anlamadım evlenmeden 2 3 ay önce neden gidiliyorki
ayyyy bu neya iğrençHe he sen öyle san. Benim annemin kapısını kimse beklememiş çarşaf marşaf da istememiş kimse. Yani kanama şu bu bahane. Sanki kanaması olsa kapıda bekleyen doktor yA hemen müdahale mi edecek?
Benim kaynım evlendi. Eltim öyle cahil bir insan ki o gece bana varana kadar herkesi aradı, onun yerine ben utandım. Çok kanamam var bilmem ne, dedim o zaman doktora git. Görümcemi de aramış kadını gece yarısı eve çağırmışlar sanki ne yapacak, kanaması falan da yokmuş meğerse sırf çarşafı göstermek için, kanaması olduğunu herkese duyurmak için arıyormuş çağırıyormuş,iğrenç. Nefret ediyorum böyle şeylerden.
Korkulacak hiç bişey yok o konuşan kişilerin dediği şeyleri yapma yeter. Eskiler baya abartıyor herşeyi hiç öyle anlattıkları gibi bişey yok ama bu korkunla evliliğe biraz erken sanırım yaşın kaç bu aradaben evlenmeyi düşünüyorum artık kötü insanlar ve olaylar yaşamak istemiyorum belki bilenleriniz vardır
tabi bu konuda aceleci değilim yani hayatıma bir daha biri girerse güvendiğim olsun istiyorum neyse
mesele şu ki o kadar tanıdığım var bu konuyu açıyorum falan o günde yengemle konuşuyordum ki
ilk gece ilişkiyi tam yaşamadık dışarda bekliyorlardı falan dedi ben bi korktum ilk gece bu kadar kötü
oluyor mu namaz kılınıyor falan ama bide düğünden önce gelini tembihliyolar mı şöyle böyle diye
benim tanıdıklarımdan duyduklarım beni korkuttu açıkcası korkulacak birşey mi ilişki olsun evlilik
olsun ilk gece olsun düşüncelerinizi merak ediyorum ilk geceden çok korktum özellikle
Bu dışarda bekleme nedir ya ilk defa duyuyorum çok komik. Ayrıca ilk gece korkusu yaşamana gerek yok herkesin tecrübesi seni korkutabilir bence kimseye sorma rahat ol. O tarz geleneği ilk defa duydum ama iğrenç bi geleneek sende kimsenin istediğini yapmak zorunda değilsin baştan tavrını koyarsınben evlenmeyi düşünüyorum artık kötü insanlar ve olaylar yaşamak istemiyorum belki bilenleriniz vardır
tabi bu konuda aceleci değilim yani hayatıma bir daha biri girerse güvendiğim olsun istiyorum neyse
mesele şu ki o kadar tanıdığım var bu konuyu açıyorum falan o günde yengemle konuşuyordum ki
ilk gece ilişkiyi tam yaşamadık dışarda bekliyorlardı falan dedi ben bi korktum ilk gece bu kadar kötü
oluyor mu namaz kılınıyor falan ama bide düğünden önce gelini tembihliyolar mı şöyle böyle diye
benim tanıdıklarımdan duyduklarım beni korkuttu açıkcası korkulacak birşey mi ilişki olsun evlilik
olsun ilk gece olsun düşüncelerinizi merak ediyorum ilk geceden çok korktum özellikle
O nesil daha tükenmez ne yazık ki..Kapıda bekleyenlerin nesli tükenene kadar evlenme. Kesin çözüm
Evet bende hiç kan görmedim, hakkaten eskiden olsa bitmiştikİlk gece sorun degil sonra haftada iki kere duzenli sex hayati falan olmak zorunda evlilikte ama bizde o yok işte.
Yani bi kere yapmakla bitmiyo o daha baslangic :)))
Ayrica ben hic kan falan görmedim ya iyiki eski kafali biriyle evlenmemisim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?