aynen benim bebeğimde öyle 9 aylık oldu hala geçmedi.ilk önceleri gaz sancısı dedik 5 6 aylıkken uykusuzluk huysuzluk geçmeyince diş sancısı dedik.alt dişler patladı hadi rahatlıycak oğlum derken üsttekiler başladı.biri patladı biri daha görünmüyor bile..kaç doktora götürdük bu çocuğun bi sıkıntısı var diye,hepsi ultrason tahliller vs.. yaptı sonuç olarak bebeğinizin huyu bu dediler.beslenmesinde sıkıntı yok şükür ama uyku 0.günde 2 kez uyur yarım saat ancak sürer.sürekli sallarsam 1 saati geçer ama o zamanda ben hiçbişi yapamıyorum.evin ortasına hamak kurdum gelip gidip sallıyorum.uyumadığı zamanlarda ya yanına oturup oynamamı ister ki o bile 5 10 dk yı geçmez.ya da kucakta gezsin ister.aman bi emeklesede benden bağımsız olsa diye bekliyorum.her kez o zamanda aman bi otursun dersin yaramazlık yapar diyorlar ama değil.yaramazlık yapsada razıyım yeterki benden bağımsız biraz vakit geçirsin.
birde 1. sınıfa başlayan kızım var.onun derslerii bi taraftan bebek bi taraftan.allah sabır versin hepimize,bana..artık ben umudu kestim yani.bizim bebekler fazla keyfine düşkün sanırım bilmiyorumlki.oturtup önüne oyuncaklarını koyuyorum hatta oynatmaya başlıyorum,tam dalıyo diye düşünüp yavaşça kaçarken hopp bi görüyo beni basıyo çığlığı..ama kucağıma almamla geçiyo.kucağımdan indirmeyeyim diye saçımı başımı öyle bi asılıyoki:)yürütece koysam sıkılır mama sandalyesi bile süs diye duruyor sanki mutfağımda..
geceleri ise ilk 3 saat iyi uyur ,sonrası delik deşik.biraz ayağımda biraz hamakta,biraz göğsümde..gece uyumuyoruz savaş veriyoruz sanki.sabahları dayak yemiş gibi kalkıyorum..
ay çok doluyum:))ve bebeğim doğduğundan beri böyle.birde bizi böyle görüp üstüne çok fena alıştırmışsınız diyenler olmuyormu...!! deli oluyorum.