• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biraz saçma ama .s

else03

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
944
103
63
merba kızlar cahilliğime verin öncelikle sorcağım soruyu çünkü araştırdım ve baktım açıkcası korktum vajinam deliğine baktım ve ben açıksacı utanarak söylüyorum ama bi delik bekliyodum ama deliğim kapalı gibi geldi bana yardımcı olurmusunuz lütfen cahilliğime verin

merba kızlar cahilliğime verin öncelikle sorcağım soruyu çünkü araştırdım ve baktım açıkcası korktum vajinam deliğine baktım ve ben açıksacı utanarak söylüyorum ama bi delik bekliyodum ama deliğim kapalı gibi geldi bana yardımcı olurmusunuz lütfen cahilliğime verin

evlimisin,sorun ne gibi anlayamadim:53::53:

Normaaaaal.d benmdde ole:D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

saolun birazda olsa içim rahatladı zaten çok takıntılı bi insanım korktum :))

Normal canim merak etme.. Ikınınca acıldıgını görüceksin kapalı dgl yani..

Her ne kadar seni soka ugratacak olsa da google'a "rate her pussy" yaz. Cikan sitedeki fotolara bak. Anlarsin.

Ve vajinana parmagini falan sokm. Uzaktan sev. :)

Cnm bence kızlık zarın bnm anneminde öyleymiş evlennce acılıyomuş kızlık zarı çeeşitlerine bakarsan orda da var korkmana gerek yok normal yani

Her ne kadar seni soka ugratacak olsa da google'a "rate her pussy" yaz. Cikan sitedeki fotolara bak. Anlarsin.

Ve vajinana parmagini falan sokm. Uzaktan sev. :)

Ayyyy merak ettim baktim canim,benim adam gormesin.))

Ayyyy merak ettim baktim canim,benim adam gormesin.))

Ahahaha:)) benim o siteyi kesfetme hikayem daha komik. İngilizcede pussy hem sey hem de yavru kedi anlaminda. Yavru kedi fotosu icin anamin yaninda pussy yazdim. Tak o siteye girdim. Gerisini sen dusun :)))

Ahahaha:)) benim o siteyi kesfetme hikayem daha komik. İngilizcede pussy hem sey hem de yavru kedi anlaminda. Yavru kedi fotosu icin anamin yaninda pussy yazdim. Tak o siteye girdim. Gerisini sen dusun :)))

Bide kendi vajinani ekle falan linkler koymuslar,millet foraaa acmis cekmis koymus.))
Onlarca cesit var,damacana gbi olan da koymus bakire olanda sastim kaldim.)

kızlık zarı dediğimiz yapı herkeste aynı şekilde olmaz. ancak siz bunu kendinizi muayene ederek anlayamazsınız. evlenmeden önce bir jinekologa görünmenizi tavsiye ederim. böylelikle sorularınızın cevabını daha emin ellerden öğrenmiş olursunuz.

Back