BİRAZ MOTİVE OLMAYA İHTİYACIM VAR

Gastronomiyi mutfağı sevdiğim için seçtım hukuk ise onu bilmiyorum belki de havalı gelmiştir.Zaten hukuktan vazgeçmeye başladım.
Anladım. O zaman sevdiğiniz alanı, mesleği seçmeniz en doğrusu. Sevilen bir meslek hem insanı mutlu eder hem de çok başarılı olursunuz. Çalışmanızı ona göre şekillendirirsiniz ayrıca. Başarılar diliyorum.

Gastronomi tavsiye eder misiniz peki?
Gastronomi hakkında bir bilgim yok, ama hukuk insanı çok yıpratıyor okuması ayrı bir dert sonrasına hiç girmiyorum zaten kpss yi kazanamazsan ilk yıllarını asgari ücretle karın tokluğuna geçirirsin. Öyle dizilerdeki gibi olsa keşke. Staj yaptığın sürede asgari ücretten daha az alıyorsun zaten. Ben şimdiki aklımla eşit ağırlıktan girsem psikoloji isterim. Avukat olunca bir süre sonra gelenlere psikologlukta yapmaya başlıyorsun

Merhaba. Lütfen konumu taşımayın. Seneye üni sınavım var ve ben bugünden itibaren çalışmaya başlasam yapabilir miyim?Gastrono mi veya hukuk istiyorum .
Bu bir dert değil.
Ayrıca hangi derslerin tamam..
Bitirdigin derslerin ile alakalı kaç soru bankası çözdun ?
Kaç farklı yayın aldın ?
Denemelerin nasıl ?
Daha önce sınava girdiysen yüzdelik dilimin nasıldı ?
Bu sorunun bir cevabı yok.
Bunu senden başka kimse bilemez.
Seni tanimiyoruz ki olur diyelim.
Belki millete kolay gelen sana zor gelecek..

off allah aşkına sen olur deme

off allah aşkına sen olur deme
Olmaz bence.
Şu cevabindan sonra hiç olmaz.
Etrafında rehberlik edecek biri kalmadı mı ?
Yahu elin 7 kat yabancı kadınlarıyız ?
Allah aşkına seni tanımayan insanlara bu soruyu sorman ne kadar mantıklı ?
Elimizde seninle alakali bir veri olsa tamam.
Ama bu boş yani.

Gastronomi ve hukuk çok farklı alanlar. Rica ediyorum 18ine gelene kadar tek bildiği soru kitapçığı çözmek olan gençlerden olmadığınızı söyleyin. Bazı tutkulariniz yok mu buyuyene kadar haksızlıklara karşı çok sinirlenip milleti savunan sosyal anlamda disadonuk bir tip degilseniz hukuk okumak size ancak çile olur. Yemek konusunda da her fırsatta mutfağa giricek vakitler yasamadiysaniz da aynı şekilde... Puanı deli gibi çalışan herkes tutturur. Önemli olan kişiliğinizin mesleğini secmek

ok

Gastronomiyi mutfağı sevdiğim için seçtım hukuk ise onu bilmiyorum belki de havalı gelmiştir.Zaten hukuktan vazgeçmeye başladım.
Mutfağı seviyosanız hiç bırakmayın bence çok zevkli ve önü açık bir alan. Masterchef izleyip evde kendim onları yapmayı deniyordum, oraya çıkan insanlar mutfağı çok seviyorum asla bırakmicam bu tutkumu diyolar ve o kadar imreniyorum ki. Bizim meslekte asla bu yok sabahtan akşama dilekçe, borçlular, hacizliler, boşanma, iş kazaları… İnsanda hayat enerjisi kalmıyor.

haklısınız

Yaparsın, bir arkadaşım 2 çocukla hazırlandı. Gayet iyi bir puan ve sıralama ile başardı, hukuk düşünüyordu o da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…