Biraz Konuşalım mı?

Dunde benim icin superdi, sanirim bazi seyleri basariyorum cunku aslinda insan kafasina koyunca, bilincli davraninca oluyormus.
Sabah: Kabakli omlet
Suzme peynir
Salatalik, maydanoz
4yesil zeytin

Oglen: Mercimek yemegi,
Yogurt

Ara ogun: Bir kase yogurt

Aksam: Tavuk suyuna corba
Yesil salata

Ara ogun: Rezene cayi

Su: 2,5 litre
Spor: Leslie 3 mile ve bolgesel hareketler

Çok uzun uzun ama güzel anlatmışsın Durumunu bende hemen hemen aynı durumdayım 30 yaşında evli çocukluyum Ama yıllardır bir verip bir alıyorum malesef bir türlü istediğim kiloyu koruyamadım: ( ama bu defa bende kararlı başladım inşallah hepimiz istediğimiz kilolara iner güzel çıtır hatunlar oluruz takipteyim seni

iş felan mı yogun nerelerdesın :) ben pes ettın sandım :))

Hayir canim hic pes etmedim buradayim harika zayifliyorum sukur, sadece su siralar ailevi problemlerim oldu ama hic birakmadim. Haftada bir gun oglen ogununu odul yapiyorum abartmadan, bana iyi geliyor pes etmeye niyetim yok 2017 yazinda gelin oluyorum ve mukemmel bir gelin olmaliyim!!

Kararli olmak gercekten onemli cunku kilolari verip verip aldikca vucudumuza ve sagligimiza cok zarar veriyoruz. En onemli sey inanc kendimize inanmaliyiz, inandiktan sonra basaramayacak hic birsey yok. Umarim basaracagiz!!

Kesinlikle kendimi gördüm sende benimde temmuzda düğünüm var nie bu zamana kadar durmusum dıyorum burda motive olmak için çalışmama ragmen surekli kk takıbındeyim suan diyetimin 2. haftasındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…