Birbirimiz İçin Ayetel Kürsi ve Inşirah Okuyalım ♥♥♥

Kızlar çok özür dilerim hakkınızı helal edin. Ameliyat işlerinden dolayı giremedim telefonum hala servisten gelmedi, pc den girme fırsatı bulamadım. Putty Putty de kalmışım hemen okuyorum hepsini. Babannemin ameliyatı güzel geçti 25-30 gün bir süre yoğun bakımda olacak. Sonrası Allah Kerim. Dualarınız için Allah razı olsun.

♥♥Kurallarımız ♥♥

1. Liste takibi duzenli olmalı..
2. Mutlaka günlük bildirim yapılmalı...

3. Mazeretli olanların yerine okuma yapmak isteyenler okuyabilir....

4. Okuma yapılırken sıra takibi yapılmalı dua bitmeden bir sonraki arkadaşa gecilmemeli.
5. Toplu okuma yapmayalım lütfen.
6. Sirasi gelen arkadaslarin Duasını ben paylastiktan sonra okumaları yapalım.
7. Okuma yaptigimiz arkadaşı etkiketleyelim mutlaka...
8. Liste hepimizin arkadaşlar lütfen kontrol ederek hakka girmeden devam edelim.
9. Duâ okumak nasip işidir gönüllülük esastır. Özenli olalım.
10. İnşallah bu madde hiç olmaz ama bildirim yapmayan kurallara uymayan arkadaş maalesef liste dışı kalacaktır

♥♥♥ 7 AYETEL KÜRSI 7 INŞIRAH ve
422 YA ŞAFİ OKUNACAK ♥♥♥

15 HAZİRAN ÇARŞAMBA

@5816bursa nın duası:

Rabbim bu mübarek gunlerin hurmetıne gonlumüzden gecen duamızı kabul etsin kızıma saglikli hayırlı bir kardeş nasip etsin buna engel olan hastalıklara safi sıfatı hurmetıne şifa versin tum evlatlarımızı ve bana dua eden kardeşlerimi de korusun her turlu musibetten uzak eylesin amin

@Nefs OKUDU

@cansu_tr OKUDU

@Portakal Sulu Ordek OKUDU

esest esest

@ecrinnaz-dlk OKUDU

aryalorinn aryalorinn mazeretli Ozzgeee OKUDU:KK200:

@Putty OKUDU

@megos OKUDU

5816bursa 5816bursa mazeretli evTik OKUDU :KK200:

tubatesbih tubatesbih

@Angeel91 OKUDU

@Ozzgeee OKUDU

@hayatin_anlami OKUDU

B BEYBISIM Mazeretlİ evTik OKUDU :KK200:

@evTik OKUDU

@Cestlaviee OKUDU

@denizkaplan OKUDU

@yumiti OKUDU

@durkan Ozzgeee OKUDU

♥♥Kurallarımız ♥♥

4. Okuma yapılırken sıra takibi yapılmalı dua bitmeden bir sonraki arkadaşa gecilmemeli.
8. Liste hepimizin arkadaşlar lütfen kontrol ederek hakka girmeden devam edelim.
10. İnşallah bu madde hiç olmaz ama bildirim yapmayan kurallara uymayan arkadaş maalesef liste dışı kalacaktır

422 YA ŞAFİ OKUNACAK ♥♥♥

15 HAZİRAN ÇARŞAMBA

@5816bursa nın duası:

Rabbim bu mübarek gunlerin hurmetıne gonlumüzden gecen duamızı kabul etsin kızıma saglikli hayırlı bir kardeş nasip etsin buna engel olan hastalıklara safi sıfatı hurmetıne şifa versin tum evlatlarımızı ve bana dua eden kardeşlerimi de korusun her turlu musibetten uzak eylesin amin

@Nefs OKUDU

@cansu_tr OKUDU

@Portakal Sulu Ordek OKUDU

esest esest

@ecrinnaz-dlk OKUDU

aryalorinn aryalorinn mazeretli Ozzgeee OKUDU:KK200:

@Putty OKUDU

@megos OKUDU

5816bursa 5816bursa mazeretli evTik OKUDU :KK200:

@tubatesbih OKUDU

@Angeel91 OKUDU

@Ozzgeee OKUDU

@hayatin_anlami OKUDU

B BEYBISIM Mazeretlİ evTik OKUDU :KK200:

@evTik OKUDU

@Cestlaviee OKUDU

@denizkaplan OKUDU

@yumiti OKUDU

@durkan Ozzgeee OKUDU

@5816bursa canım listen bitti. Sadece @esest kaldı. Oda bildirim yapar inşallah gün içinde. Rabbim dualarını kabul etsin ♡♡

♥♥Kurallarımız ♥♥

422 YA ŞAFİ OKUNACAK ♥♥♥

17 HAZİRAN CUMARTESİ

@tubatesbih in duası:

Rabbim sen gizli duamızı isteğimizi bilensin , kalplerimizden geçeni yalniz sen bilir sen işitirsin,dualarımızı kabul edensin. Benim, bu listedeki arkadaşlarımın ve ümmeti Muhammed (sav) in dualarımızı kabul et hayırlı değilse bile hayra çevir kaldıramayacağımız yükler verme . bütün dertlilere devalar ver Allahım .. Amin

@Nefs mazeretli

@cansu_tr

@Portakal Sulu Ordek

@esest

@ecrinnaz-dlk

@aryalorinn mazeretli

@Putty

@megos

@5816bursa mazeretli

@tubatesbih

@Angeel91

@Ozzgeee

@hayatin_anlami

@BEYBISIM Mazeretlİ

@evTik

@Cestlaviee

@denizkaplan

@yumiti

durkan durkan

422 YA ŞAFİ OKUNACAK ♥♥♥

@tubatesbih in duası Rabbim sen gizli duamızı isteğimizi bilensin , kalplerimizden geçeni yalniz sen bilir sen işitirsin,dualarımızı kabul edensin. Benim, bu listedeki arkadaşlarımın ve ümmeti Muhammed (sav) in dualarımızı kabul et hayırlı değilse bile hayra çevir kaldıramayacağımız yükler verme . bütün dertlilere devalar ver Allahım .. Amin
Okudum canım Rabbim niyetini yaşatsın inşallah.
Nefs mazeretli

BEYBISIM Mazeretlİ
Arkadaşların yerine sureleri okudum.

♥♥Kurallarımız ♥♥

422 YA ŞAFİ OKUNACAK ♥♥♥

17 HAZİRAN CUMARTESİ

@tubatesbih in duası:

Rabbim sen gizli duamızı isteğimizi bilensin , kalplerimizden geçeni yalniz sen bilir sen işitirsin,dualarımızı kabul edensin. Benim, bu listedeki arkadaşlarımın ve ümmeti Muhammed (sav) in dualarımızı kabul et hayırlı değilse bile hayra çevir kaldıramayacağımız yükler verme . bütün dertlilere devalar ver Allahım .. Amin

@Nefs mazeretli

@cansu_tr

@Portakal Sulu Ordek

@esest

@ecrinnaz-dlk

@aryalorinn mazeretli

@Putty

@megos

@5816bursa mazeretli

@tubatesbih

@Angeel91

@Ozzgeee

@hayatin_anlami

@BEYBISIM Mazeretlİ

@evTik

@Cestlaviee

@denizkaplan

@yumiti

durkan durkan
Kendim durkan ve aryalorin icin okudum Allah kabul etsin

Arkadaslar dua grubu gunluk okuma degilmi neden son arkadasin duasi persembeden beri uzadida uzadi hem okunana yazik uzulur hem okuyanlara bekle Allah bekle yeni dua baslasin Hayir gunluk okuma diye geldim ben 3 gune sarkar oldu en basiti muafiyetler var belki 7kisiye okuyabilecekken srkan gunden 3 kisiye okunuyor kaldiki en guzel geceler gunler herkes faydalansin 7 ser dua vakit namazinda birer tane okunsa 5 eder bu kadar uzayacak bise yok

Arkadaslar dua grubu gunluk okuma degilmi neden son arkadasin duasi persembeden beri uzadida uzadi hem okunana yazik uzulur hem okuyanlara bekle Allah bekle yeni dua baslasin Hayir gunluk okuma diye geldim ben 3 gune sarkar oldu en basiti muafiyetler var belki 7kisiye okuyabilecekken srkan gunden 3 kisiye okunuyor kaldiki en guzel geceler gunler herkes faydalansin 7 ser dua vakit namazinda birer tane okunsa 5 eder bu kadar uzayacak bise yok
Kesinlikle katılıyorum. Normalde diğer günün sabahı geçiyordu liste yenileniyordu. Bu sabah bende bunu düşündüm. Ama yazmamıştım.Siz yazdınız. Sizin vesilenizle bende diyorum lütfen daha hassas olalım. sabah başlayıp diğer gün sabaha liste yenilensin. Daha çok hassas olalım bende rica ediyorum.

X