• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biraz baksaniz (resimli)

Cvbnız icin cok tesekkur ederim eşim cok korkuyordu ama yazılarınızı okuttum biraz rahatladık eşim cilt kanserinden korkuyordu yuzu cok kaşınıyor die burdaki doktorlara gıtmez guvenmıyor burdakılere işte 27 gunumuz kaldı turkıyeye gidince inşallah dırek doktora..

Mantarda çok kaşıntı yapıyor ki. Cildinde vardı ama boynuna kadar kaşınıyordu. Krem vermiş eşinize, ona da krem vermişti doktor. Netten bakın isterseniz yüzde çıkan mantar örneklerine vardır mutlaka, ev arkadaşımınki de aynı böyleydi. Dr. havlunu her gün değiştir, nevresimin her zaman temiz olsun dedi, o artık havlusunu ve yastık kılıfını ütülüyordu mikroplar ölsün diye. :) Cildini sadece su ile yıka ver her zaman kuru tut demişti doktoru. Kötü düşünmeyin hemen. Geçmiş olsun..

Ya bunu ben biliyorum ciddi bir şey değil adını unuttum şimdi . Simetrik şekilde ya yani böyle bi şekli var en belirgin özelliği oydu .bende de çıkmıştı yüzümde cildimde karnımda filan. Ciddi bir şey değil kesinlikle

verilen kremleri kullansın,dokunmasin cildi hassaslasmistir şimdi .Geçiyor

Bir de doktora gidin tabi benim sozumle hareket etmeyin ama içi rahat olsun bir şey yok onda

Bende o yüzden şüphelenip vucudunu muayene etsin dedim ama sadece yüzdeymiş ve tek bir noktada...
evet ama olsun gül hastalığında tek bir noktada çıkar öncelikle ve bu bir ay bile kalabilir bazen sonrada arkası gelir. ilk belirti olarak aynı bu şekilde para gibi büyük birincisi çıkar. diğerleri arkadan gelir. ben çok benzettim gül hastalığına

evet ama olsun gül hastalığında tek bir noktada çıkar öncelikle ve bu bir ay bile kalabilir bazen sonrada arkası gelir. ilk belirti olarak aynı bu şekilde para gibi büyük birincisi çıkar. diğerleri arkadan gelir. ben çok benzettim gül hastalığına
Oluşum olarak benziyor evet, umarım değildir tabii...

Gül hastaligina benzetim. Benimde ilk olarak kolumda cikmisti kasiniyordu bilmeden kasidim ve büyüdü. İlk olarak tek bir noktada cikip daha sonra vücudun başka yerlerinde küçük küçük cikabiliyor. Benim stresli donemlerimde hala cikar tek tük.

Gül hastalıgı nedr ki..

Benimde gittiğim doktorlar mantar zannedip surekli mantar icin merhem vermişlerdi. Daha beter olmustu. Daha sonra gül olduğu anlasildi. Stres tetikliyor bende cçok zor bir dönemden gectigim sirada yakalandim bu hastaliga maaalesef kökten bir cozumunu bulamadim. Stresli dönemlerimde cikar hep hala. Ama ilk seferdeki gibi büyük değil.

Glycoprotein Fel d1 alerjisi. İlk defa benden başka birinde de aynı sorunun yaşandığını görüyorum çok ilginç...
Tam olarak bir alerji değil benim yaşadığım sanırım. Kedi besliyorum ve bir kere olup geçti. :)
Geçmiş olsun bu arada size de. :KK19:
Yok kız :))sadece yuzunde var..
Google a kediden geçen mantar yazıp görsellere bakarsanız aynı nitelikteki halkaları görürsünüz. Benim kolumdaki aynısıydı. Fakat başta hastalıkların da aynı şekilde görüntüsü de olabilir onu bilemem tabi. :)

Farkli bir sey yedi mi?
Ya da tras bicagi temiz miydi
Enfeksyon kapabilir

Cvbnız icin cok tesekkur ederim eşim cok korkuyordu ama yazılarınızı okuttum biraz rahatladık eşim cilt kanserinden korkuyordu yuzu cok kaşınıyor die burdaki doktorlara gıtmez guvenmıyor burdakılere işte 27 gunumuz kaldı turkıyeye gidince inşallah dırek doktora..
cilt kanseri dedemde de var o böyle olmaz boşuna korkutmayın kendinizi ama doktora gitmeyide ihmal etmeyin

Benim anlamadığım eşiniz niye yurt dışında bulunduğunuz yerdeki doktorlara güvenmiyor?

Ve bu işin okulunu okumuş insana güvenmiyorsunuz da KK ya mı güveniyorsunuz?:KK64:

Not: Tüm engin tıp bilgim ve gözlemlerimle oyum mantardan yana.:KK33:

Tam olarak bir alerji değil benim yaşadığım sanırım. Kedi besliyorum ve bir kere olup geçti. :)
Geçmiş olsun bu arada size de. :KK19:

Google a kediden geçen mantar yazıp görsellere bakarsanız aynı nitelikteki halkaları görürsünüz. Benim kolumdaki aynısıydı. Fakat başta hastalıkların da aynı şekilde görüntüsü de olabilir onu bilemem tabi. :)
Bende de iki kere oldu, bağışıklık sistemi düştüğünde gerçekleşiyormuş, doktorum öyle demişti. İşin ilginç yanı alerjik olmasına rağmen kortizonlu mantar kremi ile tedavi edilmesi.Benimde 3 kedi 1 kuçum var. Size de geçmiş olsun.

Bende de iki kere oldu, bağışıklık sistemi düştüğünde gerçekleşiyormuş, doktorum öyle demişti. İşin ilginç yanı alerjik olmasına rağmen kortizonlu mantar kremi ile tedavi edilmesi.Benimde 3 kedi 1 kuçum var. Size de geçmiş olsun.
aa anladım. Ben doktora gitmemiştim, bilgilendirmeniz iyi oldu. O zaman değişik bir alerji türüymüş bizimki desenize. :)

aa anladım. Ben doktora gitmemiştim, bilgilendirmeniz iyi oldu. O zaman değişik bir alerji türüymüş bizimki desenize. :)
Evet aynen. İşin ilginç yanı o dönem(15 sene önce) bir çok doktora gittim, tek teşhis koyabilen Osman Köksal oldu :KK52:

Benim anlamadığım eşiniz niye yurt dışında bulunduğunuz yerdeki doktorlara güvenmiyor?

Ve bu işin okulunu okumuş insana güvenmiyorsunuz da KK ya mı güveniyorsunuz?:KK64:

Not: Tüm engin tıp bilgim ve gözlemlerimle oyum mantardan yana.:KK33:
Bir kere eşimin yuzu cok kasınıyordu korka korka yuzu kıpkırmızı bir sekilde doktora gitti burdakilere bişeyin yok al bu kremi kullan demiş kovmuş yani...
Gecirmedi ilac eşimde artık burdakı doktorlara gitmm dedi..

Back