Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nefs Geldi cnm sen kisileri yaz ben etiket icin listeni yapayim alintilayarak git
Siralamayi bilmiyorum o yuzden kafama gore yapmiyim dedim
Liste tamamlansin başlarız.Listeye beni de etiketledigibiz icin tesekkurler ubutmamissinz ne zaman başlayacağız
Liste tamamlansin başlarız.
En geç çarşamba diye düşünüyorum.
Cnm Baslarina sayi koydugun icin ilerki alintilama cevaplama yaptiginda sorun yaratabiliyor bazilarina bildirim gitmeyebiliyor bilgin olsun 1-2 diye yazma dan alt alta gidersen daha az sikinti yasrsin bendede ilk zamanlar oldu ordan biliyorum kaldirdim sayilari falan
Bizi unutmadın dimi :)
kusura bakmayin yeni oldugum icin anlamadigim bir durum var
bir sorum olacak
en gec carsamba günü okunmaya mi baslanacak
simdi baslasak bir sey olur mu
kac gün icinde okumamiz gerek
mesela ben etiketlendigimi görünce Ayete`l Kürsi ile Insirah Surelerini 7 kere okudum
sadece Esma zikri kaldi
okudugum sayilmaz mi
yardim lütfen
Cnm Baslarina sayi koydugun icin ilerki alintilama cevaplama yaptiginda sorun yaratabiliyor bazilarina bildirim gitmeyebiliyor bilgin olsun 1-2 diye yazma dan alt alta gidersen daha az sikinti yasrsin bendede ilk zamanlar oldu ordan biliyorum kaldirdim sayilari falan
Bizi unutmadın dimi :)
sagol canim o sen de cok tatlisinYaa çok tatlisin.
Anlatayım hemen.
Önce liste yapıyoruz. Sırayla listedeki arkadaş duasını paylaşıyor bizler onun adını niyetlenerek okuma yapıyoruz.
Listeyi duzenli takip etmen gerekiyor.
Böyle işte canım.
Eklenmek istiyorsan yazayım
sagol canim o sen de cok tatlisin
ne güzel insanlarin birbirlerine dua etmelerine vesile oluyorsun
o zaman beni de ekleyin lütfen
insaAllah düzenli takip etmeye calisirim
herkese hayirli aksamlar dilerim