- 12 Mart 2017
- 309
- 353
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun canım esma ları da mı okudun.yoksa okuyalım mıBikac gündür yogundum hic okuyamadım mazeretli arkadaslarin yerine buaksam ilk görünce hemen okuyayim dedim fazla olsun ne guzel: )
Esmalarinizi okumadim canim sadece ayatelkursiyi ve insirah süresini okudumAllah razı olsun canım esma ları da mı okudun.yoksa okuyalım mı
Cnm allah razı olsun cok sukur daha iyiyim hamdolsun :) ama az az kanamam dvm ediyor ne abdest ne namaz biraz onda sıkıntı var annem lohusa sayılırsın dedı ama dinen nasıl oluyor Bı arastırcam varsa bilgisi olan yazarsa sevinirim :)
Evet cnm Esmaları okuyorum bende İnş Çabuk geçer yarın kontrol var bakalım ne diyecekBence iyice duzelene kadar bekle.
Dinen nasıl sayiliyorsun bilmiyorum.
Esma okursun.
Evet cnm Esmaları okuyorum bende İnş Çabuk geçer yarın kontrol var bakalım ne diyecek
Cnm allah razı olsun haklısın zaten kızım var yatarken okuyorum yada ne bileyim arabaya binince evden çıkarken vs işte baska sıgınacak neyimiz var Rabbim ettiğimiz duaların kabulüne engel olan günahlarımızı affetsinAslında canım ben regli iken bile bazen okuyorum. Çünkü okumak istiyorum o anda ona ihtiyaç duyuyorum muhtaç hissediyorum.
Ve diyorum ki ben Rabbimi anmak istiyorum niye bundan mahrum kalayım ki. Haa bu benim düşüncemdi sonra okuduğum bir kaç yerdede okunabilir denildigini gördüm ki çok beni baglamiyor.
Ama hassasiyet gösteriyorum listelerde okumuyorum kimseye.
Kendim için okuyorum...
Nacizane fikrim çok arzu ediyorsan oku.
Zaten mantığım almıyor kısıtlanmış olmamızı.
Okudum rabbim kabul etsin