- 24 Kasım 2016
- 4.103
- 6.878
Allah razı olsunOkudum canım. Rabbim niyetini yaşatsın inşallah.
Nefs
Ozzgee
Denizkaplan
Için sureleri okudum canım.
Durkan yerine de esma ve sureleri okudum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsunOkudum canım. Rabbim niyetini yaşatsın inşallah.
Nefs
Ozzgee
Denizkaplan
Tamam canım.Canım BEYBISIM e geçince tekrar yaz olur mu okuduğunu?
Olur canim iki kisinin duasini ayni anda ekle bizde okuyalim iki kisi icinde ayri etiket yapariz sikinti olmazArkadaşlar listeyi birleştirsek mi? Yani iki kişinin duasını tek listede yazayım 14 er ayetel kürsi ve inşirah okuyalım okudum yazıp kişileri etkiketleyelim. Bu türlü günde iki kez bildirim sıkıntı oluyor gibi hala bildirim yapmayanlar var ki ben ikinci bildirimi bekleyeceğim daha. Ne dersiniz? Maksat cumaya bitsin liste.
Okudum canım. Rabbim niyetini yaşatsın inşallah.
Nefs
Ozzgee
Denizkaplan
Agzina yuregine saglik kuzum Allah razi olsun misli misli dualar alasin insallahOkudum canım. Rabbim niyetini yaşatsın inşallah.
Nefs
Ozzgee
Denizkaplan
bence de cnm sürekli grip bakıyorum yeni liste yayınlandı mi diyeArkadaşlar listeyi birleştirsek mi? Yani iki kişinin duasını tek listede yazayım 14 er ayetel kürsi ve inşirah okuyalım okudum yazıp kişileri etkiketleyelim. Bu türlü günde iki kez bildirim sıkıntı oluyor gibi hala bildirim yapmayanlar var ki ben ikinci bildirimi bekleyeceğim daha. Ne dersiniz? Maksat cumaya bitsin liste.