- 24 Mayıs 2010
- 7.753
- 9.873
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Cvbnız icin cok tesekkur ederim eşim cok korkuyordu ama yazılarınızı okuttum biraz rahatladık eşim cilt kanserinden korkuyordu yuzu cok kaşınıyor die burdaki doktorlara gıtmez guvenmıyor burdakılere işte 27 gunumuz kaldı turkıyeye gidince inşallah dırek doktora..
evet ama olsun gül hastalığında tek bir noktada çıkar öncelikle ve bu bir ay bile kalabilir bazen sonrada arkası gelir. ilk belirti olarak aynı bu şekilde para gibi büyük birincisi çıkar. diğerleri arkadan gelir. ben çok benzettim gül hastalığınaBende o yüzden şüphelenip vucudunu muayene etsin dedim ama sadece yüzdeymiş ve tek bir noktada...
Oluşum olarak benziyor evet, umarım değildir tabii...evet ama olsun gül hastalığında tek bir noktada çıkar öncelikle ve bu bir ay bile kalabilir bazen sonrada arkası gelir. ilk belirti olarak aynı bu şekilde para gibi büyük birincisi çıkar. diğerleri arkadan gelir. ben çok benzettim gül hastalığına
Cok kasınıyormus canım durdarmyrm kndmi diyor..Kasimasin oynamasin yarayla doktora gorunun
Gül hastalıgı nedr ki..evet ama olsun gül hastalığında tek bir noktada çıkar öncelikle ve bu bir ay bile kalabilir bazen sonrada arkası gelir. ilk belirti olarak aynı bu şekilde para gibi büyük birincisi çıkar. diğerleri arkadan gelir. ben çok benzettim gül hastalığına
Tam olarak bir alerji değil benim yaşadığım sanırım. Kedi besliyorum ve bir kere olup geçti. :)Glycoprotein Fel d1 alerjisi. İlk defa benden başka birinde de aynı sorunun yaşandığını görüyorum çok ilginç...
Google a kediden geçen mantar yazıp görsellere bakarsanız aynı nitelikteki halkaları görürsünüz. Benim kolumdaki aynısıydı. Fakat başta hastalıkların da aynı şekilde görüntüsü de olabilir onu bilemem tabi. :)Yok kız :))sadece yuzunde var..
cilt kanseri dedemde de var o böyle olmaz boşuna korkutmayın kendinizi ama doktora gitmeyide ihmal etmeyinCvbnız icin cok tesekkur ederim eşim cok korkuyordu ama yazılarınızı okuttum biraz rahatladık eşim cilt kanserinden korkuyordu yuzu cok kaşınıyor die burdaki doktorlara gıtmez guvenmıyor burdakılere işte 27 gunumuz kaldı turkıyeye gidince inşallah dırek doktora..
Bende de iki kere oldu, bağışıklık sistemi düştüğünde gerçekleşiyormuş, doktorum öyle demişti. İşin ilginç yanı alerjik olmasına rağmen kortizonlu mantar kremi ile tedavi edilmesi.Benimde 3 kedi 1 kuçum var. Size de geçmiş olsun.Tam olarak bir alerji değil benim yaşadığım sanırım. Kedi besliyorum ve bir kere olup geçti. :)
Geçmiş olsun bu arada size de.
Google a kediden geçen mantar yazıp görsellere bakarsanız aynı nitelikteki halkaları görürsünüz. Benim kolumdaki aynısıydı. Fakat başta hastalıkların da aynı şekilde görüntüsü de olabilir onu bilemem tabi. :)
aa anladım. Ben doktora gitmemiştim, bilgilendirmeniz iyi oldu. O zaman değişik bir alerji türüymüş bizimki desenize. :)Bende de iki kere oldu, bağışıklık sistemi düştüğünde gerçekleşiyormuş, doktorum öyle demişti. İşin ilginç yanı alerjik olmasına rağmen kortizonlu mantar kremi ile tedavi edilmesi.Benimde 3 kedi 1 kuçum var. Size de geçmiş olsun.
Evet aynen. İşin ilginç yanı o dönem(15 sene önce) bir çok doktora gittim, tek teşhis koyabilen Osman Köksal olduaa anladım. Ben doktora gitmemiştim, bilgilendirmeniz iyi oldu. O zaman değişik bir alerji türüymüş bizimki desenize. :)
Ciddi manada ilginçmiş. Nerden nereye ben de öğrenmiş oldum sayenizde, teşekkür ederim.Evet aynen. İşin ilginç yanı o dönem(15 sene önce) bir çok doktora gittim, tek teşhis koyabilen Osman Köksal oldu
Bir kere eşimin yuzu cok kasınıyordu korka korka yuzu kıpkırmızı bir sekilde doktora gitti burdakilere bişeyin yok al bu kremi kullan demiş kovmuş yani...Benim anlamadığım eşiniz niye yurt dışında bulunduğunuz yerdeki doktorlara güvenmiyor?
Ve bu işin okulunu okumuş insana güvenmiyorsunuz da KK ya mı güveniyorsunuz?
Not: Tüm engin tıp bilgim ve gözlemlerimle oyum mantardan yana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?