- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
Bak arkadasim mesela icli koftemi yolayacaksin onu dondur buzlukta ,mantimi gondereceksin ya firinla ya da dondur,sulu zTen olmaz digerlerin de ne gonddreceksen dondur paketle kargo yerrine otobuse ver hemen ellerine ayni gun gecer buzu cozulme den ellerin de olur.Lokanta fikrini veren arkadaşlar. Babam tuzsuz yemesi gerekiyor. Çoğu lokanta tuzsuz yapmaz yemeği. Bir de ben dışarıdaki yemeklere pek güvenemiyorum. Ne koydukları belli olmuyor. Zaten şu ara hep dışarıdan yedikleri için rahatsızım ben. Babam kalp damar hastası yağsız tuzsuz olmalı. Bu gün yapsam sabahına kargoya versem üçüncü gün ellerinde olur hızlı kargoyla diye düşündüm. Ama işte nasıl kırılmadan bozulmadan yollarım onu bilemiyorum.
bu da cok iyi fikir. Hem temizlige hem yemege yardim eder. 2 kere gelse yeteraslında haftada bir iki gün eve bir yardımcı bulsanız hem evi temizler hem yemek yapar.lokantadan iyi olur.nasıl yağ kullandığı,nasıl malzeme kullandığı belli olur.
En mantıklısi bu ozmn yediklerine göre yapılır yemekleri.Anladığım kadarıyla ben burdan gönderemeyeceğim. Dediğiniz gibi yardımcı tutmak daha mantıklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?