerek listemizi düzenleyeceğim. Bebek olunca eklemek istiyorum açıkçası, haklarınızı helal edin.
Benim bebek istemim var olmadiği için katilmak istedim dua istedim bana bu şekilde düzenleme yapar misiniz

GÜNCEL LİSTEMİZ BU ŞEKİLDE GÜNLÜK 200 ADET OKUMA YAPILACAK, KİŞİ KENDİSİNE 279 ADET OKUMA YAPACAK.

1.Gün- MMorsalkimm arkadaşımızın niyeti :

Bismillahirrahmanirrahim.

Allah'ım eşime Ercan kuluna Şafi isminle şifa ver. Hastalığı nüks etmesin. Onu ailesine bağışla. Birlikte yaşlanmayı nasip eyle Bize hayırlı evlatlar nasip eyle amin

2.gün- YagmurSendeanlarsn arkadaşımızın niyeti :

Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed”

Ya rabbi yağmura hayırlısıyla güzel bir iş nasip eyle hakkına herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip eyle aminn

Ya rabbi yağmurla abdullahın kalplerini birleştir kalplerine sevgi ver onları birbirlerine hayırlı kıl haklarına herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip eyle aminn

Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed”

3.gün- @beyazmelek7777 arkadaşımızın niyeti :

Bismillahirrahmanirram

Allahım Betül kulunun tez vakitte hem dünyası hem ahireti için hayırlı olacak kaderinde olan eş adayını karşısına çıkar, birlikte evlilik yoluna girmeyi afiyetle nasip et Yarabbim.

4.Gün- F fbyht niyeti :

Ya Erhamerrahimin Ya Erhamerrahimin Ya Erhamerrahimin

Ya Rabbim Büşra kulunun sevdiği insana hayırla muhabbetle sevgiyle aşkla kavuşmasını, senin rızana uygun bir evliliklerinin olmasını nasip et Allahım. Büşranın kaderinde Yusuf yoksa bile kudretinle onları birbirine hayırlı kıl Rabbim. Allahım kalpler senin elindedir, kalplerini birbirine ısındır, yusufun kalbini Büşraya sevgiyle döndür Allahım. Aminnn.

5.Gün- Efnanl arkadaşımızın niyeti:

Allahümme salli ala Muhammed ve ala âli Muhammed Allahım çocuk için olduğum tedavim güzel sonuçlansın . Benim kucağımı boş bırakma Rabbim , sana hayırlı bir kul olacak evlat nasip et İnşallah bana ve babasına hayırlı sağlıklı evlat nasip et Allahım

Bebek yolunda yürüdüğüm bu yolda bizim yüzümüzü güldür Aminnn

6.gün- NUR-SAH arkadaşımızın niyeti: 7.gün-

Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed. Allahım Ayten kızı Nurhan'a tez vakitte sağlıklı ve hayırlı evlat nasip et, kucağını boş bırakma Rabbim aminn.

Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed

Happen94 arkadaşımızı niyeti:

1.5 yıl evli olmama rağmen cocuk sahibi olamadım rabbimden isteğim bana kiz ya da erkek fark etmez hayırlı bir evlat nasip etmesi hayırsızsa bile onu hakkımda hayırlı kılması anne olmak istiyorum allahım nasip eylesin en yakın zamanda

@beyazmelek7777 niyetine okudum Allah kabul inşallah F fbyht

F fbyht Betül arkadaşıma okudum Allah kabul ettim

@beyazmelek7777 niyetine okudum

HERKES 200 ADET OKUYACAK KENDİSİNE OKUNAN ARKADAŞIMIZ 279 ADET OKUYACAK...

4.Gün- F fbyht niyeti :

Ya Erhamerrahimin Ya Erhamerrahimin Ya Erhamerrahimin

Ya Rabbim Büşra kulunun sevdiği insana hayırla muhabbetle sevgiyle aşkla kavuşmasını, senin rızana uygun bir evliliklerinin olmasını nasip et Allahım. Büşranın kaderinde Yusuf yoksa bile kudretinle onları birbirine hayırlı kıl Rabbim. Allahım kalpler senin elindedir, kalplerini birbirine ısındır, yusufun kalbini Büşraya sevgiyle döndür Allahım. Aminnn.

@beyazmelek7777
NUR-SAH
Efnanl
Happen94
MMorsalkimm

Niyetine okudum ALlah kabul eylesin
F fbyht

F fbyht niyetine okudum Allah kabul etsin

F fbyht niyetine okudum rabbim dualarını kabul etsin inşallah

niyetine okudum canım Allah kabul etsin İnşallah

5.Gün- Efnanl Efnanl arkadaşımızın niyeti:

Allahümme salli ala Muhammed ve ala âli Muhammed Allahım çocuk için olduğum tedavim güzel sonuçlansın . Benim kucağımı boş bırakma Rabbim , sana hayırlı bir kul olacak evlat nasip et İnşallah bana ve babasına hayırlı sağlıklı evlat nasip et Allahım

Bebek yolunda yürüdüğüm bu yolda bizim yüzümüzü güldür Aminnn

NUR-SAH
@beyazmelek7777
Happen94
YagmurSendeanlarsn
F fbyht
MMorsalkimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…