Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bi de olmasa neden bu kasıklarıma bıçak saplanması, sırt ağrılarım, kasık ağrılarım, sık idrara çıkmalarım neden ki o zaman ..

Benimde öyle ama Allah sabrını verir, kolaylığını da :) ve bi kerette 2 tane miss :)

Meltemcim sen geçen ay da aynı belirtileri yaşamışsın adete kadar bekle bi test yap yoksa da doktora git enfeksiyon vs olabilir bi kontrol etsinler

Ay şimdi bir yazı okudum anasayfa da kadın sürpriz yumurta hamile ve istemeyerek olmuş şok Muş ah rabbim ah bizi de gör bize ver hayirlisini:işsiz:
Ya bende geçen bi haber okudum kız sevgilisinden hamile sürekli adet görmüş karın ağrısında gitmiş hastaneye gebe.
Amerikadamı ne oluyor olay.:oha::oha::oha:

Ya bende geçen bi haber okudum kız sevgilisinden hamile sürekli adet görmüş karın ağrısında gitmiş hastaneye gebe.
Amerikadamı ne oluyor olay.:oha::oha::oha:
Oy kuzum o gizli hamilelik tlc de sürekli koyuyorlar di önceden bağımlısıydim resmen dokuz ay taşı bir gece aniden pirtlat bir gecede ana oluyorlar valla:silah:

O da ne di benim arkadaşımın annesi hamile kalıyor 9 ay boyunca doktorlar fark etmigorlar kist var diye ameliyata alıyor ve o anda doğum başlıyor siz düşünün :) kistten vücut su topluyor diyorlar ve gebelikten şüphelenmiyorlar ama sonuç bebek oluyor :)

Kızlar ikiz ucuz demissiniz geçen ay doktorum yumurta geliştirici iğne ve catlatma iginesi vermişti baktığında 3 tane yumurtam vardı ebe demişti ki doktorun ikiz olabileceginide söyledi mi o an o kadar mutlu olmuştum ki sanki hamile gibiydim de ikiz olacaktı bide

Ya nasıl ya nasıl aklım almıyor hiçmi kusmazsın şişmezsin nedir yani nedir oy sinir yaptım şuan:kızgın:
Valla bide üstüne içiyorlar felan beslenme sıfır bir tanesi klozet e doğurdu bebek suya dusmustu sen düşün gerisini .ay dur ne anlatacağım bir kız ailesi ile kalıyor sevgili ile de ailesi tanışıyor felan muhabbet iyi kızın ağrısı oluyor hastaneye bir gidiyorlar doğum başladı deniyor .sonra kızın ailesi erkek arkadaşı birbirine sayılıyordu felan yurt dışı baya değişik bir yer benim gözümde :KK76:

Kızlar ikiz ucuz demissiniz geçen ay doktorum yumurta geliştirici iğne ve catlatma iginesi vermişti baktığında 3 tane yumurtam vardı ebe demişti ki doktorun ikiz olabileceginide söyledi mi o an o kadar mutlu olmuştum ki sanki hamile gibiydim de ikiz olacaktı bide
Ne biliyon belki bu ay olacak olmaz deme olunca Sasa kalin:KK11:

Valla bide üstüne içiyorlar felan beslenme sıfır bir tanesi klozet e doğurdu bebek suya dusmustu sen düşün gerisini .ay dur ne anlatacağım bir kız ailesi ile kalıyor sevgili ile de ailesi tanışıyor felan muhabbet iyi kızın ağrısı oluyor hastaneye bir gidiyorlar doğum başladı deniyor .sonra kızın ailesi erkek arkadaşı birbirine sayılıyordu felan yurt dışı baya değişik bir yer benim gözümde :KK76:
Ya evet burdada baya serbestler bi değişik.Arkadaşımın doğum yaptığında yanında bi kız vardı 14 yaşında doğum yapıyo adam terk ediyoru bebeğe kızın annesi bakacakmış

Ya evet burdada baya serbestler bi değişik.Arkadaşımın doğum yaptığında yanında bi kız vardı 14 yaşında doğum yapıyo adam terk ediyoru bebeğe kızın annesi bakacakmış
Allah büyük kuzum ya ne bilim gencecik yaşta

X