♥♥Kurallarımız ♥♥
1. Liste takibi duzenli olmalı..
2. Mutlaka günlük bildirim yapılmalı...
3. Mazeretli olanların yerine okuma yapmak isteyenler okuyabilir....
4. Okuma yapılırken sıra takibi yapılmalı dua bitmeden bir sonraki arkadaşa gecilmemeli.
5. Toplu okuma yapmayalım lütfen.
6. Sirasi gelen arkadaslarin Duasını ben paylastiktan sonra okumaları yapalım.
7. Okuma yaptigimiz arkadaşı etkiketleyelim mutlaka...
8. Liste hepimizin arkadaşlar lütfen kontrol ederek hakka girmeden devam edelim.
9. Duâ okumak nasip işidir gönüllülük esastır. Özenli olalım.
10. İnşallah bu madde hiç olmaz ama bildirim yapmayan kurallara uymayan arkadaş maalesef liste dışı kalacaktır
♥♥♥ 21 AYETEL KÜRSI 21 NŞIRAH ve
1266 YA ŞAFİ OKUNACAK ♥♥♥
21 HAZİRAN ÇARŞAMBA
@denizkaplan duası :
Alemlerin rabbi, büyük Allahım. Görmekte olduğum
tüp bebek tedavisinin başarı ile tamamlanması için, genetiği sağlam embriyonun tez zamanda bulunması için ya şafi isminle şifa ver yarabbim. Sonrasında başarılı bir transfer, sağlıklı bir gebelik ve doğum ile sağlıklı, eli yüzü düzgün, hayırlı, sana kul olacak, salih saliha evlatlar nasip et. Emeğimin, zamanımın, paramın boşa gitmemesi için yardımını esirgeme. Tüm isteyen bayanlara gönüllerindeki evlatları nasip et. Burada benim için okunan duaları ve benim buradaki arkadaşlar için okuduğum duaları sen kabul eyle yarabbim. Amin...
@yumiti duası : Allahim oğluma saglik.sihhat versin zekasi ve motor gelisimi yasitlariyla ayni olsun allahim yatiyirum kalkiyorum hep duami biliyorsun rabbim sen kabul et duama engel gunahim varsa sen affet rabbim eşimin de hayirlisiyla evimize donmesini nasip et rabbim sen büyüksün bana güç kuvvet ver rabbim
@durkan
arkadaşımız için sağlığı konusunda şifalar bulması için dua edelim.
@Nefs
@cansu_tr
@Portakal Sulu Ordek
mazeretli
@esest
@ecrinnaz-dlk
@aryalorinn
@Putty
@megos
@5816bursa
@tubatesbih
@Angeel91