- 28 Haziran 2010
- 10.029
- 30.742
20 dakika ama nikah memuru damatin dayisiydi beklerdik sikinti olmazdi dediler :)
Hoş Bir ANI olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
20 dakika ama nikah memuru damatin dayisiydi beklerdik sikinti olmazdi dediler :)
Canım yüreğine sağlık. Rabbim kabul etsin ♡♡♡iki prensesin annesi için okudum Allah kabul etsin inşallah. @Portakal Sulu Ordek O Ozzgeee ve Sweet03 için de dualarını okudum.
Nikahın hayırlı olsun inşallah. sağlıklı mutlu huzurlu bereketli bir yuva nasip etsin AllahımKızlar ben denizkaplan icin okudum ama benim bugün nikahim vardi nikahima gec kaldim ama sorun olmadi esmalari 526tan fazla okudum ama sayi söyleyemiyorum Allah kabul eder insallah
Amiiinnn inşallahCanım yüreğine sağlık. Rabbim kabul etsin ♡♡♡
Allah razı olsuniki prensesin annesi için okudum Rabbim kabul etsin İnşallahh
Okudum rabbim kabul etsin♥♥♥ Kurallarımız ♥♥♥
1. Liste takibi duzenli olmalı..
2. Mutlaka günldirim yapılmalı...
3. Mazeretli olanların yerine okuma yapmak isteyenler okuyabilir....
4. Okuma yapılırken sıra takibi yapılmalı dua bitmeden bir sonraki arkadaşa gecilmemeli.
5. Toplu okuma yapmayalım lütfen.
6. Sirasi gelen arkadaslarin Duasını ben paylastiktan sonra okumaları yapalım.
7. Okuma yaptigimiz arkadaşı etkiketleyelim mutlaka...
8. Liste hepimizin arkadaşlar lütfen kontrol ederek hakka girmeden devam edelim.
9. Duâ okumak nasip işidir gönüllülük esastır. Özenli olalım.
10. İnşallah bu madde hiç olmaz ama bildirim yapmayan kurallara uymayan arkadaş maalesef liste dışı kalacaktır
♥♥♥ 7 AYETEL KÜRSI 7 INŞIRAH ve
526 ŞEKUR OKUNACAK ♥♥♥
24 MAYIS ÇARŞAMBA
iki prensesin annesi 'nın Duâsı ; Alemlerin rabbi, büyük Allahım. Görmekte olduğum tüp bebek tedavisinin başarı ile tamamlanması için genetik için gönderilen embriyolarımın sağlıklı gelmesi için ya şafi isminle şifa ver yarabbim. Sonrasında başarılı bir transfer, sağlıklı bir gebelik ve doğum ile sağlıklı, eli yüzü düzgün, hayırlı, sana kul olacak, salih saliha evlatlar nasip et. Emeğimin, zamanımın, paramın boşa gitmemesi için yardımını esirgeme. Tüm isteyen bayanlara gönüllerindeki evlatları nasip et. Burada benim için okunan duaları ve benim buradaki arkadaşlar için okuduğum duaları sen kabul eyle yarabbim. Amin...
Cestlaviee → →
O Ovagaribi → →
@Portakal Sulu Ordek →→ MAZERETLI
Bluedew → →
O Ozzgeee → → MAZERETLI
J Jellybon_ → →
Nefs → →
megos → →
Putty → →
hayatin_anlami → →
Sweet03 → → MAZERETLI
5816bursa → →
C cansu_tr → →
umut-16 → →
B BEYBISIM → MAZERETLI
N nedennicin → →
iki prensesin annesi → →
tubatesbih → →
aryalorinn → →
esest → →MAZERETLI
A Angeel91 → →
Hayırlı olsun tatlım. Allah mutluluğunu huzurunu daim etsin inşallah. Yolun açık olsunKızlar ben denizkaplan icin okudum ama benim bugün nikahim vardi nikahima gec kaldim ama sorun olmadi esmalari 526tan fazla okudum ama sayi söyleyemiyorum Allah kabul eder insallah
okudum♥♥♥ Kurallarımız ♥♥♥
1. Liste takibi duzenli olmalı..
2. Mutlaka günldirim yapılmalı...
3. Mazeretli olanların yerine okuma yapmak isteyenler okuyabilir....
4. Okuma yapılırken sıra takibi yapılmalı dua bitmeden bir sonraki arkadaşa gecilmemeli.
5. Toplu okuma yapmayalım lütfen.
6. Sirasi gelen arkadaslarin Duasını ben paylastiktan sonra okumaları yapalım.
7. Okuma yaptigimiz arkadaşı etkiketleyelim mutlaka...
8. Liste hepimizin arkadaşlar lütfen kontrol ederek hakka girmeden devam edelim.
9. Duâ okumak nasip işidir gönüllülük esastır. Özenli olalım.
10. İnşallah bu madde hiç olmaz ama bildirim yapmayan kurallara uymayan arkadaş maalesef liste dışı kalacaktır
♥♥♥ 7 AYETEL KÜRSI 7 INŞIRAH ve
526 ŞEKUR OKUNACAK ♥♥♥
24 MAYIS ÇARŞAMBA
iki prensesin annesi 'nın Duâsı ; Alemlerin rabbi, büyük Allahım. Görmekte olduğum tüp bebek tedavisinin başarı ile tamamlanması için genetik için gönderilen embriyolarımın sağlıklı gelmesi için ya şafi isminle şifa ver yarabbim. Sonrasında başarılı bir transfer, sağlıklı bir gebelik ve doğum ile sağlıklı, eli yüzü düzgün, hayırlı, sana kul olacak, salih saliha evlatlar nasip et. Emeğimin, zamanımın, paramın boşa gitmemesi için yardımını esirgeme. Tüm isteyen bayanlara gönüllerindeki evlatları nasip et. Burada benim için okunan duaları ve benim buradaki arkadaşlar için okuduğum duaları sen kabul eyle yarabbim. Amin...
Cestlaviee → → OKUDU
O Ovagaribi → →
@Portakal Sulu Ordek →→ MAZERETLI @megos okudu ♥ ♥ ♥
Bluedew → →
O Ozzgeee → → MAZERETLI @megos okudu ♥ ♥ ♥
J Jellybon_ → →
Nefs → →
megos → → OKUDU
Putty → →
hayatin_anlami → →
Sweet03 → → MAZERETLI @megos okudu ♥ ♥ ♥
5816bursa → →
C cansu_tr → → OKUDU
umut-16 → → OKUDU
B BEYBISIM → → OKUDU
N nedennicin → →
iki prensesin annesi → → MAZERETLI @megos okudu ♥ ♥ ♥
tubatesbih → →
aryalorinn → →
esest → →MAZERETLI
A Angeel91 → →
Allah razi olsun canim cok teşekkür ederimHayırlı olsun tatlım. Allah mutluluğunu huzurunu daim etsin inşallah. Yolun açık olsun
Çok teşekkür ederim canim Allah razi olsun tam listenin ortasindada yaziverdim nikahim var diye sanki bian duani bölmüş gibi oldum kusura bakma canimNikahın hayırlı olsun inşallah. sağlıklı mutlu huzurlu bereketli bir yuva nasip etsin Allahım
Rica ederim canım. Hiç sorun değil. Rabbim hayrımıza olan tüm dualarımızı kabul eder inşallah...Çok teşekkür ederim canim Allah razi olsun tam listenin ortasindada yaziverdim nikahim var diye sanki bian duani bölmüş gibi oldum kusura bakma canim
Amiin inşallah. Allah razı olsun