biraz korkuyorum ilk gece

anlamadım evlenmeden 2 3 ay önce neden gidiliyorki

çünkü size uygun d.kontrol yöntemini belirlemek için ayrıca eğer ilaç kullanacaksaniz onun nasıl kullanılacağını ne zaman baslanirsa korunma sağlayacağını öğrenmek için
çünkü ilişki yaşamaya başladıktan sonra d.kontrol hapı kullanmak korunma sağlamaz zaten önceden kullanmaya başlamış olmanız gerekir

ayyyy bu neya iğrenç

Yahu niye konuşuyorsunuz ki böyle şeyleri yakınlarınızla ne gerek var özeliniz bu sizin bu merak neden yani nasıl oldu falan diye? artık aklı başında neyin nasıl olduğunu bilen insanlarız büyüklere sormak mı kaldı böyle korkuturlar sizi işte hepsi hurafe geçmişte kalmış hiç olur mu bu zamanda kapıda bekleme falan ya. Hem önce bir hayatınıza biri girsin bakalım çok erken bunları düşünmek için görende hemen evleneceksin sanır sever aşık olursan istersen hiçbir sorun olmaz.

20 yaşında hangi ara bu konulara geldin?butun bunlari bu kadar düşündüğün icin korkup panik yapmissin zaten.yasin ve psikolojik bunları kaldırabilecek seviyeye gelseydi böyle bir korkun olmazdı.zamnani gelince herşey kendiliginden oluyor yani su akıyor yolunu buluyor.korkma öyle acı falan yok o senin psikolojin ve korkularinla ilgili.ayrıca o galubeladan kalmış insanların fikirlerini dinlersen çok sağlam bir hayatın olmaz.özel hayatına kimseyi karistirtma böyle saçma sapan şeylere de fırsat verme sakin.

Korkulacak hiç bişey yok o konuşan kişilerin dediği şeyleri yapma yeter. Eskiler baya abartıyor herşeyi hiç öyle anlattıkları gibi bişey yok ama bu korkunla evliliğe biraz erken sanırım yaşın kaç bu arada

Bu dışarda bekleme nedir ya ilk defa duyuyorum çok komik. Ayrıca ilk gece korkusu yaşamana gerek yok herkesin tecrübesi seni korkutabilir bence kimseye sorma rahat ol. O tarz geleneği ilk defa duydum ama iğrenç bi geleneek sende kimsenin istediğini yapmak zorunda değilsin baştan tavrını koyarsın

Yengenle bu konulari konusma.sehir efsanesi gibi geliyor bunlar bana fakat malesef yasanan yerler var demek ki.kime ne senin carsafindan yatagindan seksinden.bu sekilde konularla sana yaklasimda bulunanlarida kibarca sustur

Dışarda neden bekliyorlar
Aksilik olursa Bi işün ucundan tutarız diye mi

Tövbe tövbe

Benim anlamadigim daha nisanli değilsin sözlü değilsin adam yok ortada sen ilk geceden korkuyorum demişsin ilk geceden değil bence iyi bi insanla evlenebilecekmiyim mutlu olabilecekmiyim diye kork artık aşın şu ilk gece muhabbetlerini kendinizi mi tatmin etmeye calisiyo sunuz anlamadim

Hangi cagda yasıyoruz dısarda bekleme nedir. ne eşim ne de ben kimseye bahsetmedik. kimsede sormado ayıp yani

İlk gece sorun degil sonra haftada iki kere duzenli sex hayati falan olmak zorunda evlilikte ama bizde o yok işte.
Yani bi kere yapmakla bitmiyo o daha baslangic :)))
Ayrica ben hic kan falan görmedim ya iyiki eski kafali biriyle evlenmemisim.

Doğmamış bebeğe don mu biçiyorsunuz?
Siz ilk geceden değil de , kapıda bekleyecek zihniyette bir aileye gelin gitmekten korkun bence.
Malum şey sadece eşinizle sizin aranızdadır.
Kabul eder etmez, gelmezse sorun eder etmez o onun kafası,sizin tercihiniz olur.
O ayrı.

Ipler sende olsun ustte sen ol altta olma benim cok rahat gecti hic canim acimadi. Hakimiyet sende olunca kendini bilip hareket edersin. Vajinusmus kurbani olma derim her bayanin basina gelen birsey

Evet bende hiç kan görmedim, hakkaten eskiden olsa bitmiştik
Konu sahibi: ben senin 10 katın korkuyordum, bilinç altına yerleştirmişler işte , gençken her düğünde geline acırdım gece başına gelecekler için ( nasıl bir psikopatlıkmıs benimki de:) , iyiki vajinismus olmadım , birde birkaç kişiden çok acıyor vs diye duyunca bende ipler kopmuştu.

korkulacak bişey yokmuş, acele etmeden birbirine sakince yaklaşınca sorun yok :) gerçekten düşününce çok saçma geliyor şimdi o korkular

İlk gecenizi güzel bir otel odasında geçirirseniz kapınızda birilerinin bekleme ihtimali kalmaz.. He kaldı ki evinizde olsanız bile ne münasebet kapımda beklensin.. Bekleyen çok bekler o utanmıyorsa ben hiç utanmam yatar uyurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…