katılıyorum yemek sepetini deneyinKargonile yollanmaz artık havalar ısındı yolda bozulur. Yemeksepetinden yollayın , hangi ilseler bilmiyorum ama hemen hemen bütün iller var orda.
Bunu ben de düşündüm. Bozulma olasılığını. Yemek sepetine bütçe dayanmaz. Bir de dışarıdan söylemek istemiyorum. Yağı belli değil. Ne koydukları belli değil. Güvenmiyorm.Kargonile yollanmaz artık havalar ısındı yolda bozulur. Yemeksepetinden yollayın , hangi ilseler bilmiyorum ama hemen hemen bütün iller var orda.
Çok geçmiş olsun , Allahşifa versin ..arkadaşların da söyledigi gibi ,ya çiçek sepeti yada yakınlarda bir restoranla anlasirsan sıkıntısız halledersin ..diger türlü bozulmasa bile gidene kadar hoşafı çıkar ..Hanımlar benim hem annem hem babam hasta. Annem kanser hastası radyoterapiden sonra hiç bir şey yapacak hali kalmıyor. Babam keza öyle. İki erkek kardeşim var ama onlar hayatta yemek işini beceremezler. Ben başka memleketteyim. Onlar başka.
Şimdi aileme yiyecek yollamak istiyorum. Ama kargo ile yollanabilecek yiyecek fikri olan var mı?
İlk akla gelen sarma,poğaca vs oluyor ama başka hangi yiyecekleri nasıl yollayabilirim.
Fikirlerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?