- 28 Haziran 2010
- 10.029
- 30.742
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısın cnm ben eksik yazdığım için biraz yanlış olmuş Hanı Önceki listede mazeretli olanların yerine okuduk ya o anlamda dedım listede yazmıyor dıye :) mazeretli kimse yok o zaman ne güzelÖyle olmaz canım yeni başladık o yüzden aksaklık olabilir diyorum.
Eğer yarında bildirim yapılmazsa düzenleme yapacağım.
Mazeretli olsalar okunurda tatlım bu durumda okumayalim.
Hak geçmesin.
Teşekkür ederim düşünceden dolayı.
Profillerine yazdım...
Hani elimden geleni yapıyorum.
Yine de gelmeyen olursa "Nasip" değilmiş deriz
Haklısın cnm ben eksik yazdığım için biraz yanlış olmuş Hanı Önceki listede mazeretli olanların yerine okuduk ya o anlamda dedım listede yazmıyor dıye :) mazeretli kimse yok o zaman ne güzel
İnşallah canım yoksa dıger turlu hadsizlik yapmış gibi oldum kusura bakmayın :)Evetttt canım Mazeretli yokk gibi aslında güzel ilerleriz yarından sonra oturur liste
İnşallah canım yoksa dıger turlu hadsizlik yapmış gibi oldum kusura bakmayın :)
Yok cnm ya hay allah  ne kusuru ben ilk msjı yanlış yazdım ondan neyse ben uyuyum biraz devreler karısık bu aralar sevgilerAyy aşk olsun ne hadsizligi canım benim.
Estağfurullah olur mu hiç Öyle.
Yanlış mı ifade ettim kusura bakma lütfen
Yok cnm ya hay allah  ne kusuru ben ilk msjı yanlış yazdım ondan neyse ben uyuyum biraz devreler karısık bu aralar sevgiler
♥♥♥ Kurallarımız ♥♥♥
1. Liste takibi duzenli olmalı..
2. Mutlaka günlük bildirim yapılmalı...
3. Mazeretli olanların yerine okuma yapmak isteyenler okuyabilir....
4. Okuma yapılırken sıra takibi yapılmalı dua bitmeden bir sonraki arkadaşa gecilmemeli.
5. Toplu okuma yapmayalım lütfen.
6. Sirasi gelen arkadaslarin Duasını ben paylastiktan sonra okumaları yapalım.
7. Okuma yaptigimiz arkadaşı etkiketleyelim mutlaka...
8. Liste hepimizin arkadaşlar lütfen kontrol ederek hakka girmeden devam edelim.
9. Duâ okumak nasip işidir gönüllülük esastır. Özenli olalım.
10. İnşallah bu madde hiç olmaz ama bildirim yapmayan kurallara uymayan arkadaş maalesef liste dışı kalacaktır
♥♥♥ 7 AYETEL KÜRSI 7 INŞIRAH ve
526 Ya ŞEKUR OKUNACAK ♥♥♥
2 MAYIS SALI
@Cestlaviee'nin Duâsı ; Nişanlım için niyet edilmesini istiyorum mümkünse. Kendisi iş batırması sebebiyle çok borca girdi bu yüzden evlilik sürecimiz uzadı ben borçlarımızı ödemek için kolaylık niyetiyle okumasını istiyorum. Şimdiden Allah razı olsun..
Cestlaviee → → OKUDU
O Ovagaribi → → OKUDU
@Portakal Sulu Ordek → → OKUDU
Bluedew → → OKUDU
O Ozzgeee → → OKUDU
J Jellybon_ BILDIRIM YAPMADI ! ! !
Nefs → → → OKUDU
megos → → OKUDU
Putty → → OKUDU
hayatin_anlami → → → OKUDU
Sweet03 → → OKUDU
5816bursa → → OKUDU
C cansu_tr → → → OKUDU
umut-16 → → OKUDU
B BEYBISIM → → OKUDU
N nedennicin → → OKUDU
iki prensesin annesi MAZERETLİ @cansu_tr okudu ♥ ♥ ♥
tubatesbih → → OKUDU
aryalorinn → → OKUDU
esest → → OKUDU
A Angeel91 → → OKUDU
TUBA48 BILDIRIM YAPMADI ! ! !
@Cestlaviee canım listen bitti.
İki arkadaş kaldı gelirlerse okurlar.
Rabbim kabul etsin.
Mazeretli arkadasin yerinede okuyorum bilginiz olsun♥♥♥ Kurallarımız ♥♥♥
1. Liste takibi duzenli olmalı..
2. Mutlaka günlük bildirim yapılmalı...
3. Mazeretli olanların yerine okuma yapmak isteyenler okuyabilir....
4. Okuma yapılırken sıra takibi yapılmalı dua bitmeden bir sonraki arkadaşa gecilmemeli.
5. Toplu okuma yapmayalım lütfen.
6. Sirasi gelen arkadaslarin Duasını ben paylastiktan sonra okumaları yapalım.
7. Okuma yaptigimiz arkadaşı etkiketleyelim mutlaka...
8. Liste hepimizin arkadaşlar lütfen kontrol ederek hakka girmeden devam edelim.
9. Duâ okumak nasip işidir gönüllülük esastır. Özenli olalım.
10. İnşallah bu madde hiç olmaz ama bildirim yapmayan kurallara uymayan arkadaş maalesef liste dışı kalacaktır
♥♥♥ 7 AYETEL KÜRSI 7 INŞIRAH ve
526 ŞEKUR OKUNACAK ♥♥♥
4 MAYIS PERŞEMBE
O Ovagaribi nin Duası : Ey güzel Allahim oncelikle sana hamd peygamber efendimiz (sav)e salatu selamlar olsun Rabbim sana inandık sana Güvendik ve ancak senden yardim bekler senden medet umarız öncelikle kalblerimize iman ver rabbim bizi inanan imani kuvvetli muslumanlardan eyle.dertli bütün kardeslerimizin dertlerine deva nasip eyle eşimi is yerinde çektiği sıkıntılardan tez vakitte kurtar gönlünü ferahlat onu gönlünde yatan ilme işe kavuştur rabbim ailemize hayırlı zamanda katından salih saliha hayırlı bir evlat nasip eyle burada dualara amin diyen bütün kardeşlerimizin dualarını da kabul eyle yarabbim Amin
Cestlaviee
O Ovagaribi
@Portakal Sulu Ordek
Bluedew
O Ozzgeee
J Jellybon_
Nefs
megos
Putty
hayatin_anlami
Sweet03
5816bursa
C cansu_tr
umut-16
B BEYBISIM
N nedennicin
iki prensesin annesi → → MAZERETLI
tubatesbih
aryalorinn
esest
A Angeel91
Senin için vakit bulursam meryem süresi okuyacagim istersen mesaj at ismini yada buradaki ismine niyetlenirimkızlar merhaba bende bir konu açtım herkesten bir tane Mryem suresi okumasını rabbimden kızıma saglıklı hayırlı bir kardeş nasip etmesi için dua istedim , herkes sadece 1 tane okuyacaktı kimseler yazmadı konuma ,
yaşım geçiyor ne olur allah rızası için bir el atsanız .
Tesbihi ben okurum canım, Allah razı olsun, herşey gönlünce olsunMazeretli arkadasin yerinede okuyorum bilginiz olsun