BİRBİRİMİZE DUA EDELİM💓

Tamam başlayalım bence. Kişi başı 350 kendimiz için 429 okuyacağız yani dimi?

Son düzenleme:
Kuzum beni de ekler misin listeye

Kişi başı arkadaşımızın niyetine 275 adet yasin suresi 58.ayet okuyoruz.
Kişi kendisine okunan gün kendi niyetine 379 adet okuyacak. Dualara başlamadan önce 55 adet
Ya Mucib zikredersek çok güzel olur.

"selamün kavlen min rabbin rahim’’
سَلَامٌ قَوْلًا مِن رَّبٍّ رَّحِيمٍ
Bu ayet Yasin suresinin içinde,58.ayetidir.
Meali; Çok merhametli olan Rab’den bir söz olarak (kendilerine) “Selam” (vardır).

1.Gün- MMorsalkimm arkadaşımızın niyeti :

Bismillahirrahmanirrahim.

Allah'ım eşime Ercan kuluna Şafi isminle şifa ver. Hastalığı nüks etmesin. Onu ailesine bağışla. Birlikte yaşlanmayı nasip eyle Bize hayırlı evlatlar nasip eyle amin

2.gün- YagmurSendeanlarsn arkadaşımızın niyeti :

Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed”

Ya rabbi yağmura hayırlısıyla güzel bir iş nasip eyle hakkına herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip eyle aminn

Ya rabbi yağmurla abdullahın kalplerini birleştir kalplerine sevgi ver onları birbirlerine hayırlı kıl haklarına herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip eyle aminn

Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed”

3.gün- @beyazmelek7777 arkadaşımızın niyeti :

Bismillahirrahmanirram

Allahım Betül kulunun tez vakitte hem dünyası hem ahireti için hayırlı olacak kaderinde olan eş adayını karşısına çıkar, birlikte evlilik yoluna girmeyi afiyetle nasip et Yarabbim.

4.Gün- F fbyht niyeti :

Ya Erhamerrahimin Ya Erhamerrahimin Ya Erhamerrahimin

Ya Rabbim Büşra kulunun sevdiği insana hayırla muhabbetle sevgiyle aşkla kavuşmasını, senin rızana uygun bir evliliklerinin olmasını nasip et Allahım. Büşranın kaderinde Yusuf yoksa bile kudretinle onları birbirine hayırlı kıl Rabbim. Allahım kalpler senin elindedir, kalplerini birbirine ısındır, yusufun kalbini Büşraya sevgiyle döndür Allahım. Aminnn.

5.Gün- Efnanl arkadaşımızın niyeti:

Allahümme salli ala Muhammed ve ala âli Muhammed Allahım çocuk için olduğum tedavim güzel sonuçlansın . Benim kucağımı boş bırakma Rabbim , sana hayırlı bir kul olacak evlat nasip et İnşallah bana ve babasına hayırlı sağlıklı evlat nasip et Allahım

Bebek yolunda yürüdüğüm bu yolda bizim yüzümüzü güldür Aminnn

Kişi başı arkadaşımızın niyetine 275 adet yasin suresi 58.ayet okuyoruz.
Kişi kendisine okunan gün kendi niyetine 379 adet okuyacak. Dualara başlamadan önce 55 adet
Ya Mucib zikredersek çok güzel olur.

"selamün kavlen min rabbin rahim’’
سَلَامٌ قَوْلًا مِن رَّبٍّ رَّحِيمٍ
Bu ayet Yasin suresinin içinde,58.ayetidir.
Meali; Çok merhametli olan Rab’den bir söz olarak (kendilerine) “Selam” (vardır).

1.Gün- MMorsalkimm MMorsalkimm arkadaşımızın niyeti :

Bismillahirrahmanirrahim.

Allah'ım eşime Ercan kuluna Şafi isminle şifa ver. Hastalığı nüks etmesin. Onu ailesine bağışla. Birlikte yaşlanmayı nasip eyle Bize hayırlı evlatlar nasip eyle amin

Okuyanlar arkadaşımızı ve beni etiketlesin lütfen:) Allahım burada dualarımız kabul oldu sevinçlerini yaşatsın bize inşallah.

MMorsalkimm
YagmurSendeanlarsn
@beyazmelek7777
F fbyht
Efnanl

MMorsalkimm F fbyht niyetine okudum Allah kabul eylesin amin

MMorsalkimm için okudum Rabbim kabul etsin inşaallah F fbyht

Niyetime okudum Rabbim şifa versin inşallah Allah okuyanlardan da razı olsun F fbyht

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…