Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilkk defaa görüyorum kızz :)Bunu biliyor musunuz eli böğründe ara sıcaklarım hazır anan ana yemek kafama yatmıyor karnı yarık vs bunları saymassak tabisi fikirsizim
masallah masallah suan canım serbetli tatlı cektıı :)Bide bulantım başladı resmen ağzımdan tükürük akıyor sanki , etten tiksindim iyice ızdırap oldu bana bu yemek işi tatlımı falan hep yaptım
Gelenlerin hepsi etçil anam bide bütün kalekol arkadaşları geliyorEtsiz ana yemek var mı ki
Ayyy geçende ben öyle geçen yarısı yaptım şimdide midem bulamıyor nasıö yedim diyeİrmik helvası yaptım bende aşırı tatlı istiyor benim de canım
hihhh olsa yerdimm suan :)İrmik helvası yaptım bende aşırı tatlı istiyor benim de canım
Hadiii ya :) ben yapıyorum valla denişiiiik oluyorilkk defaa görüyorum kızz :)
Allah yardım etsin kuzum e eşine demedin mi belki hamileyim dir diye daha sonra agirlardiniz .Gelenlerin hepsi etçil anam bide bütün kalekol arkadaşları geliyor
kızımm seninn bu iş ciddiiii :) fazla yorma kendiniiiAyyy geçende ben öyle geçen yarısı yaptım şimdide midem bulamıyor nasıö yedim diye
Yok kız söyler miyim hayatta söylemedim ben öyle çok takmıyorum ki kızlar biliyor eşleri onlar aradı bişe yapma diye yardıma gelelim biz ama yok allah korur varsa daAllah yardım etsin kuzum e eşine demedin mi belki hamileyim dir diye daha sonra agirlardiniz .
Gel canım ben yaparım sana yeriz ,hihhh olsa yerdimm suan :)
Kızzz 8!gün kaldı adetime bulantım ondan da olabilir belki ama düşünmbuhun yemek yapamadım eşime adam aç kaldı mutfağa giremedimkızımm seninn bu iş ciddiiii :) fazla yorma kendiniii
tesekkur ederimm hayatımm yapmıs kadar olduunGel canım ben yaparım sana yeriz ,
Sen Hale’n test yapmadın adette olmadın dimiiiiGel canım ben yaparım sana yeriz ,
Sen dinlen tedbirini al rabbim korur zatenYok kız söyler miyim hayatta söylemedim ben öyle çok takmıyorum ki kızlar biliyor eşleri onlar aradı bişe yapma diye yardıma gelelim biz ama yok allah korur varsa da
Hamileligimi onaylarsam sise bol bol dua etcem ayağımı sürükledim arkamdan gelin diyeSen dinlen tedbirini al rabbim korur zaten
bunlar belirtiii :)Kızzz 8!gün kaldı adetime bulantım ondan da olabilir belki ama düşünmbuhun yemek yapamadım eşime adam aç kaldı mutfağa giremedim
Yok kuzum nerdee bekliyorum sabırla gribim geçti normale döndü m şükür bide testlerim gelirse on numara olacakSen Hale’n test yapmadın adette olmadın dimiiii