Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günahıyla ne ilgisi var şimdi bunun. cahilliğini dini bilginle mi örtmeye çalışıyorsun.kusura bakma canım cahilliğimize ver işte o kadar temiz bişeyki elbisemize sıçrasa günahı var yaniii çok steril ççok temiz vucudumuzdaki mikroplar ordan çıkmıo yada şmdi başka şeyler sölücem mesela iltihp olur yada bi mantar olur iç hastalığın olur idrarından çıkıo ama tabi sen daha iyisini bilirsin bu konuda biz cahiliz..
İşte o mucizevi sıvının özelliklerinden birkaçı:
*Taze idrarla birkaç kez gargara yapmak boğaz ağrılarına birebir geliyor...
*En azgın sivilceler bile on günden fazla direnemiyor kendi çişinize!
*İdrarla ovulan artroz hafifliyor...
*Günde birkac tamponla kılıç yarası bile iyilesiyor...
*Pencere camlarını, hicbir temizlik maddesi çiş kadar parlatmıyor!
*On gün dinlendirilmiş idrar, en iddialı şampuandan daha iyi yumuşatıyor saçları.
*İdrarla sulanmış salatalıklar daha çabuk büyüyor... vs. vs.
Çişle ilgili inanılmaz daha nice iddialar var...
kızlar sadece fikir veriyorum: idrarın vücudumuza zararı vardr bence çünkü dinimizsde idrarın sıçraması çok günah diye belirtilmiş kesin bişeyi vardır ki günah olmuş. insan vücuduna zararlı şeyler günah faydalı olan şeyler sevap örneğin namaz kılmak vücudumuz için bi spor oyüzden sevap ve şart kılınmış.özellikle peygamber efendimiz belirtmiş tuvalete giderekn başınızı örttün diye bilimsel olarakta açıklanmş idrardan çıkan asitli buhar saç dükülmesine neden oluyormuş.
Arkadaşlar valla çok karşıydım buna ama yanaklarımda çenemde ve bacaklarımda deneyip sonucu size gün be gün yazacağım (midem bulanmazsa) fotoğraflı olarak. Böylelikle yarar mı yaramaz mı görürüz.
Kendimi KKya feda ediyorum :gitme: Günah olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta içmiyoruz ve iyice temizleyeceğiz işlem sonunda. hadi bakalım kolay gelsin.
başladım uygulamaya uzun zamandır doğumdan sonra oluşan lekelerle uğraşıyorum gitmediğim dr kalmadı kullanmadığım peeling kimyasal vs.. kalmadı belki iyi gelir
günahıyla ne ilgisi var şimdi bunun. cahilliğini dini bilginle mi örtmeye çalışıyorsun.
bilmiyorsan git araştır, bilmemek ayıp değil.
mikrop kapar hastalanırsınız diyenler asıl cahil sizsiniz ya. idrarın sterilliğinden temizliğinden hiç mi haberiniz yok
idrarın nesinden mikrop kapılırmış onu da bir söylesenize çok biliyorsanız.
bileşiminden haberiniz var mı acaba idrarın boş boş konuşuyorsunuz
ama ben simdi guzellik uzmaninin bana verdigi bi kremi kullaniyorum.3cu gundur.belki onunla beraber bu yontemi de yaparim bilmiyorum.biraz cesaret lazim bana.yarisini da sen verdin,cok sagol canim benim :):1hug:[/quote
canım cok az çilim var demişsin ilk mesajında o kadarcık için ilaç mı kullanıyorsun? yerinde olsam bu idrar olayını da denemezdim