Gebeliğe Hazırlık Biraz mola diyenler gelsin sohbete dertleşiriz 😞🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısı bakalım ya inşallah bu yorucu süreçi atlatrsn bu ay

Ne kadar zamandır deniyordunuz canım

Çok yeni daha eylül ayından itibaren ama sürekli aklımda o var çok takıntı yaptım
Çok daha yenisinz canım inş tez vakitte olur ama benim gibi yapma ben sabahtan akşama resmen araştrma yapıodum bi hobim yok işim yok evde tek başına düşün dur olacagı varsa da stresten olmuyo bence evliliğin ilk 5ayı bebek düşünmedik ozamnlar aklıma geliyor da ne kadar daha mutluymuşm hem normal hayatım da hem cinsel hayatımda şimdi sadece ovulasyon dönemi olsun başkada olmasın canım istemiyor artık görev gibi görüyorum bazen kendime hiç dokundutmuyorum düşün okadar gitti psikoloji

Ben şuan tam anlattığınız gibiyim çalışıyorum ama sürekli araştırıyorum hep umut bağlıyorım bizimde hiç aklımız yoktu kuzum neredeyse 1 senelik evliyim 2 senelikken düşünürüz diyorduk ama nasip rabbim içimize düşürdü sürekli burada ki yazıları okuyorum sürekli araştırıyorum sanırım burda okudukça dahada korku sarıyor içimi ne kadar süre çaba gösterenler varmış ben bu kadar zor olabileceğini hiç tahmin etmiyordum

Sen ne zamandır deniyorsun kuzum

İyiki beklememşsnz 2 sene canım en azından şöyle düşün erkenden tedavini olursn gereken ler varsa yani sonra akışına bırakıcam ben öyle yapmayı düşünüyorum aynı korumuyormş gbi bir beklentim yok gbi yaşayacagım olmuyo çünkü nekadr düşünürsen düşün olacagı varsa olur başkada çaremiz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…