Biraz değişik bir dert

Cok gecmis olsun. Hani şu diyet yapanlara falan kapiya yemek getiren firmalar oluyor. Onlarla anlaşsaniz? Kalorisi falan belli oluyor. Hem uymalari gereken bir diyet varsa ona da uygun olur. Kargo ile bir corba bir sulu yemek ya da uzun dayanabilecek seyleri gonderemezsiniz.

En fazla icli kofte buzluga, mantiyi firinlayarak gonderirsiniz buzluga atarlar, zeytinyagli kuru dolma doldurursunuz o da buzluga, tatli tuzlu kurabiye, borek buzluga, et kavurma buzluga, kofte yapilir o da porsiyon seklinde konulur, fasulye konservesi, haslanmis fasulye nohut, yazdan domates konservesi vs.

Bunlari ailenizi ziyarete gidip kendi evlerinde hazirlayip şöyle guzelce derin dondurucuya atsaniz daha iyi olur. Bu kadar sey kargoyla gitmez. 3 4 ayda bir gidip bu sekilde destek olabilirsiniz diye dusunuyorum.

Bak arkadasim mesela icli koftemi yolayacaksin onu dondur buzlukta ,mantimi gondereceksin ya firinla ya da dondur,sulu zTen olmaz digerlerin de ne gonddreceksen dondur paketle kargo yerrine otobuse ver hemen ellerine ayni gun gecer buzu cozulme den ellerin de olur.
Ben unv deyken turkiyenin diger ucundan otovusle gonderiridi arkadaslara ailelelri buzu bile cozulmemis olurdu.miss gibi gelirdi.

Otobüs firmalarının biriyle anlaşın onlarla gönderin. Hemde çok uzak olsa bile aynı gün gider ellerine

aslında haftada bir iki gün eve bir yardımcı bulsanız hem evi temizler hem yemek yapar.lokantadan iyi olur.nasıl yağ kullandığı,nasıl malzeme kullandığı belli olur.
bu da cok iyi fikir. Hem temizlige hem yemege yardim eder. 2 kere gelse yeter

Kavanozlara yemek yapıp koyanlar vardı. Hatta burada da birisi bahsetmişti hatırlamıyorum ama. Sebze yemekleri yapıp kavanoza koyup gönderebilirsiniz. Kargo dışında da şehirlerarası otobüsler bazen götürebiliyor. Birinin gidip gardan alması gerek sizin de gidip otobüse bırakmanız lazım tabii.

En mantıklı olan yardımcı tutmak.
Yolladığınız yemekler maksimum 1 hafta götürecek, siz her hafta düzenli olarak yollayabilecek misiniz?
Haftada 2 yarım gün bir kadınla anlaşsanız, hem evi çekip çevirir hem de yemek yapar gider.

Yemekleri pişirip, altını söndürmeden kavanozlara doldurun.Kapağını kapatın ters çevirin.

Ertesi gün otobüse verirsiniz.Aylarca dayanıyor.Arkadaşım bavulla yurtdışına götürdü.

Bir diğer arkadaşım yazlıkta her yaptığı yemekten bir kavanoz yapıyor.Oğlu çalışıyor arada geldiğnde

yemekleri veriyor.Çorba dahil her yemeği yapabilirsiniz.

Geçmiş olsun. Ama kargoda bence pogaca bile durmaz. Havasiz pakette bu sıcakta bozulur. Biz ofisimiz için alıyoruz, firma ismi vermek yasak mi bilmiyorum. Her gun belli saatte kişi sayısı kadar getiriyorlar. Anlasmaniza gore 3 veya 4 çeşit ev yemeği. Köpük büyük pakette geliyor genelde uzun süre sogumuyor. Deneyebilirsiniz tavsiye ederim

Geçmiş olsun Allah sifalarini versin. Gonderseniz bir kez gönderebilirsiniz aslında durumunuzu zorlamayacaksa biriyle anlaşıp yemeklerini falan yaptırsaniz. Apartman görevlisi varsa genelde eşleri yapıyor onların onlarla anlassaniz mesela ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…