Bir Yolu Yok mu?

Farkındaysanız ben karşı taraftan nafaka olarak ne alınabilir ne alınamaz mevzusundan bahsettim. hapis vs. hiç birine girmedim. maddi olarak hiç bir değeri yoksa elinden hiç bir şey alamaz, fakat şikayet halinde 3 aya kadar tazyik hapsinin mevcut olduğunu da biliyoruz.

araştırın demişsiniz, araştırmaya gerek yok, ifade etmek istemediğim bir husustan dolayı bana bu cevabı veremezsiniz. saygılar.
Burası fikir beyan edip rahatlama köşesi değil.
Hukuk köşesi, bilmiyorsanız öğrenin.
İnsanlar sorunlarını çözmek için burda. Nafakayı ödeyene kadar hapse girer çıkar. Ben bilgisiz insanlarla muhattap olmak istemiyorum, benim cevabımı alıntılamayın. İyi günler.

çok sağolun buranın hukuk köşesi olduğunu öğrettiğiniz için. nereye ve ne sebeple yorum yazacağımı size soracak değilim. burası açık bir platform ve isteyen istediği şekilde yorum yazar ve buna kimse karışamaz. bilgisiz insanlarla muhattap olmayacakmış, çok bilgiliyseniz buyrun siz aydınlatın insanları, bana sataşmak dışında bir aydınlatma ben göremedim. hiç üzerime alınmıyorum mesajlarınız. iyi günler!

Burası fikir beyan edip rahatlama köşesi değil.
Hukuk köşesi, bilmiyorsanız öğrenin.
İnsanlar sorunlarını çözmek için burda. Nafakayı ödeyene kadar hapse girer çıkar. Ben bilgisiz insanlarla muhattap olmak istemiyorum, benim cevabımı alıntılamayın. İyi günler.
bu hapse girme işi ne zamana kadar sürer .
Bu adamın ödeme gücü yok maliyeye borçlu ömür boyu hapis mi yatacak

bu hapse girme işi ne zamana kadar sürer .
Bu adamın ödeme gücü yok maliyeye borçlu ömür boyu hapis mi yatacak
Borcu ödeyene kadar sürer, borc ödenmezse 3 ay hafis tekrarlanır. Öncelik nafakadır, diğer borçlar ondan sonra gelir.

ne kadar iğrenç
Maalesef. Herkes ben değil, komik ama bende aynı durumdayım. Bize mahkemenin bağladığı nafakayı reddettik. Karşı tarafın başkasının yakasına yapışmamayı bilmesi lazım, sadece intikam için bir insanın hayatını mahvetmek çok saçma.

Maalesef. Herkes ben değil, komik ama bende aynı durumdayım. Bize mahkemenin bağladığı nafakayı reddettik. Karşı tarafın başkasının yakasına yapışmamayı bilmesi lazım, sadece intikam için bir insanın hayatını mahvetmek çok saçma.
Ne kadar asaletli davranmışsınız .Türk kadınına bence bu yakışır.

Anlaşmaya gitmeyi deneseniz? Ödenecek güç belliyse üstü nafaka nasıl oldu onu da anlamadım.

Anlaşmaya gitmeyi deneseniz? Ödenecek güç belliyse üstü nafaka nasıl oldu onu da anlamadım.
Anlaşma durumu yok .Konuşmuyoruz o tarafla .Para varken koca iyi idi para bitince adam iflas edince nedense bütün kusurlar açığa çıktı .Adamın ödeme gücü yok .Tanıkların beyanları etkiledi sanırım .Anneme bile iftira attılar .Annem bile alkolikmiş gelinini içki içmeye zorlarmış filan .Annemi mahkemeye götürüp üzmek istemedik .Hakim görse annemi zaten hayatında ağzına içki vurmamış olduğunu anlardı. Üzüntüden kalp krizi geçirmesinden fenalaşmasından korktuk .Neticede genç değil .

X