Arkadaşlar kardeşimin bir arkadaşı var erkek. Çok samimi değiller ama arada sohbet ederler görüşürler filan. Kardeşimin sevgilisi var. İlişkileri çok yeni daha. Kardeşim arkadaşına buluştuk diye anlatırken. Arkadaşı direk ten tene değdimi, cinsellik yaşadınız mı tarzı sorular sormuş. Yok erkekler şöyle kötü davran böyle yap diye akıl veriyormuş. Sizce yakın arkadaşı da olsa bu soru normal mi? Ben mi biraz çağın gerisinde kaldım acaba:/
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Biraz tuhaf bir soru değil mi?
- Konu Sahibi ausgburg
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
- 23 Aralık 2012
- 7.463
- 50.102
- 748
Vay ırz düşmanı g*vata bak sen. "Yok değmedi gel sana değdireyim" deseymiş. Kardeşiniz ivedi kessin görüşmeyi bence.Arkadaşlar kardeşimin bir arkadaşı var erkek. Çok samimi değiller ama arada sohbet ederler görüşürler filan. Kardeşimin sevgilisi var. İlişkileri çok yeni daha. Kardeşim arkadaşına buluştuk diye anlatırken. Arkadaşı direk ten tene değdimi, cinsellik yaşadınız mı tarzı sorular sormuş. Yok erkekler şöyle kötü davran böyle yap diye akıl veriyormuş. Sizce yakın arkadaşı da olsa bu soru normal mi? Ben mi biraz çağın gerisinde kaldım acaba:/
- 16 Haziran 2011
- 14.950
- 63.049
- 798
Arkadaşlar kardeşimin bir arkadaşı var erkek. Çok samimi değiller ama arada sohbet ederler görüşürler filan. Kardeşimin sevgilisi var. İlişkileri çok yeni daha. Kardeşim arkadaşına buluştuk diye anlatırken. Arkadaşı direk ten tene değdimi, cinsellik yaşadınız mı tarzı sorular sormuş. Yok erkekler şöyle kötü davran böyle yap diye akıl veriyormuş. Sizce yakın arkadaşı da olsa bu soru normal mi? Ben mi biraz çağın gerisinde kaldım acaba:/
Arkadaşına bu sohbeti yapabilecek samimiyeti, kardeşiniz vermiş olabilir mi ?
- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
- 23 Temmuz 2014
- 6.327
- 17.894
- 448
Çağ ile alakalı değil ki bu çirkin bir muhabbet. İyice bokunu çıkardılar. Ben hiçbir arkadaşıma bu tarz şeyler sormadım sormamda. Oldu video çeksin kardeşin direk anlatmaya gerek kalmadanArkadaşlar kardeşimin bir arkadaşı var erkek. Çok samimi değiller ama arada sohbet ederler görüşürler filan. Kardeşimin sevgilisi var. İlişkileri çok yeni daha. Kardeşim arkadaşına buluştuk diye anlatırken. Arkadaşı direk ten tene değdimi, cinsellik yaşadınız mı tarzı sorular sormuş. Yok erkekler şöyle kötü davran böyle yap diye akıl veriyormuş. Sizce yakın arkadaşı da olsa bu soru normal mi? Ben mi biraz çağın gerisinde kaldım acaba:/
- 5 Eylül 2018
- 6.515
- 7.444
- 83
- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.735
- 198
28 yaşında bana da garip geldi çok özel bir soru değil miKardeşiniz kaç yaşında bu önemli, sayfada herkes neden garipsemiş bunu anlamadım. Elbette sorulabilir böyle şeyler, ben de sorarım arkadaşlarıma eğer samimiysem…
- 14 Ağustos 2018
- 19.640
- 2
- 73.795
- 598
Çirkin bir abaza muhabbeti. Arkadaşımın böyle biri olduğunu keşfetsem artık arkadaşım olmaz. İğrençArkadaşlar kardeşimin bir arkadaşı var erkek. Çok samimi değiller ama arada sohbet ederler görüşürler filan. Kardeşimin sevgilisi var. İlişkileri çok yeni daha. Kardeşim arkadaşına buluştuk diye anlatırken. Arkadaşı direk ten tene değdimi, cinsellik yaşadınız mı tarzı sorular sormuş. Yok erkekler şöyle kötü davran böyle yap diye akıl veriyormuş. Sizce yakın arkadaşı da olsa bu soru normal mi? Ben mi biraz çağın gerisinde kaldım acaba:/
Çook yakın arkadaşlarımla cinsellik muhabbeti yaparım ama ara sıra konuştuğum insan ne alaka
- 1 Mayıs 2021
- 6.702
- 31.350
- 498
Çocuk biraz feminen mi ?
Yani bazıları beden olarak erkek ancak ruh olarak kadın gibi hissediyor kendisini.
Ayrıca ortamlarda kendisini kız olarak tanimlayabiliyor bu şekilde hissedenler.
Böyle bir durumsa iki kizin konuşması gibi görüyor olabilir.
Misal, kardeşinin bu çocukla cinsellik üzerine sohbetleri yahut şakaları varsa oradan da yüz buluyor olabilir.
Eğer bu da değilse ; kız kardeşinin sevgilisini rakip olarak görüyor .
Ondan soğutup kendisine fırsat yaratmak istiyor da olabilir.
Belki de sadece patavatsız bir g.zekalidir.
Yani bazıları beden olarak erkek ancak ruh olarak kadın gibi hissediyor kendisini.
Ayrıca ortamlarda kendisini kız olarak tanimlayabiliyor bu şekilde hissedenler.
Böyle bir durumsa iki kizin konuşması gibi görüyor olabilir.
Misal, kardeşinin bu çocukla cinsellik üzerine sohbetleri yahut şakaları varsa oradan da yüz buluyor olabilir.
Eğer bu da değilse ; kız kardeşinin sevgilisini rakip olarak görüyor .
Ondan soğutup kendisine fırsat yaratmak istiyor da olabilir.
Belki de sadece patavatsız bir g.zekalidir.
Valla ben hiç böyle şeyler konuşan erkekler duymadım.hatta sevgilime falan ilişkini anlatıyor musun dediğim zaman yüzeysel bile anlatmadıklarını söylüyorlar.Arkadaşlar kardeşimin bir arkadaşı var erkek. Çok samimi değiller ama arada sohbet ederler görüşürler filan. Kardeşimin sevgilisi var. İlişkileri çok yeni daha. Kardeşim arkadaşına buluştuk diye anlatırken. Arkadaşı direk ten tene değdimi, cinsellik yaşadınız mı tarzı sorular sormuş. Yok erkekler şöyle kötü davran böyle yap diye akıl veriyormuş. Sizce yakın arkadaşı da olsa bu soru normal mi? Ben mi biraz çağın gerisinde kaldım acaba:/
- 31 Ekim 2006
- 2.754
- 2.914
- 698
Gereksiz ve zararlı fikirleri olan sapık biriymiş.Arkadaşlar kardeşimin bir arkadaşı var erkek. Çok samimi değiller ama arada sohbet ederler görüşürler filan. Kardeşimin sevgilisi var. İlişkileri çok yeni daha. Kardeşim arkadaşına buluştuk diye anlatırken. Arkadaşı direk ten tene değdimi, cinsellik yaşadınız mı tarzı sorular sormuş. Yok erkekler şöyle kötü davran böyle yap diye akıl veriyormuş. Sizce yakın arkadaşı da olsa bu soru normal mi? Ben mi biraz çağın gerisinde kaldım acaba:/
Kardeşiniz uzak durmalı bu tarz insanlardan bence..
Başkasının özelini ne hadle ve ahlakla soruyor ki..
Samimi bile olsa bir erkek böyle bir şeyi asla soramaz.
- 24 Nisan 2015
- 6.895
- 7.089
- 198
Kız olsa anlardım da erkek arkadaşın bunu sorması abes olmuş. Benim çok çılgın aşk hayatı olan kız arkadaşlarım vardı cinsellik te onlar için ilişkide önemli bir kıstasdı,hatta ilişkiye başlama nedeni tensel uyum desem yeridir, o nedenle aramızda bu tarz muhabbetler geçerdi detaya girmeden ama bir erkek bana bunu sorsa sana ne der geçerim.Arkadaşlar kardeşimin bir arkadaşı var erkek. Çok samimi değiller ama arada sohbet ederler görüşürler filan. Kardeşimin sevgilisi var. İlişkileri çok yeni daha. Kardeşim arkadaşına buluştuk diye anlatırken. Arkadaşı direk ten tene değdimi, cinsellik yaşadınız mı tarzı sorular sormuş. Yok erkekler şöyle kötü davran böyle yap diye akıl veriyormuş. Sizce yakın arkadaşı da olsa bu soru normal mi? Ben mi biraz çağın gerisinde kaldım acaba:/