Vay ırz düşmanı g*vata bak sen. "Yok değmedi gel sana değdireyim" deseymiş. Kardeşiniz ivedi kessin görüşmeyi bence.Arkadaşlar kardeşimin bir arkadaşı var erkek. Çok samimi değiller ama arada sohbet ederler görüşürler filan. Kardeşimin sevgilisi var. İlişkileri çok yeni daha. Kardeşim arkadaşına buluştuk diye anlatırken. Arkadaşı direk ten tene değdimi, cinsellik yaşadınız mı tarzı sorular sormuş. Yok erkekler şöyle kötü davran böyle yap diye akıl veriyormuş. Sizce yakın arkadaşı da olsa bu soru normal mi? Ben mi biraz çağın gerisinde kaldım acaba:/
Arkadaşlar kardeşimin bir arkadaşı var erkek. Çok samimi değiller ama arada sohbet ederler görüşürler filan. Kardeşimin sevgilisi var. İlişkileri çok yeni daha. Kardeşim arkadaşına buluştuk diye anlatırken. Arkadaşı direk ten tene değdimi, cinsellik yaşadınız mı tarzı sorular sormuş. Yok erkekler şöyle kötü davran böyle yap diye akıl veriyormuş. Sizce yakın arkadaşı da olsa bu soru normal mi? Ben mi biraz çağın gerisinde kaldım acaba:/
Çağ ile alakalı değil ki bu çirkin bir muhabbet. İyice bokunu çıkardılar. Ben hiçbir arkadaşıma bu tarz şeyler sormadım sormamda. Oldu video çeksin kardeşin direk anlatmaya gerek kalmadanArkadaşlar kardeşimin bir arkadaşı var erkek. Çok samimi değiller ama arada sohbet ederler görüşürler filan. Kardeşimin sevgilisi var. İlişkileri çok yeni daha. Kardeşim arkadaşına buluştuk diye anlatırken. Arkadaşı direk ten tene değdimi, cinsellik yaşadınız mı tarzı sorular sormuş. Yok erkekler şöyle kötü davran böyle yap diye akıl veriyormuş. Sizce yakın arkadaşı da olsa bu soru normal mi? Ben mi biraz çağın gerisinde kaldım acaba:/
28 yaşında bana da garip geldi çok özel bir soru değil miKardeşiniz kaç yaşında bu önemli, sayfada herkes neden garipsemiş bunu anlamadım. Elbette sorulabilir böyle şeyler, ben de sorarım arkadaşlarıma eğer samimiysem…
Çirkin bir abaza muhabbeti. Arkadaşımın böyle biri olduğunu keşfetsem artık arkadaşım olmaz. İğrençArkadaşlar kardeşimin bir arkadaşı var erkek. Çok samimi değiller ama arada sohbet ederler görüşürler filan. Kardeşimin sevgilisi var. İlişkileri çok yeni daha. Kardeşim arkadaşına buluştuk diye anlatırken. Arkadaşı direk ten tene değdimi, cinsellik yaşadınız mı tarzı sorular sormuş. Yok erkekler şöyle kötü davran böyle yap diye akıl veriyormuş. Sizce yakın arkadaşı da olsa bu soru normal mi? Ben mi biraz çağın gerisinde kaldım acaba:/
Valla ben hiç böyle şeyler konuşan erkekler duymadım.hatta sevgilime falan ilişkini anlatıyor musun dediğim zaman yüzeysel bile anlatmadıklarını söylüyorlar.Arkadaşlar kardeşimin bir arkadaşı var erkek. Çok samimi değiller ama arada sohbet ederler görüşürler filan. Kardeşimin sevgilisi var. İlişkileri çok yeni daha. Kardeşim arkadaşına buluştuk diye anlatırken. Arkadaşı direk ten tene değdimi, cinsellik yaşadınız mı tarzı sorular sormuş. Yok erkekler şöyle kötü davran böyle yap diye akıl veriyormuş. Sizce yakın arkadaşı da olsa bu soru normal mi? Ben mi biraz çağın gerisinde kaldım acaba:/
Gereksiz ve zararlı fikirleri olan sapık biriymiş.Arkadaşlar kardeşimin bir arkadaşı var erkek. Çok samimi değiller ama arada sohbet ederler görüşürler filan. Kardeşimin sevgilisi var. İlişkileri çok yeni daha. Kardeşim arkadaşına buluştuk diye anlatırken. Arkadaşı direk ten tene değdimi, cinsellik yaşadınız mı tarzı sorular sormuş. Yok erkekler şöyle kötü davran böyle yap diye akıl veriyormuş. Sizce yakın arkadaşı da olsa bu soru normal mi? Ben mi biraz çağın gerisinde kaldım acaba:/
Kız olsa anlardım da erkek arkadaşın bunu sorması abes olmuş. Benim çok çılgın aşk hayatı olan kız arkadaşlarım vardı cinsellik te onlar için ilişkide önemli bir kıstasdı,hatta ilişkiye başlama nedeni tensel uyum desem yeridir, o nedenle aramızda bu tarz muhabbetler geçerdi detaya girmeden ama bir erkek bana bunu sorsa sana ne der geçerim.Arkadaşlar kardeşimin bir arkadaşı var erkek. Çok samimi değiller ama arada sohbet ederler görüşürler filan. Kardeşimin sevgilisi var. İlişkileri çok yeni daha. Kardeşim arkadaşına buluştuk diye anlatırken. Arkadaşı direk ten tene değdimi, cinsellik yaşadınız mı tarzı sorular sormuş. Yok erkekler şöyle kötü davran böyle yap diye akıl veriyormuş. Sizce yakın arkadaşı da olsa bu soru normal mi? Ben mi biraz çağın gerisinde kaldım acaba:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?