- 17 Şubat 2014
- 499
- 194
-
- Konu Sahibi nisanyagmru
evet olabilir ama bu saatten sonra meslek değiştiremem ki :/Yanlis meslek secimi yapmis olabilir misin? okulu da zorla bitirmissin. Ozellik hesap isleri yapan insanlarin mesleklerini sevmeleri gerekiyor. Obur turlu hata yapmak kacinilmaz. Allah yardimcin olsun.
teşekkür ederim ilk fırsatta gideceğim...Ben ossye hazirlanirken gitmistim hep son islemde hata yapiyordum psikiyatr bana bi ilac yazdi gunde uc iciceksik dedi sinavda ilk on bine girdim sonra sayisaldan 30 net artirmistim
sende mi muhasebede çalışıyorsunOfff ben de çok hata yapardım, zaman geçtikçe kendim hatalarımı bulup kendim düzeltmeye başlamıştım. Ama hep oluyordu ben de merak ederdim neden böyleyim diye ama hiç çözüm bulamadım ne kadar dikkat etsemde mutlaka hata oluyordu maalesef...
Evet muhasebe idi. Ay sonu müşavirlikten gelirlerdi bir gün çıkamıyorlardı ofisten:) düzeltme yaparlardı.sende mi muhasebede çalışıyorsun
benim hesap makinesi hatalarım çok oluyor. sizinde olurmuydu oluyorsa nasıl düzelttiniz. ne yapmam gerek düzelte bilmem için.Evet muhasebe idi. Ay sonu müşavirlikten gelirlerdi bir gün çıkamıyorlardı ofisten:) düzeltme yaparlardı.
Hatalar bir şekilde ortaya çıkıyordu ay sonuna doğru, mutabakat yaparken filan kimse görmediyse hallediyordum, ama gören olduysa da yapacak birşey yoktu. Birkeresinde yanlış fatura işlediğimden 9.000 tl ödeme yapacaklardı da son anda kurtardık:)benim hesap makinesi hatalarım çok oluyor. sizinde olurmuydu oluyorsa nasıl düzelttiniz. ne yapmam gerek düzelte bilmem için.
kaç binden indiniz 10 bine acabaBen ossye hazirlanirken gitmistim hep son islemde hata yapiyordum psikiyatr bana bi ilac yazdi gunde uc iciceksik dedi sinavda ilk on bine girdim sonra sayisaldan 30 net artirmistim
kaç binden indiniz 10 bine acaba