- 2 Temmuz 2018
- 2.204
- 2.676
Aynen misafir iş derken kız gebe ise bile anlamayacakkkesinn misafiriii vaar :9
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen misafir iş derken kız gebe ise bile anlamayacakkkesinn misafiriii vaar :9
adeet oldun sanırım canım üzülme yapcak bişey yok rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olacak insallah ama tez vakitte hayırlısıyla olsun insallah bu gruptaa üzülmekk yokk bakk bende 1 gün sonraa bende adet olduuumdicemm ve 3 senedir olmuyo benimdeeBiraz bozuldu da toparladım önümüzdeki aylara bakıcaz artık sanırım ben cok stres yapıorum bu yuzden olmuyor ne eşim de ne bende hiçbirşey yok çünkü ilk ay hamile kalacagımı düşünmüştüm kaç ay gecti artık sayamıyorım bile
düsünmemeliyiz anıı yasamalıyııız ::)Hiç aklımdan cıkmıo desem
onuda kocan düşünsüüün :) sen sanslısın binevii :)Aynen valla bide enerji suyu var evde yağmurlu günlerde napcak onu düşünüyorum ben
Ya valla tek sorun buu saç baş düzleştirme kurutmaYa valla her gün banyo etmekten bıktım yaa ilşki sorun değilde banyo sorun benim için
Gelde bu şartlarda hamile kal :)onuda kocan düşünsüüün :) sen sanslısın binevii :)
Hele hele kurutmaaa benm bi de saçlarım çok dökülüyo nalet geldi artık kurutmuyorum vallaYa valla tek sorun buu saç baş düzleştirme kurutma
Ay canım o alır dusunu asla öyle gezmez su isterse buz gibi olsunonuda kocan düşünsüüün :) sen sanslısın binevii :)
hoşgeldin canım gececiler olarak cok hızlıyızz :)Maşallah kızlar. Hıızınıza yetişilmiyo yarım saat önce girdim okuya okuya anca geldim buraya
Valla bende bunu düşündmm grubun adı pembe olmalı :)))Aslında whatsap grubu kurmamız lazım :)
ya bu adamlar niye böylee yaaaAy canım o alır dusunu asla öyle gezmez su isterse buz gibi olsun
Kuzum 1000ci msj kaçırdım ben sabırla bekliyordum bide sen düşünMaşallah kızlar. Hıızınıza yetişilmiyo yarım saat önce girdim okuya okuya anca geldim buraya
Benimkide aynı biz tembeliz heraldeeya bu adamlar niye böylee yaaa
K.k ile kısır günleri :)Valla bende bunu düşündmm grubun adı pembe olmalı :)))
Yok kuzularim buranın verdiği tadı vermez benceValla bende bunu düşündmm grubun adı pembe olmalı :)))
kesinlikleee onlar görevleriniii güzelce yerine getiriyo baksanaa :)Benimkide aynı biz tembeliz heraldee
Aynen günah olmasa bir hafta yapmam ben erinirim her gün her gün ama yapacak birşey yok mecbur yapiyozBenimkide aynı biz tembeliz heraldee
hoşgeldin canım gececiler olarak cok hızlıyızz :)