• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Biraz Teselliye İhtiyacım Var:(

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

yazdan

zehra'm:)
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2009
290
0
96
İstanbul
kızlar benimde evimde eşyalarım var yok demiyorum çok şükür Allahıma yinede...
ama evlenirken hiç istediğim eşyaları alamadım.
kolumdan tutuldu,çok dandik bir markanın çok eski modelleri olan bi dükkandan alındı.
2 3 model arasından seçmek zorunda kalmıştım.
paramız yoktu o zamanlar.herşeyide biz kaldıramadık eşimle.
evin iç tadilatına ve düğüne paramız yetişmişti.
şimdi keşke biraz daha borcun altına girip beğendiğim eşyaları alabilseydim diyorum:(
ama ne biliyim insanın içinde ukte kalır ya öle birşey işte.
işallah benimde evimi baştan aşağıya sıfırdan uyumlu,derli toplu eşya alacağım günler gelecek.
bana dua edin kızlar.
işallah benimde olur hayırlısıyla...

inşallah canım istediğin gibi olur haerşey. ama önemli olan elindekilerlerde mutlu olmak. sen mutluysan yeter.

inş. ama en önemlisi mutluluk ,yemişim eşyayı ,eşya nedir ki ,eşya hiç bir şey mutluluk her şey :)

mutluluk olmadıktan sonra sayarda yasa antikalar icinde yasa ne önemi var ki.
böyle dusun..ilerde nasılsa eskicek degiştirceksin o zaman en güzelini alırsın..
takma bu kdr kafana..
eşinle mutluluguna bak..:)

sevgili yazdan eşya mal mülk geçici boşveerr. siz eşinle mutlu, huzurlu olun, sağlığınız iyi olsun onlar çok daha önemli. çok mutlu olun inşallah opuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim,işallah hepinizde çok çok mutlu olursunuz,galiba haklısıınız kızlar.bazen insanlardan duyunca bazı şeyleri anlıyor insan.çok teşekkkür ederim:)

zaten bizim insanlarımızın özelliği budur. nedir diyeceksiniz. biz hep kendimizden yukardakilere bakarız. bu yüzdende elimizdekilerle hiç bir zaman mutlu olamayız. arkadaşım senin durumunda aynen bu. eşyalarını beğenmiyo olabilirsin. tek derdin bu olsun yaaa. eşya nedirki? yavaş yavaş değiştirirsin. ama yokkkkk. onda var bende neden yok düşüncesi. ne kötü. arkadaşım arda aç haberleri izle. tek odada 6 7 kişi yaşayanlar var. bizse eşyalarımızın modası geçti diye üzülüyoruz. ne diyimm allah akıl fikir versin hepimizeee...........

canım hiiç üzülme eşinle mutlumusun ona bak..nice çok güzel evler var ama içinde huzur ve sevgi yok..ben de aynen sen gibiydim eşim para biriktirmek yerine bekarken kendine halılar kanepeler almış hiç tarzım değildi ne renkleri ne kendileri ama parasızlıktan kabul ettim tabiihihoyyyt çünkü önemli olan onla evlenmem ve onun yanında olmamdı....eşya nedir ki...insanın on dakka başı ağrısa sarayda da olsa dünya ona zindan oluyor..en büyük zenginlik sağlık bence Allah herkese sağlık sıhhat versin..

Back
X