• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biraz güc biraz sabir ...

Durumunuza uzuldum. Size nacizane birkac tavsiye vermek isterim.
Annenizin evde rutin kontrolleri icin evde saglik hizmetlerini arayablrsinz. Kan tahlili, sonda, pansuman ve kucuk capli muayene icin gelirler. Ayrica evde rapor icin yardimci da oluyorlar. Hasta yakini hastaneye gelip hastayi getirmeden rapor cikartablyr. Bez ve mama raporlari konusunda da yardimci oluyrlar. Numarasi 444 38 33 arayip blndugunuz il plaka kodunu tuslamak.
2. Annenizi palyatif servisine yatirip ordan fizik tedavi bolumune naklini isteyeblrsnz. Ayrica palyatif de yattigu surecte anneniz adina bakim maasina basvurmaniz. En azindan o maasla kendi evinizda bakici tutarsiniz.mis gibi de bakilir.yabanci bakicilar var.sinir disi edilme korkusuyla hastaya cok iyi bakiyrlar.
3. Su yine baba evine donecekse anneniz istismar soz konusu olursa lutfen bakanligin sosyal hiMet birimine basvurmaniz. Yasli ve hasta istismari konusunda cok hassaslar.
Bulundugum ilde eve fizyoterapiat de gelyr. Siz hangi ildesinuz blmyrm.insallah guzel snclanr hersey. Gecmis olsun dileklerimle

Kadinin oglu cezaevinden yeni cikti bugun esim esyalari alirken babama ikide bir bir seye ihtiyacn var mi diye sormus esim zor tutmus kendini.cocuk zaten psikopat gibi..uyusturucudanmi girdi neden girdi belli degil kadininda 2.evliligi son bulmus zaten bize bakici olarak gelirken yol parasi dahiii yoktu..annemde senelerce mal mulk diye cirpindi bir kalemde verdim neyi var neyi yoksa aklinca beni tehdit edecek.teyzemle birbirimizi yeriz gerekirse ama ustesinden gelmekten baska yolumuz yok ...bir de abim vardi diger anneden o zatrn terketti buralati simdi ben..ablamla otursun
Neden verdin ki sendeki tapuları filan onlar senin hakkın değil miydi

Biryer değil her yer anında satılır. Neden hemen vekaleti kaldırtmıyorsunuz? Beklemeniz çok yanlış. Hiç olmazsa gerekirse siz satarsınız annenizi en iyi yerlerde tedavi ettirirsiniz.

herşey gün gibi ortada sıra mallara gelmiş geçiyor bence
Pisliginden korkuyorum..sinit hastasi ne yapacgi belli olmaz malinida mulkunude istemiyor esim zaten..ama annemin hakkida var bilmiyorum

Durumunuza uzuldum. Size nacizane birkac tavsiye vermek isterim.
Annenizin evde rutin kontrolleri icin evde saglik hizmetlerini arayablrsinz. Kan tahlili, sonda, pansuman ve kucuk capli muayene icin gelirler. Ayrica evde rapor icin yardimci da oluyorlar. Hasta yakini hastaneye gelip hastayi getirmeden rapor cikartablyr. Bez ve mama raporlari konusunda da yardimci oluyrlar. Numarasi 444 38 33 arayip blndugunuz il plaka kodunu tuslamak.
2. Annenizi palyatif servisine yatirip ordan fizik tedavi bolumune naklini isteyeblrsnz. Ayrica palyatif de yattigu surecte anneniz adina bakim maasina basvurmaniz. En azindan o maasla kendi evinizda bakici tutarsiniz.mis gibi de bakilir.yabanci bakicilar var.sinir disi edilme korkusuyla hastaya cok iyi bakiyrlar.
3. Su yine baba evine donecekse anneniz istismar soz konusu olursa lutfen bakanligin sosyal hiMet birimine basvurmaniz. Yasli ve hasta istismari konusunda cok hassaslar.
Bulundugum ilde eve fizyoterapiat de gelyr. Siz hangi ildesinuz blmyrm.insallah guzel snclanr hersey. Gecmis olsun dileklerimle
Cok tesekkur ederim..bakim parasi baglanamiyor maalesef esimin maasi yuksek cikiyor 4e bolundugunde :( dier her seyi not ettim cok sagolun 🙏

Neden verdin ki sendeki tapuları filan onlar senin hakkın değil miydi
Istemiyorum cunku helal parayla kazanildiinida dusunmuyorum ama anneminde hakki var arabasinda vs.de en azijdn evi satarsa arabaya el koydururum diye dusunuyorm

Babanızla evlenme gibi bir niyeti varsa kadının, kara kaşı kara gözü için evlenmeyecektir. Bu tür evlilik yapan kadınların ilk isteği evin tapusunun üstlerine yapılması. Anneniz cefasını çekmiş onlar sefasını mı sürsün? Bir an önce şerh koydurun ya da vekaletnameyi iptal ettirin. Satmak yerine kadının ya da oğlunun üzerine yaparsa hiç bir şey iddia edemezsiniz.
Adını sinir hastasına çıkarıp bağırıp çağırıp sizi sindirmesine izin vermeyin o bir bağırırsa siz beş bağırın.

Pisliginden korkuyorum..sinit hastasi ne yapacgi belli olmaz malinida mulkunude istemiyor esim zaten..ama annemin hakkida var bilmiyorum
Duygusal düşünüyorsun. Pişman olursun.
Annenin bakımı için paraya ihtiyacınız olacak.
Gerekirse siz bakıcı tutacaksınız belki.
Bence hemen vekaletleri iptal etmelisin.
Babanın ne yapacağı belli.
Elin kadınına kendini beğenirsin diye yedirecek.

Babanızla evlenme gibi bir niyeti varsa kadının, kara kaşı kara gözü için evlenmeyecektir. Bu tür evlilik yapan kadınların ilk isteği evin tapusunun üstlerine yapılması. Anneniz cefasını çekmiş onlar sefasını mı sürsün? Bir an önce şerh koydurun ya da vekaletnameyi iptal ettirin. Satmak yerine kadının ya da oğlunun üzerine yaparsa hiç bir şey iddia edemezsiniz.
Adını sinir hastasına çıkarıp bağırıp çağırıp sizi sindirmesine izin vermeyin o bir bağırırsa siz beş bağırın.
Bagirmayla kalsa iyi iste soyle soyleyim zamaninda bir sinirle adam vurup senelerce cezaevinde yatmis lanet bi adami idare eti annem..ben 10 yasinda gitti 18 yasinda cikti velhasil bana esime bulasmasindan korkuyorum her halti yiyebilcek kapasitede..belkide dedoginz gibidir belkide sindirmeye calisiyorduk ama onunla ugrasacak gucum yok inanin...lanet ettim yani malinada mulkunede..tek siginagim ilahi adalet

Tamam madem öyle o zaman doğrudan söyleyin satıp parayı bölelim annemin bakıma ihtiyacı var diye. Yani bir yoklama yapın bakalım niyeti ne yönde. Ona göre bir yol izlersiniz.
Annenize şifalar diliyorum. Allah yardımcınız olsun.

Tamam madem öyle o zaman doğrudan söyleyin satıp parayı bölelim annemin bakıma ihtiyacı var diye. Yani bir yoklama yapın bakalım niyeti ne yönde. Ona göre bir yol izlersiniz.
Annenize şifalar diliyorum. Allah yardımcınız olsun.
Aminnn cok tesekkur ediyorum.🙏💞

Babamin isleri biraz dolamacli oldugundan her sey benim ustumeydi ama birde vekalet vardi elinde satis yapabilir adima..benden tapulari istedi verdim arabanin ruhsatida onda ya tehdit icin aldi benden ya da birinin ustune yapacal ama yapacak kimseside yok o kdr gerizekali deglsr herhlde diyorum e devletten takipteyeyiz yani biri satildgi an kaldiracagiz vekaleti..suan durup dururken yapmak istemiyorum salaklikmi ediyorum bilmiyorum ya..pislik biraz korkuyorum acikcasi.. tehdit eder kapima dayanir vs vs..
Satılmasını beklemeyin pazartesi ilk iş gidip kaldırın vekaleti. Böyle adama bir kuruş bile verilmez, anneciğinizle size helali hoş olsun. Belki babanızda kadının gerçek yüzünü görür.

Satılmasını beklemeyin pazartesi ilk iş gidip kaldırın vekaleti. Böyle adama bir kuruş bile verilmez, anneciğinizle size helali hoş olsun. Belki babanızda kadının gerçek yüzünü görür.
Dogru soyluyorsunuz ama boyle bir adamin pisligiyle ugrasmakta istemiyor esim..bugun bana oldu bunlar yarin uvey ablam icin doldurmasini bekliyorum kadinin zaman her seyi gosterecek..belki annem benimle iyilesecek ayagi basacak hayat bu belki kisa surede vefat edecek ama kendilerininakibetini bunca haksizlikta cok merak ediyorum inan..bazi seyleri simdi simdi anliyorum mesela ben oradayken annesini arayip annem ne diyo biliyomsun ben cok hastanelerde kaldim bana cok kosturdun hakkini helal et diyo..niye bana soylediki diyordum simdi anliyorumki babama kizin annesine bakmiyor manasini vermek ben cok iyi insanim gibi gostermek icinmis...2.evliliide bitmis kadinin adam oturdugu evi bile odemeden cekmis gitmis neden diyordum her seyin varmis nedeni..bu kadar igrenc insanlarla tekrar muhattap dahiii olmak istemiyoruz sadece sunu yapabilirim evler satilsin zaten evlerde gozum yok ama bindigi arabada annemin bilezikleri teyzemin zamaninda 4bin tl parasi var eger onuda satarsa vekaletin kotuyr kullanilmasi iyi niyet ihlali ile sure siniri olmadan dava acabiliyormusum kuzenimiz var avukat konusacagiz

Merhabalar herkese ic dokmeye dertlesmeye cok ihtiyacim var sanirim..
Annem hamileligimin 8.ayinda felc gecirdi 1 yil oldu suan hala konusamiyor ve yuruyemiyor.en zor gunlerinde bekar bir teyzem var o ustlendi bakti.daha sonra babamla anlasamayarak bakici tutuldu ve annem kendi evimize gecti hikayenin devami bundan sonra...
Annemin basamaz ayagi basmamaya basladi baktimki bakici kadina babam hizmet eder olmus esi yok bu arada kadinin..alt kattaki kiracilar cikarildi kadin alt kata yerlesti..birgun sehir disinda oturdgumda bayramda geldigimizde kadin yuzunden babamla kavga ettik beni cocugumla evden kovdu geri laf soyledim diye..annem bu arada senelerce ayrildgi esinin cocuklarini buyuttu neler yasadi bunlari duymak belliki zoruna gitti..sonra teyzem geldi ortami yumusatti ama 1hafta gitmedi yinr teyzemlete bitrakti annemi..
Bugun sehir disindan geldik uvey ablam ve bakici kadin temizlik yapmisti hic ummuyordum ki annemin tum kiyafeytleri benim almadgm giysilerim asagiya cop posetleriyle odunluga atilmisti..esim kedi yavrusu gibi aldi beni baba kapimdan esyalatimizi topladim teyzemlere getirdim..kadin kendi halilarino sermis zaten yerlesmis... daha once soyleyeceklerimi soyledgim icin konusma geregi bile duymadim..
Sozde bakici oldugu icin annemi alacaklardi vermeyecegiz...ama bundan sonra her sey benim icinde cok zor olacak.esimle yasadigimiz sehirde baska kimsemiz yok hastanesini raporlarini nasil yapacagim inan bilmiyorum..bekar olan teyzem ben gelicem sizle sonra koye gelecegiz diyo..belki gercektende ayaga kalkar rabbimden dilegim... kizim 1 yasinda ama yinede asla annemi o pislik adama birakmayacagim...
evladini bir kadin icin silen babaya baba denir mi?
Utanmadimi esyalarimizi onlara toplanip tum dolaplara kendo esyalarini koyarken..
Annemi oldurmek icinmi istiyor !
Hani iyi gun kotu gun?
Hani annemin emekleri kendini paralayisi hani cirpinislari...hani vefasi seni sokakta kalan cocuklarini buyutmesi?
Bende olan tapular vardi ne var ne yokta verdim..

annemi istiyorlar bosanmak icin imzami alacaklar ne yapacaklar bilmiyorum..gondermeyecegim elbette ama midem bulaniyor...1tane kazak pijama bile kalmamis..resmen basindan atmak icin yer aramis...ben annemin tek evladiyim basimin ustunde yeri var ama yaptiklari yanlarina kalmasin allahim....gece gunduz dua edecegim.
İşte erkek ile adam farkı diye bas bas bağırdım tabiri caizse.... İşte iyi gün kötü günde ortaya çıkan tablo.... İşte sevgi gerçek olsa olacak olanlar.... Demekki eskidende anneniz çekmiş mutlu değilmiş satır araları söyledi herşeyi.... Hasta oluncada kambur gibi görülüp afedersiniz bir köşeye koyulmaca.... Yaparlar hanımefendi yaparlar..... Erkeklerin yüzde 80 i bunu yapar..... Bu hayat böyle.... Genelleme yaparım bu konuda 5000 örnek vererek hemde.... Kafaya koyduysa babanız yapacak hiçbirşeyiniz yok.... Yapacağınız hiçbir konuşma yada kavga işe yaramaz.... Annenizin yasal haklarını koruyun ona dikkat edin ve o evden sağ çıktığına dua edin diyorum.... Gerisi Mevlanın işi..... Zamanla hak zaten yerini bulacak kudretten şüphe etmeyin 🙏
..

Evlerde özüm yok satılsın diyorsun da,
Satıldığından haberin bile olmayacak.
annenin uzun yaşayacağını ve bakıma ihtiyacı olacağını düşünerek hareket etmelisin. eşin de sen de gereksiz gurur yapıyorsunuz. Kahramanlığa gerek yok. Paraya çok ihtiyacınız olacak.
vekaleti iptal et. Kapıya gelirse gelsin, ona payını vereceğini annenin payını yedirmeyeceğim söylersin

İşte erkek ile adam farkı diye bas bas bağırdım tabiri caizse.... İşte iyi gün kötü günde ortaya çıkan tablo.... İşte sevgi gerçek olsa olacak olanlar.... Demekki eskidende anneniz çekmiş mutlu değilmiş satır araları söyledi herşeyi.... Hasta oluncada kambur gibi görülüp afedersiniz bir köşeye koyulmaca.... Yaparlar hanımefendi yaparlar..... Erkeklerin yüzde 80 i bunu yapar..... Bu hayat böyle.... Genelleme yaparım bu konuda 5000 örnek vererek hemde.... Kafaya koyduysa babanız yapacak hiçbirşeyiniz yok.... Yapacağınız hiçbir konuşma yada kavga işe yaramaz.... Annenizin yasal haklarını koruyun ona dikkat edin ve o evden sağ çıktığına dua edin diyorum.... Gerisi Mevlanın işi..... Zamanla hak zaten yerini bulacak kudretten şüphe etmeyin 🙏
..
Cok sagolun..gercek sevgi olsa bunlar olamazdo annemi hic sevmemiski beni sevsin bunuda anlattm ama uvey ablam ne yapsa sorun degil..onun annesinode cok sevmis.keske annem sagliginda ayrilsaymis hasta olmazdi belki...belkide tum bunlari melek gibi annemiin baasima vererek rabbim bize gercekleri gosterdi herkesin sinavi oldu..kimin nasil olecegi belli degil dusmez kalkmaz bir allah diyorum..beni 10 yaasnda birakip 18 yasinda donen bi adamdan babalik hakki falan beklemiyorum zaten dediigniz gibi anne anneymiste saglikli kafayla universiteye bile gidebilmis guzel bi evlilil yapmisim...bunlarida soylemisim ona zamaninda zaten onlari hazmedemiyor hala gerceklero duymak acitti ne yazik ki..tek dilegim tez zamanda Allahn bana gostermesi hallerini

Evlerde özüm yok satılsın diyorsun da,
Satıldığından haberin bile olmayacak.
annenin uzun yaşayacağını ve bakıma ihtiyacı olacağını düşünerek hareket etmelisin. eşin de sen de gereksiz gurur yapıyorsunuz. Kahramanlığa gerek yok. Paraya çok ihtiyacınız olacak.
vekaleti iptal et. Kapıya gelirse gelsin, ona payını vereceğini annenin payını yedirmeyeceğim söylersin
E devletten takip ediyoruz ev dustugu anda bindiigi arabaya el koyduracagiz.. hakkim olanda o acikcasi gerisinide vicdanina birakmak istiyorum hatta esim insallah kadinin ustune yaparda ele gune rezil olur diyor..hatta insallah yaparda serseri oglu kadinin yer bu da dolandirilir....cok sukur onun haramlarla kazandigi evlere ihtiyacimiz yok..iyi gelmez biliyorum annem orada hastalandi zaten..galericilik yapiyordu borcu olan adamdan arabalarina karsilik 6 cocuklu bi adami evden cikartarak yazligi aldi nedense hicte iyi gelmedi bize orasi istemiyorum

Sonrasini dusunmektende cok yoruldum belki annem hemen iyilesecek belki 1yil icinde hayati sona erecek suan neyle sinandigimizi bile bilmiiyorum belki evlat olarak ben bile sinaniyorum

Back