Geçmiş olsun kuzum iyi misin simdiAy bende gececiyim aslında ama. Bugün hep hastanelerdeydik. Ateş 39 du falan idrar yolu enfeksiyonu çıktı antibiyotik falan yazdı. Giremedim o nedenle ama mesajları toptan okudum. Gözlerim bulanık görmeye başladı
coook gecmiş olsunn canımm rahatsızsan git dinlen istirahat ett gözlerini yormaaAy bende gececiyim aslında ama. Bugün hep hastanelerdeydik. Ateş 39 du falan idrar yolu enfeksiyonu çıktı antibiyotik falan yazdı. Giremedim o nedenle ama mesajları toptan okudum. Gözlerim bulanık görmeye başladı
:) çünkü bu gruptakiler cıkarsızzz samimi içten yalan söylemeyen insanlarla oldu çevremde anlatamayacagım bir sürü insan varken rahatlıkla yazabiliyorum canlarııımYok iyiyim şuan. Sizinn mesajlarınızı okudukça güldüm. Çok içtensiniz valla..
Sağol kuzum napak bütün deliler toplandı bir arayaYok iyiyim şuan. Sizinn mesajlarınızı okudukça güldüm. Çok içtensiniz valla..
Hadii inşallah canımm rabbim sağlıklı bebek versinKizlar ben geçen ay hamilelik geçirdim. Tabi çok sevindik falan derken dış gebelik olduğu anlaşıldı. Çook üzüldüm çünkü 2 senedir olmuyordu zaten böyle bişey olması yıprattı beni bayaa. Bir ay korunduk. Şuan korunmuyoruZ. 5 gün önce ilk defa ilişki oldu korunmadan inşallah tutar. Bekliyorum sabırsızlıkla..
İnşallah canım inşallah rabbim duanın duyar sana güzel bir melek verirKizlar ben geçen ay hamilelik geçirdim. Tabi çok sevindik falan derken dış gebelik olduğu anlaşıldı. Çook üzüldüm çünkü 2 senedir olmuyordu zaten böyle bişey olması yıprattı beni bayaa. Bir ay korunduk. Şuan korunmuyoruZ. 5 gün önce ilk defa ilişki oldu korunmadan inşallah tutar. Bekliyorum sabırsızlıkla..
Gerçekten ya :))Nereye kayboldu bu kızlar WhatsApp grubu mi açtılar bizi birakip
İnşallah canım inşallah rabbim duanın duyar sana güzel bir melek verirbir yönden de iyi durumdasın en azından hamile kalabiliyorsun
Hadii inşallah canımm rabbim sağlıklı bebek versin
Ben başlayayım 25 yaşındayım 1 yıl 2 aydır evliyimm izmirliyim ama vandayım artık eşim vanlı 1 yıldır korunmadm eşimde ileri hızlıda problem varmış ama doktor cokta kötü değil dedi bende cok şükür bişey yoktu ama hormon testi yaptırmayı düşünüyorummKızlar yaşlarınız kaç nerden kaç yıldır evlisinizzz gebelik için sorunlarınz ne merak ettm cok sordm ama tanımak istedim sizi
Benimde pc nin sarji bitti kapandı tele geçtim kocamda işte o yüzden bu kadar aktifim:))yok misafirim gitti çok oldu ben anca yemek işlerimi bitirdim temizlik yaptım kocayıı yatırdım geldim şimdi mobilden yetısemedım pc açtım ordan yazıyoreee :)
benım kı evde sabaha gectiii onla şuan işim yok yanına gitmiyorummBenimde pc nin sarji bitti kapandı tele geçtim kocamda işte o yüzden bu kadar aktifim:))
sen benım ömrumu yedın test yapmadınKızlar ben yine bir tuhaf oldum ya bayilacak gibiyimidrarım kokuyor ya grip beni mahvetti