Biraz içimi dökmeye ihtiyacım var.

Teyzeniz adına çok üzüldüm. Muhtemelen sizde buna benzer şeyler yaşayacaksınız çünkü karşınızdaki örnek bu. O zaman hiç bulaşmayın bu işe ve duygusallıkta göstermemeye çalışın zamanla alışırsınız.

Teyzem adına ben kahroluyorum. Kocaman boşa gitmiş bir yaşam. Kendi olamadı

Zehoool,sen ne diyorsun yavrimuuu
Kuzum canim baban daha 52 yasinda,şeyiyle ceviz kirar,disiyle
Kizim sen planini kendine gore yap,merak etme,onlarin yaninda olacak cok gunlerin olacak,ama bu gunler senin gunlerin.
Bak ben bi hafta muayene,obur hafta sonuc gosterme,hep peslerindeyim..
Babani duyan da 85 yasinda piri fani sanir,ozur dilerim de manipule ediliyorsun.
Benim 82 yasindaki komsum daha yeni basladi ogluyla yasamaya.
İnsallah yanlis birkarar vermemissindir..

Peki bu kiz neyle evlenecek?
Ya da borclu mu evlenecek?
Esiniz evlendiginizde aile evinin borcunu oduyor olsa,ve tabiri caizse sogan ekmege talim etseniz?
Bu kizimiz evliligin tam kenarindan döndü ve okuluna baslayip bitirdi,elbette evini yuvasini da kurmak isteyecektir.
Biz de cok parlak imkanlarda degiliz,cocuklarim ileride sadece elektrik su faturami odemeye talip olsa bundan fazlasini kesinlikle beklemem,he cok cok imkani olur,ona cerez cekirdek parasidir,kendi gonulludur o baska...

Beni hatırlamanız çok mutlu etti beni yahu. Çok teşekkür ederim. Duygulandım valla

Beni hatırlamanız çok mutlu etti beni yahu. Çok teşekkür ederim. Duygulandım valla
Ben tanıdığımı unutmam,ama o kadar isim degistiren olunca cogunlukla karanlikta el yordami ile yorum yapiyorum
Seni de unutmak ne mümkün ayrica,bahtin acik olsun❤

Ah canım benim ben 40 yaşındayım. Bekarken aynen senin gibi düşünürdüm. Hayat bu kadar duygusal olup anne babamıza bile hayır diyemediğimiz nokta da bizi vuruyor.

Ben bekarken çalıştığım tüm paramı helalı hoş olsun aileme verdim.

Evlendim kocam aynı sizin babanız gibiydi evimi geçindirdim. Şimdi boşanıyorum ailemin yanına dönüyorum yine aileme destek olacağım. Bazen hayır demek onlar için iyilik.

Kesinlikle hemen hayır demeyi yanlız olmayı ama istedikleri zaman onlara imkanın doğrultusunda destek olacağını söylemen lazım. 52 Yaş daha çok genç bir yaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…