Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar hiç ilişkilerinizde ya da şimdiki ilişkilerinizde yaşadığınız trajikomik, abuk subuk durumlar oldu mu? Benim şu anda aklıma gelmedi. İllaki var.Sizlerin varsa başlayalım.
Benim de çok var aslında. Ama bir tanıdığımı anlatayım. Adam çok kıskançmış, eşi sınıf öğretmeniydi. Emekliler şimdi ikiside. Birgün karısı dersteyken aniden sınıfa girmiş yanına okulun müdürünü de almış. O sırada da karısı ders anlatırken hademe sobaya odun atıyormuş. Gözünüzle gördünüz müdür bey demiş buyrun tutanağınızı tutun hademeyle karımı cümrü meşru yaptım. Şahitsiniz. Böyle manyak biriymiş. Boşanmadılar. Eski kadınlar daha tahammüllüymüş. Evliler hala:)Şimdi düşününce bir anda gelmedi![]()
Ben şokBenim de çok var aslında. Ama bir tanıdığımı anlatayım. Adam çok kıskançmış, eşi sınıf öğretmeniydi. Emekliler şimdi ikiside. Birgün karısı dersteyken aniden sınıfa girmiş yanına okulun müdürünü de almış. O sırada da karısı ders anlatırken hademe sobaya odun atıyormuş. Gözünüzle gördünüz müdür bey demiş buyrun tutanağınızı tutun hademeyle karımı cümrü meşru yaptım. Şahitsiniz. Böyle manyak biriymiş. Boşanmadılar. Eski kadınlar daha tahammüllüymüş. Evliler hala:)
Ben de lisede dershanede sınıfa girince bir şey yapmasam da bana gülüyorlardı ya. Tam ergenlik dönemimdi. Hani civcivin tavuğa dönüşmeden önceki çirkin hali vardır ya. O yüzden dershaneyi bırakmıştım. Neyseki ünivde güzelleştik. Hatta okulun popüler kızlarından olmuştum:)Dersanede tarih hocamız kerli ferli, büyük,karizmatik, yakışıklı bir beyefendi idi. Bigün derste dedi ki : "sokullu mehmet paşa 3 padisaha sadrazamlik yapmıştır" dedi.
Ben de naçizane not almaya çalışıyordum yetisémedim. Hocam bi şey sorabilir miyim dedim. Tabi sor dedi.
Ben en masum halimle tamamen boş bulunmaktan, yüksek ve ince bir sesle, beni dinleyen yirmi beş kişinin huzurunda dedim ki: "hocam sokullu mehmet paşa 3 padişaha birden ne yapmıştı" dedim.
Sınıfta bir kahkahadır koptu. Hoca krize girdi.
Benim de çok var aslında. Ama bir tanıdığımı anlatayım. Adam çok kıskançmış, eşi sınıf öğretmeniydi. Emekliler şimdi ikiside. Birgün karısı dersteyken aniden sınıfa girmiş yanına okulun müdürünü de almış. O sırada da karısı ders anlatırken hademe sobaya odun atıyormuş. Gözünüzle gördünüz müdür bey demiş buyrun tutanağınızı tutun hademeyle karımı cümrü meşru yaptım. Şahitsiniz. Böyle manyak biriymiş. Boşanmadılar. Eski kadınlar daha tahammüllüymüş. Evliler hala:)
Cok var onun:) bi taneyi de yazayım aynı kişi. Dolmuşla iş yerinden karı koca arkadaşlarıyla bir yere gidiyorlarmış. Bunlar önde diğer çift arkada. Benim tanıdığım sürekli karısına eğilip birşeyler diyormuş. Diğer karıkoca inince öğretmen hanım eşiniz size ne kadar düşkündü imrendim demiş. Meğer yol boyunca karısına eğilip arkadakini mi gözüne kestirdin yoksa şoförü mü söyle diye sıkıştırıyormuş.Ben şok![]()
Ya bu çok güzel.Eşimi öylesine bir sürü kişinin içinde ilk defa saniyelik görüp “sanırım ben bu adamla evleneceğim içime doğdu “ demiştim. Öyle de oldu :)
Allah ‘ ım sen büyüksüüünCok var onun:) bi taneyi de yazayım aynı kişi. Dolmuşla iş yerinden karı koca arkadaşlarıyla bir yere gidiyorlarmış. Bunlar önde diğer çift arkada. Benim tanıdığım sürekli karısına eğilip birşeyler diyormuş. Diğer karıkoca inince öğretmen hanım eşiniz size ne kadar düşkündü imrendim demiş. Meğer yol boyunca karısına eğilip arkadakini mi gözüne kestirdin yoksa şoförü mü söyle diye sıkıştırıyormuş.
Eskiler öyleymiş, iyi mi kötü mü bilmiyorum.Allah ‘ ım sen büyüksüüün![]()
Bence kötü ... Kadın her an her ortamda kendini bir olay içinde buluyordur . Allah peygamber sabrı vermiş sanırım kadınaEskiler öyleymiş, iyi mi kötü mü bilmiyorum.
Tabi çok kötü. Ben dayanamazdım. Ama sonradan adam düzeldi. Mutlular. Beraber tatillere gidiyorlar yaşlılıkları huzurlu. Bilemiyorum işte. Kadın en azından sabrının mükafatını aldı.Bence kötü ... Kadın her an her ortamda kendini bir olay içinde buluyordur . Allah peygamber sabrı vermiş sanırım kadına
Ilk once sok olmustum suan iptalCok var onun:) bi taneyi de yazayım aynı kişi. Dolmuşla iş yerinden karı koca arkadaşlarıyla bir yere gidiyorlarmış. Bunlar önde diğer çift arkada. Benim tanıdığım sürekli karısına eğilip birşeyler diyormuş. Diğer karıkoca inince öğretmen hanım eşiniz size ne kadar düşkündü imrendim demiş. Meğer yol boyunca karısına eğilip arkadakini mi gözüne kestirdin yoksa şoförü mü söyle diye sıkıştırıyormuş.