Bir Yolu Yok mu?

imagemaker

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
3.583
3.395
Karara bağlanan boşanma davasında ne tazminatı ne de nafaka ödemeye gücü olmayanlar ne yapabilir ?Erkeğin üzerine kayıtlı hiç bir şeyi yok ve maliyeye borçlu .Hapis yatmaya razı .Ne yapılabilir .Tazminat faizleri ile 50000 TL 'ye yakın ve bir lira dahi ödeme gücü olmayan bir erkek neler yapabilir ? Bilen varsa ve yanıtlarsa çok sevinirim .

merhabalar..
üzerine kayıtlı hiç bir şeyi olmadığını söylüyorsunuz.
maaşlı çalışıyorsa maaşının üzerine haciz konulabilir.
ama onun dışında yapılabilecek birşey yok.

nafaka ödememesı halınde 3 ay hapıs yatar...tazmınat ıse maaşı varsa ordan 1/4 kesılır omur boyu ev araba vs alamaz borctan dolayı satılabılır
o 1 lırayı ödemeye gucu olmayan erkek demek o kadar hatalıkı tazmınat ödemeye hukmolunmuş.....ömur boyu peşinde olacak borç

bu kadar emin konuşmayın bahsettiğim kişi abim .Yalancı tanıklarla dava bu safahata geldi.Her karar doğru karar mıdır ?

yalancı tanıklık yapmanın hapis cezası olduğunu kimse söylemedi. ispat etseydiniz yalancı tanıkalr hapis cezası alırdı. hukuk da her şey ispat ile ortaya konur. ve bir boşanma davası açacaksanız en baştan kazanılacak şekilde ispat araçları toplanır. ben mesela davayı açmadan kazanacağım şekle getiriyorum. hakim de rahat ediyor. şimdiye kadar üç dava kaybettim o da benim müvekkillerim yüzünden oldu. bana yalan söylediler. biri de tek şahidim Allah dedi. o zaman onu getir dinletelim dedi hakim de. ama dürüst olan müvekkillerim umduklarından fazlasını aldılar.

bu kadar emin konuşmayın bahsettiğim kişi abim .Yalancı tanıklarla dava bu safahata geldi.Her karar doğru karar mıdır ?

açıkcası abınız dıye bu sekılde konuştugunuzu dusunuyorum...her karar dogru karar degıldır tabıkı ama her tazmınat davası kabul edılmez bır ıkı şahıtle olcak iş degıl

ispatı yapılabilecek şeyler var yapılamayacak şeyler var .

yoo işler hiç de o şekilde yürümüyor.
size gore öyle yürümüyordur. bir davayı kazanmak istiyorsanız iddialarınızı ispat etmeniz lazım. hakim ne seni ne karşı tarafı tanır. sizing söyledikleriniz de karşı tarafın söyledikleri de hakimi ilgilendirmez. hangi taraf söylediğini ispat ederse hakim ortadaki kanıtlara gore karar verir. bu kafayla çok dava kaybedersiniz siz.

Adalet sistemi harika işliyor size göre demek .Peki daha fazla tartışmayalım

Adalet sistemi harika işliyor size göre demek .Peki daha fazla tartışmayalım
bize gore değil yanlışlar hep buradan kaynaklanıyor. usul denen bir yapı var. medeni usulü iyi bilmek dava kazandırır bilmemek haklı davayı bile kaybettirir. kanunu uygulanma şekli var.

Hapsi var bu işin. Biraz araştırın.

Farkındaysanız ben karşı taraftan nafaka olarak ne alınabilir ne alınamaz mevzusundan bahsettim. hapis vs. hiç birine girmedim. maddi olarak hiç bir değeri yoksa elinden hiç bir şey alamaz, fakat şikayet halinde 3 aya kadar tazyik hapsinin mevcut olduğunu da biliyoruz.

araştırın demişsiniz, araştırmaya gerek yok, ifade etmek istemediğim bir husustan dolayı bana bu cevabı veremezsiniz. saygılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…