- 20 Ekim 2015
- 628
- 213
- 103
- 30
Olsundini içerikten dolayı taşınabilir veya kapanabilir dedim
dualar bölümüne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsundini içerikten dolayı taşınabilir veya kapanabilir dedim
dualar bölümüne
Sağol canım allah razı olsun sendenokudum canım
Sağol cnmokudum
Allah razi olsunOkudum
Nedenof of, yazıp yazıp siliyorum.
neyse aileniz barıştığına göre konuyu kapattırsanız...
aileniz barışmış ya, okuyanlardan bunun için istememiş miydiniz.
Allah razı olsun canım anlatamadigim bir suru şey varokudum, inşallah allah tez vakitte sukunet versin oluyar öyle şeyler ev içinde, heleki artık siz o evin misafiri iseniz eskiden olanlar bile fazla gelebiliyor gözünüze, arayı bulmaya öncelikle kardeşinizi sakinleştirmeye gayret edin, anneler hertürlü sakinleşirler zaten, saygılar.
Niywtinizi anlamadımaileniz barışmış ya, okuyanlardan bunun için istememiş miydiniz.
e barıştılarsa gerek yok.
Ah bacım ah beni bir tek sen anladın allah okuyanlardan razı olsun allah senden de razı olsunArkadaşlar sebepsiz gerginlige atışmaya vs gerek yok.
Yer gök dua üzerine kurulu derler,arkadaşımızda buna istinaden bir yardım istemiş.
Okuyan okur okumayan okumaz.
Bazende insanları birşey istediğine pişman etmemek lazım.
Bunun üzerine hadisimiz bile var.
“Bir Müslüman, yanında bulunmayan bir din kardeşi için dua ederse, mutlaka melek ona, aynı şeyler sana da verilsin, diye dua eder.” (Müslim, Zikir 86; Ebû Dâvûd, Vitir 29)
Sevgiler.
Sağol canım Allah herkesten razı olsun inşAllah.Ah bacım ah beni bir tek sen anladın allah okuyanlardan razı olsun allah senden de razı olsun
Allah bin defa razı olsun canım :)okudum.
edit: barışmışlar ama olsun ben selametleri için okumuş olayım![]()
Sagolasin canım :)Ben de okudum olur böyle aksilikler. Aile olmak kolay değil. :)