biraz özel garip bir konu başlıkta bulamadım

katie2000

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2017
64
23
26
Merhaba bu siteyi uzunca bir süredir takip ederim yazılanları okurum. Bir derdim olunca da üye olmaya ve sizlere de danışmaya karar verdim. Hemen konuya gireyim. Yaklaşık 10 yıllık iyi giden bir evliliğim var. Hala da iyi gidiyor sorun biraz cinsellikle ilgili tamda bir sorun mudur ondan bile aslında emin değilim. Neyse yaklaşık bir ay kadar önce eşimi bilgisayardan oralsex yapan bir kadın videosu seyrederken gördüm ve resmen şok oldum. Oturma odasında bilgisayarımız kapı aralığından bir süre sessizce seyredip oradan ayrıldım hiçbir şey söylemedim. . Daha sonra yine seyredecek mi diye onu izlemeye yakın takibe almaya başladım. Bu arada o ara ara kendisine soğuk davrandığımı söylemeye başladı 2 gün önce onu tekrar öyle bir video seyrederken gördüm. Bu sefer yanına girdim. Tabi hemen kapattı. Ben ‘ kapatma gördüm. Artık böyle şeylerden mi zevk alıyorsun ‘dedim. O ‘yoo öylesine bir defa bakındım’ dedi. ‘Emin misin bir defamı?’ dedim. Sustu ‘böyle şeyler mi istiyorsun böyle bir beklentin mi var?’ dedim. Bir an ikimizde sustuk sonra o ‘istesem de yapmazsın ki zaten bende bakınıyorum ne var bunda’ deyip kalktı biraz dolaşacağım deyip gitti. Tabi biraz utanmıştı da. Kafam davul gibi. 2 gündür bununla ilgili bir dünya yazı okudum kimisi sapıklık diyor kimisi evlilikte sınır olmaz diyor kimi günah diyor kimi ne günahı diyor. . Aramızda da o konuşmadan sonra biraz mesafe girdi normal davranmaya çalışıyorum ama. Aslında eşimi çok seviyorum bunca yıldır hiçbir kötülüğünü görmedim. Ev ile iş arasında yaşayan biri. Evine de bağlı. Ondan böyle bir video seyretmesini ummazdım. Kafam davul gibi. Ne yapsam nasıl davransam bilemiyorum.

beyfendi merak etmiş olabilir ? onu tersler gibimi konustunuz anlayamadım ama tatlı dilli davranabilirdiniz bence. iğneler gibi olmus. belkide istiyodur. evet bu konda bende cok tereddutteyım. bıraz ip üstünde bi konu. ama bence tavrınız biraz onu rahatsız etmiş. belki sizin için da hayal kırıklığı olmustur bilemıyorum.

Niçin ummazdınız ? Bu bana çok saçma geliyor .
Hani sanki biz kadınlardan hiç izleyen merak eden yok gibi ...

Bir de benim gördüğüm eşinizin de , sizin de birbirinizden kesin beklentileriniz var. Birbirinizin hal ve hareketleri kafanız da kalın çizgilerle çizilmiş .
Yani asıl sorun cinsellik değil burada tabular çizip iletişim kurmamanız .

Dini yorum yasak olduğu için bir şey diyemeyeceğim .

Kizlar bu kimine gore normal kimisine de ters gelir mesela bana ters kii ben eşimi yapiyim sana desem yuzume bakmaz benden suphelenir ne diyosun ya sen fln der o derece haaaa içi ne der bilemem belkide utandigindan bana bole tepki verir icinden isteyebilirde

Yapmadığı bir şeyi izlemekten ne zevk alır ki insan?
Ayrıca kimse burda size bir şey diyemez dese de çok saçma olur. Kendi doğrularınızla hareket edin mahrem bu konular. Bi de 10 yıllık evlisiniz hiç mi bir şey konuşmadınız? Anlamadım.

Üzüldüm adama. Daha onu bile yapmıyorsanız... İzlemesi de yasak... Napsın gitsin kendini hadım etsin bari canı çekmez...
Siz yapiyosunuz basiniz goge mi erdi ilginc madalyan da varmi.o nasil bir uslup oyle yspmak zorunda mi sen herkesi kendin gibi midesiz mi sandin!!

Üzüldüm adama. Daha onu bile yapmıyorsanız... İzlemesi de yasak... Napsın gitsin kendini hadım etsin bari canı çekmez...
daha onu bile yapmıyomusunz ne demek yahu suclar gıbı ? insanların bunu yapması tercıh meselesi yapana denılmıyosa sen onu mu yapıyosun ıııyy dıye yapmayanı da yadırgamamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…