- 27 Mart 2014
- 944
- 103
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merba kızlar cahilliğime verin öncelikle sorcağım soruyu çünkü araştırdım ve baktım açıkcası korktum vajinam deliğine baktım ve ben açıksacı utanarak söylüyorum ama bi delik bekliyodum ama deliğim kapalı gibi geldi bana yardımcı olurmusunuz lütfen cahilliğime verin
evlimisin,sorun ne gibi anlayamadim
nişanlıyım ama ilşkiye girmedim baktım vajinama ve delik var ama kapalı hani nasıl desem nokta kdar iğne ucu kadar delik bi yer var sadece normalmi bu?
nişanlıyım ama ilşkiye girmedim baktım vajinama ve delik var ama kapalı hani nasıl desem nokta kdar iğne ucu kadar delik bi yer var sadece normalmi bu?
merba kızlar cahilliğime verin öncelikle sorcağım soruyu çünkü araştırdım ve baktım açıkcası korktum vajinam deliğine baktım ve ben açıksacı utanarak söylüyorum ama bi delik bekliyodum ama deliğim kapalı gibi geldi bana yardımcı olurmusunuz lütfen cahilliğime verin
Her ne kadar seni soka ugratacak olsa da google'a "rate her pussy" yaz. Cikan sitedeki fotolara bak. Anlarsin.
Ve vajinana parmagini falan sokm. Uzaktan sev. :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayyyy merak ettim baktim canim,benim adam gormesin.))
Ahahaha:)) benim o siteyi kesfetme hikayem daha komik. İngilizcede pussy hem sey hem de yavru kedi anlaminda. Yavru kedi fotosu icin anamin yaninda pussy yazdim. Tak o siteye girdim. Gerisini sen dusun :)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.