aynen benim bebeğimde öyle 9 aylık oldu hala geçmedi.ilk önceleri gaz sancısı dedik 5 6 aylıkken uykusuzluk huysuzluk geçmeyince diş sancısı dedik.alt dişler patladı hadi rahatlıycak oğlum derken üsttekiler başladı.biri patladı biri daha görünmüyor bile..kaç doktora götürdük bu çocuğun bi sıkıntısı var diye,hepsi ultrason tahliller vs.. yaptı sonuç olarak bebeğinizin huyu bu dediler.beslenmesinde sıkıntı yok şükür ama uyku 0.günde 2 kez uyur yarım saat ancak sürer.sürekli sallarsam 1 saati geçer ama o zamanda ben hiçbişi yapamıyorum.evin ortasına hamak kurdum gelip gidip sallıyorum.uyumadığı zamanlarda ya yanına oturup oynamamı ister ki o bile 5 10 dk yı geçmez.ya da kucakta gezsin ister.aman bi emeklesede benden bağımsız olsa diye bekliyorum.her kez o zamanda aman bi otursun dersin yaramazlık yapar diyorlar ama değil.yaramazlık yapsada razıyım yeterki benden bağımsız biraz vakit geçirsin.
birde 1. sınıfa başlayan kızım var.onun derslerii bi taraftan bebek bi taraftan.allah sabır versin hepimize,bana..artık ben umudu kestim yani.bizim bebekler fazla keyfine düşkün sanırım bilmiyorumlki.oturtup önüne oyuncaklarını koyuyorum hatta oynatmaya başlıyorum,tam dalıyo diye düşünüp yavaşça kaçarken hopp bi görüyo beni basıyo çığlığı..ama kucağıma almamla geçiyo.kucağımdan indirmeyeyim diye saçımı başımı öyle bi asılıyoki:)yürütece koysam sıkılır mama sandalyesi bile süs diye duruyor sanki mutfağımda..
geceleri ise ilk 3 saat iyi uyur ,sonrası delik deşik.biraz ayağımda biraz hamakta,biraz göğsümde..gece uyumuyoruz savaş veriyoruz sanki.sabahları dayak yemiş gibi kalkıyorum..
ay çok doluyum:))ve bebeğim doğduğundan beri böyle.birde bizi böyle görüp üstüne çok fena alıştırmışsınız diyenler olmuyormu...!! deli oluyorum.
aynen benim bebeğimde öyle 9 aylık oldu hala geçmedi.ilk önceleri gaz sancısı dedik 5 6 aylıkken uykusuzluk huysuzluk geçmeyince diş sancısı dedik.alt dişler patladı hadi rahatlıycak oğlum derken üsttekiler başladı.biri patladı biri daha görünmüyor bile..kaç doktora götürdük bu çocuğun bi sıkıntısı var diye,hepsi ultrason tahliller vs.. yaptı sonuç olarak bebeğinizin huyu bu dediler.beslenmesinde sıkıntı yok şükür ama uyku 0.günde 2 kez uyur yarım saat ancak sürer.sürekli sallarsam 1 saati geçer ama o zamanda ben hiçbişi yapamıyorum.evin ortasına hamak kurdum gelip gidip sallıyorum.uyumadığı zamanlarda ya yanına oturup oynamamı ister ki o bile 5 10 dk yı geçmez.ya da kucakta gezsin ister.aman bi emeklesede benden bağımsız olsa diye bekliyorum.her kez o zamanda aman bi otursun dersin yaramazlık yapar diyorlar ama değil.yaramazlık yapsada razıyım yeterki benden bağımsız biraz vakit geçirsin.
birde 1. sınıfa başlayan kızım var.onun derslerii bi taraftan bebek bi taraftan.allah sabır versin hepimize,bana..artık ben umudu kestim yani.bizim bebekler fazla keyfine düşkün sanırım bilmiyorumlki.oturtup önüne oyuncaklarını koyuyorum hatta oynatmaya başlıyorum,tam dalıyo diye düşünüp yavaşça kaçarken hopp bi görüyo beni basıyo çığlığı..ama kucağıma almamla geçiyo.kucağımdan indirmeyeyim diye saçımı başımı öyle bi asılıyoki:)yürütece koysam sıkılır mama sandalyesi bile süs diye duruyor sanki mutfağımda..
geceleri ise ilk 3 saat iyi uyur ,sonrası delik deşik.biraz ayağımda biraz hamakta,biraz göğsümde..gece uyumuyoruz savaş veriyoruz sanki.sabahları dayak yemiş gibi kalkıyorum..
ay çok doluyum:))ve bebeğim doğduğundan beri böyle.birde bizi böyle görüp üstüne çok fena alıştırmışsınız diyenler olmuyormu...!! deli oluyorum.
ay canım benım kızımda oyle 4 aylık olcak daha sadece bır gece hıc uyanmadan uyudu özellikle ıkı gecedır hıc uyumuyor dıs cıkarıyor galıba senınkı ne zaman cıkardı
cnm dahada moralini bozmak gibi olmasın ama benim büyük kızım 7 yaşında.o da bebekken aynı kardeşi gibi huysuz ve uykusuzdu.hala gecede 2 3 kez uyanır sayıklar ağlar ya da su ister.özellikle kalabalık ortamlara girdiği günlerin gecesinde hiç rahat uyumuyor.ilk okula gitmeye başladığı zamanlar gece örtmeniiiiim diye bağırırdı yatağında,şimdi o silgi senin değil benim diye bağırıyor:)) gülüyoruz artık halimize..gece bazen yalnız oldğumda hangisine bakacağımı şaşırıyorum.uykusuz çocuk değişmiyo pek kendisi belli ediyo 40 ı çıkmadan daha...benim iki çocuğumda hiçbizaman emerek uyumadı ,hiçbi zaman banyo uykusu uyumadı mesela... yeğenlerim banyo yapınca en az 2 saat uyurlardı ,benim bebeklerimin ise gözleri daha bi açılır banyo yapınca..ayy bu kadar olur sanki beni anlatmışsın..bende bikaç aya düzelir diye ümitleniodum seninkinin 9 aylık olduğunu okuyunca moralim bozuldu yaa demekki bana daha aylarca uyku yok ooff ki ne offmirmirmirmir
cnm dahada moralini bozmak gibi olmasın ama benim büyük kızım 7 yaşında.o da bebekken aynı kardeşi gibi huysuz ve uykusuzdu.hala gecede 2 3 kez uyanır sayıklar ağlar ya da su ister.özellikle kalabalık ortamlara girdiği günlerin gecesinde hiç rahat uyumuyor.ilk okula gitmeye başladığı zamanlar gece örtmeniiiiim diye bağırırdı yatağında,şimdi o silgi senin değil benim diye bağırıyor:)) gülüyoruz artık halimize..gece bazen yalnız oldğumda hangisine bakacağımı şaşırıyorum.uykusuz çocuk değişmiyo pek kendisi belli ediyo 40 ı çıkmadan daha...benim iki çocuğumda hiçbizaman emerek uyumadı ,hiçbi zaman banyo uykusu uyumadı mesela... yeğenlerim banyo yapınca en az 2 saat uyurlardı ,benim bebeklerimin ise gözleri daha bi açılır banyo yapınca..
bu uykusuzluk nereye kadar gider ne zor birşeydir( bizde neler denedik uyusun diye doktor kontrolleri tahliller ama yok huyu buymuş ( malesef babamızda böyleymiş bebekken kayınvalidem yatak yüzü görmedim o bebekken diyor bende görmüyorum hala malesef 16 ay bitti bende bittim artık psikolojim bozuldu destek almayı düşünür hale geldim birde ek gıda sorunumuz da var üstüne hiçbir şey yemeyen bir çocuk olur mu demesin kimse oluyor işte hiçbirşey yemiyor ve uyumuyor bir düzelse artık ne olur çok zor ne evime ne kendime bakamıyorum hala beni dibinde istiyor uyurkende bişey yapamıyorum en ufak seste uyanıyor çok doluyum çok (
Aynı benim kızım, 15 aylık... Şükür yemesi yine biraz iyi ama öle aman aman bişey yediğide yok... Yolda kucağımda, otobüste, hastanede, vs.. o gürültüde uyur ama evde tık sesine uyanır.. Geceleri en az 4 kez kalkarız... Bende uyku istiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?