- Konu Sahibi mavigece75
Merhaba arkadaşlar KK da çok yeni değilim ama bu konu için yeni bir üyelik aldım..Bende aldatıldım ...1,5 senelik evliyim evlenmeden öncede 2 sene birlikte yaşadık diyebilirim yani 3,5 senelik beraberliğin üzerine 1 ay önce aldatıldığımı öğrendim...Malum bir ortamda bir hayat kadınıyla...İlk tepkim evi terk etmek oldu ....Psikolog bir arkadaşımla konuştum kararım ne kadar zor gelsede boşanmaktı...Fakat 3 senelik ilişkimiz boyuncada bizim cinselliğimizde bazı sorunlar vardı..Aslında konu çoğunlukla eşimin bazı takıntılarıyla ilgili bunları malesef açıkca yazamayacağım çünkü fazlasıyla kişiye özel....Kısaca geçmişte yaşadığı ve ilk cinsel deneyimde bu yana getirdiği bazı takıntılar ve güvensizlik diyebilirim...Benimde malum orgazım olamamam bu takıntıları tetikledi diyelim..Neyse baya uzun ve kişiye özel bir mesele olduğu için çok açamıyorum..Psikolog arkadaşım bunun bu sorunlardan kaynaklandığını benimle bir ilgisi olmadığını eşimin beni sevdiğini aksi taktirde çocuğumuzun olmadığı için onu bağlayan hiç bir şey olmadığını boşanmak istemiyorsa ve beni bırakmıyorsa tamamen beni sevdiğinden olduğunu söyledi...Eşimin iyi bir insan olduğunu ama sorunları olduğunu boşanmadan önce bunu düşünmem gerektiğini söyledi...Daha sonraki süreçte eşimle konuştuk ve bana sorunlarında ilk defa açık bir şekilde bassetti orgazım olamamdan dolayı kötü olduğu mevcut sorunlarıyla birlikte bunun onu aşağılık kompleksine götürdüğünü o mekana aldatmak amacıyla gitmediğini sadece ortamın bir kaçış olduğunu ...Malum kadının ikinci gidişinde kendini tahrik etmek için uğraştığını alkolünde etkisiyle başta kabul ettiğini fakat otelle gittiklerinde suçluluk dugusunun ağır bastığını ve bğir şey yapamadığını anlattı...daha sora kadının kendine bitmişşsin falan gibi laflar ettiğini...bir sonraki gidişinde bir arkadaşıyla gitmiş..aynı kadın yanına gelmiş konsomatristlik yapıyor aynı zamanda anlayacağınız..yeniden teklif etmiş eşim çekinik durunca hala beceremiyormussun gibilerden laf etmiş ondan sonra çok sinirlendiğini ve yaptığını söylüyor...fakat çokta bir şey anlamadığını çünkü suçluluk duygusunun yinede ağır basttığını..daha sonra eve gelirken çok kötü olduğunu ve sonrasında bana yaklaşamadını...akşamları eve girerken hep kötü hissettiğini falan..fakat orgazım olamamamın ve takıntılarının onu bunalıma ittiğini falan filan işte çok uzattım....sonuçta biz ilişki terapistine başladık...bu süre içindede birbirimizle çoğunlukla benim zorlamamla konuştuk...kendisi kendiyle ilgili ve sorunlarıyla ilgili konuşmaktan hep kaçar ..zaten kaçmasa bu duruma gelmezdik...Neyse terapiye inanmıyor zaten sorununu orda açıklamadı sadece ben eşimin bazı kompleksleri var dedim ...kendisi açıklarsa açıklasın dedim...geçen gün bir tür kişilik testi yapıldı eşim yine çok gerildi..ve çıkışta kavga ettik ..Benim sorunum yok falan dedi ..Sen kıskançsın beni boğdun falan bende okey dedim çözümsüzse bu olay boşanalım dedim ve yattım bugin içinde evden ayrılacağımı bildirdim uyudum...gece 2,5 ta yattı. yatarken ben uyandım biraz konuştuk kk ya girdiğini falan söyledi ben sürekli baktığım için özellikle bu olaydan sonra ilgileniyorum mesajımı verdi ne ...neyse yine kıskançlıktan falan bassetti burada işte güya bir konu okumuş...bende benim böyle bir sorunum yok dedim...tamam cinsel sorunlarımız var dedi..bende hayır benim böyle bir sorunumda yok dedim ...bütün sorun senin saçma sapan takıntıların yüzünden kendine güvensizliğin dedim...ve bugün için arakadaşa gideceğimi söyledim..kafamı dinleyeceksin dedi..bende hayır kararım değişmedi böyle sürdüğü sürece boşanıyoruz dedim...sabahta kalkıp işe geldimm...durum bu...niye anlattım ay ne biliyim patladım işte:))