O zaman rahim kanserinin de nedeni bu mantıklaGırtlak kanserinin en büyük sebeplerinden biriymis. Bakterilerden dolayi.
İyide biraz alakasız olmadı mı? Ağız ve rahim hijyeni aynı şey mi?O zaman rahim kanserinin de nedeni bu mantıkla
Napalım sporla mı üreyelim ?
Bu konuları konuşmak için pro olmak gerekmiyor muydu?! Boşuna mı verdik o paraları
Yoo niye alakasız olsun.İyide biraz alakasız olmadı mı? Ağız ve rahim hijyeni aynı şey mi?
yok, fakirleri arkamızda bıraktık yolun bundan sonrasın Ferrarilerle devam edeceğiz
Nasıl ya ben sadece pro olmadan cinsellik kısmına konu açılamıyor sanıyordum. Yorum da mı yapılamıyor. Enteresan olmuş.
Yinede ağız mikroba daha açık bence. Açıkçası çamaşır suyuna falan basmak lazım malum yeri benim gözümde hijyenik olması için :) herkesin sınırları , değer yargıları farklı sonuçta. Tercih meselesi.Yoo niye alakasız olsun.
Hijyene dikkat edildikten sonra niye sorun olsun ?
Gırtlak kanserinin en büyük sebeplerinden biriymis. Bakterilerden dolayi.
Sanırım o tam olarak şöyleymiş:
"oral seks değil, hpv enfksiyonuna sahip kişilere yapılan oral seks sonrası bu kişilerden kapılan hpv enfeksiyonu gırtlak kanseri yapıyor"
Yinede ağız mikroba daha açık bence. Açıkçası çamaşır suyuna falan basmak lazım malum yeri benim gözümde hijyenik olması için :) herkesin sınırları , değer yargıları farklı sonuçta. Tercih meselesi.
İşte bu durumda tek eşlilik önem arz ediyor.Sanırım o tam olarak şöyleymiş:
"oral seks değil, hpv enfksiyonuna sahip kişilere yapılan oral seks sonrası bu kişilerden kapılan hpv enfeksiyonu gırtlak kanseri yapıyor"