- 5 Ekim 2013
- 3.583
- 3.395
-
- Konu Sahibi imagemaker
maaşı da yok .merhabalar..
üzerine kayıtlı hiç bir şeyi olmadığını söylüyorsunuz.
maaşlı çalışıyorsa maaşının üzerine haciz konulabilir.
ama onun dışında yapılabilecek birşey yok.
O zaman üzgünüm canım, canını alacak değilsin ya..maaşı da yok .
almaya çalışan ben değilim .Yanlış anlamışsınızO zaman üzgünüm canım, canını alacak değilsin ya..
Karara bağlanan boşanma davasında ne tazminatı ne de nafaka ödemeye gücü olmayanlar ne yapabilir ?Erkeğin üzerine kayıtlı hiç bir şeyi yok ve maliyeye borçlu .Hapis yatmaya razı .Ne yapılabilir .Tazminat faizleri ile 50000 TL 'ye yakın ve bir lira dahi ödeme gücü olmayan bir erkek neler yapabilir ? Bilen varsa ve yanıtlarsa çok sevinirim .
bu kadar emin konuşmayın bahsettiğim kişi abim .Yalancı tanıklarla dava bu safahata geldi.Her karar doğru karar mıdır ?nafaka ödememesı halınde 3 ay hapıs yatar...tazmınat ıse maaşı varsa ordan 1/4 kesılır omur boyu ev araba vs alamaz borctan dolayı satılabılır
o 1 lırayı ödemeye gucu olmayan erkek demek o kadar hatalıkı tazmınat ödemeye hukmolunmuş.....ömur boyu peşinde olacak borç
bu kadar emin konuşmayın bahsettiğim kişi abim .Yalancı tanıklarla dava bu safahata geldi.Her karar doğru karar mıdır ?
ispatı yapılabilecek şeyler var yapılamayacak şeyler var .yalancı tanıklık yapmanın hapis cezası olduğunu kimse söylemedi. ispat etseydiniz yalancı tanıkalr hapis cezası alırdı. hukuk da her şey ispat ile ortaya konur. ve bir boşanma davası açacaksanız en baştan kazanılacak şekilde ispat araçları toplanır. ben mesela davayı açmadan kazanacağım şekle getiriyorum. hakim de rahat ediyor. şimdiye kadar üç dava kaybettim o da benim müvekkillerim yüzünden oldu. bana yalan söylediler. biri de tek şahidim Allah dedi. o zaman onu getir dinletelim dedi hakim de. ama dürüst olan müvekkillerim umduklarından fazlasını aldılar.
ispatı yapılabilecek şeyler var yapılamayacak şeyler var .
yoo işler hiç de o şekilde yürümüyor.iddia eden iddiasını ispat etmekle yükümlüdür. eğer bir şeyi iddia ediyorsanız hukuk nezdinde ispatlamalısınız. adalet bu şekilde yerini bulacaktır.
size gore öyle yürümüyordur. bir davayı kazanmak istiyorsanız iddialarınızı ispat etmeniz lazım. hakim ne seni ne karşı tarafı tanır. sizing söyledikleriniz de karşı tarafın söyledikleri de hakimi ilgilendirmez. hangi taraf söylediğini ispat ederse hakim ortadaki kanıtlara gore karar verir. bu kafayla çok dava kaybedersiniz siz.yoo işler hiç de o şekilde yürümüyor.
Adalet sistemi harika işliyor size göre demek .Peki daha fazla tartışmayalımsize gore öyle yürümüyordur. bir davayı kazanmak istiyorsanız iddialarınızı ispat etmeniz lazım. hakim ne seni ne karşı tarafı tanır. sizing söyledikleriniz de karşı tarafın söyledikleri de hakimi ilgilendirmez. hangi taraf söylediğini ispat ederse hakim ortadaki kanıtlara gore karar verir. bu kafayla çok dava kaybedersiniz siz.
bize gore değil yanlışlar hep buradan kaynaklanıyor. usul denen bir yapı var. medeni usulü iyi bilmek dava kazandırır bilmemek haklı davayı bile kaybettirir. kanunu uygulanma şekli var.Adalet sistemi harika işliyor size göre demek .Peki daha fazla tartışmayalım
Hapsi var bu işin. Biraz araştırın.Afedersiniz ben yanlış anlamışım, fakat kim olursa olsun sonuç değişmeyecektir
Hapsi var bu işin. Biraz araştırın.