- 29 Haziran 2022
- 1.402
- 2.005
Tamam başlayalım bence. Kişi başı 350 kendimiz için 429 okuyacağız yani dimi?YagmurSendeanlarsn
NUR-SAH
MMorsalkimm
F fbyht
şuan 4 kişiyiz herkes için uygunsa yasin suresi 58.ayeti 1479 defa okuyalım.
bir kişi için diğer herkes 350 adet okuma yapacak, kişi kendisi için 429 adet okuma yapacak. Onaylarsanız dileklerinizi özelden iletin başlatalım. 4 günde hemencecik biter, yeni bir okumaya geçeriz.
Evet canım doğru. Niyetini yazsana bana özeldenTamam başlayalım bence. Kişi başı 350 kendimiz için 429 okuyacağız yani dimi?
Yazdım şimdiEvet canım doğru. Niyetini yazsana bana özelden
Olur okuyalimmmYagmurSendeanlarsn
NUR-SAH
MMorsalkimm
F fbyht
şuan 4 kişiyiz herkes için uygunsa yasin suresi 58.ayeti 1479 defa okuyalım.
bir kişi için diğer herkes 350 adet okuma yapacak, kişi kendisi için 429 adet okuma yapacak. Onaylarsanız dileklerinizi özelden iletin başlatalım. 4 günde hemencecik biter, yeni bir okumaya geçeriz.
Tamam ben katiliyorumm
Niyetini yazar mısın özeldenTamam ben katiliyorumm
TAmam oyle yaparixNUR-SAH haber verince baslatacagım o bugün haber vermezse biz yarın baslayalım onu sona ekleriz en kötü ihtimalle çünkü hiç akrif değil
MMorsalkimm
YagmurSendeanlarsn
@beyazmelek7777
Aynen bekleyelimmNUR-SAH haber verince baslatacagım o bugün haber vermezse biz yarın baslayalım onu sona ekleriz en kötü ihtimalle çünkü hiç akrif değil
MMorsalkimm
YagmurSendeanlarsn
@beyazmelek7777
Kuzum beni de ekler misin listeyeArkadaşlar merhaba,
Eski konularda birbirlerine dua ederek çok fazla dileği gerçekleşen arkadaşlar gördüm. Var mı benimle birlikte birbirine dua etmek isteyenler?
Herkesin yapabileceği hacet terkiplerini hep beraber yaparız, sonuçta kimin duasının kabul olacağı belli olmaz
Katılmak isteyenleri bekliyorum
Kişi başı arkadaşımızın niyetine 275 adet yasin suresi 58.ayet okuyoruz.
Kişi kendisine okunan gün kendi niyetine 379 adet okuyacak. Dualara başlamadan önce 55 adet
Ya Mucib zikredersek çok güzel olur.
"selamün kavlen min rabbin rahim’’
سَلَامٌ قَوْلًا مِن رَّبٍّ رَّحِيمٍ
Bu ayet Yasin suresinin içinde,58.ayetidir.
Meali; Çok merhametli olan Rab’den bir söz olarak (kendilerine) “Selam” (vardır).
1.Gün-MMorsalkimm MMorsalkimm arkadaşımızın niyeti :
Bismillahirrahmanirrahim.
Allah'ım eşime Ercan kuluna Şafi isminle şifa ver. Hastalığı nüks etmesin. Onu ailesine bağışla. Birlikte yaşlanmayı nasip eyle Bize hayırlı evlatlar nasip eyle amin
Okuyanlar arkadaşımızı ve beni etiketlesin lütfen:) Allahım burada dualarımız kabul oldu sevinçlerini yaşatsın bize inşallah.
MMorsalkimm
YagmurSendeanlarsn
@beyazmelek7777
F fbyht
Efnanl
Kişi başı arkadaşımızın niyetine 275 adet yasin suresi 58.ayet okuyoruz.
Kişi kendisine okunan gün kendi niyetine 379 adet okuyacak. Dualara başlamadan önce 55 adet
Meali; Çok merhametli olan Rab’den bir söz olarak (kendilerine) “Selam” (vardır).
Allah'ım eşime Ercan kuluna Şafi isminle şifa ver. Hastalığı nüks etmesin. Onu ailesine bağışla. Birlikte yaşlanmayı nasip eyle Bize hayırlı evlatlar nasip eyle amin
Okuyanlar arkadaşımızı ve beni etiketlesin lütfen:) Allahım burada dualarımız kabul oldu sevinçlerini yaşatsın bize inşallah.
MMorsalkimm
YagmurSendeanlarsn
@beyazmelek7777
F fbyht
Efnanl
Niyetime okudum Rabbim şifa versin inşallahKişi başı arkadaşımızın niyetine 275 adet yasin suresi 58.ayet okuyoruz.
MMorsalkimm
YagmurSendeanlarsn
@beyazmelek7777
F fbyht
Efnanl