- 28 Ağustos 2018
- 483
- 367
aynen canım ne yaparsak kendimizee kimseye bişey olacagı yokk. kızlarr bi soru daha sorcam ilişki zamanları kendinizi sartlandırıyomusunuz bebk için ya da aklınıza geliyo mu bebek falannÖyle olmalıyız kuzum benim içinde zor bende üzülüyorum ama bu bize kazandırmak kaybettirir.
Tabikii bu da sorumu :))aynen canım ne yaparsak kendimizee kimseye bişey olacagı yokk. kızlarr bi soru daha sorcam ilişki zamanları kendinizi sartlandırıyomusunuz bebk için ya da aklınıza geliyo mu bebek falann
Bakın beni deli etmeyin bu geceyi hüngür hüngür ağlamaya gecesine çevirim Gül'ün ulennn.Hee yolu denedim kızlar şuan stresten mideme vurdu 2aydır midem agrıyo
Oluyo illaki canım yaa :) ama şu gün işkiye grcez dye şartlamıyorum hatta eşime dün dedim ilşkiye grmek zorunda değiliz dyeaynen canım ne yaparsak kendimizee kimseye bişey olacagı yokk. kızlarr bi soru daha sorcam ilişki zamanları kendinizi sartlandırıyomusunuz bebk için ya da aklınıza geliyo mu bebek falann
Valla o an onu düşünemiyorum kuzum benaynen canım ne yaparsak kendimizee kimseye bişey olacagı yokk. kızlarr bi soru daha sorcam ilişki zamanları kendinizi sartlandırıyomusunuz bebk için ya da aklınıza geliyo mu bebek falann
hehhh işteeee aslında hiç düşünmememiz lazımmm her seyi akışına bırakmamız lazımmm bu bile etkiliyooooTabikii bu da sorumu :))
Yumurtlama günleri bitince ben kaçar modundayım hahahajOluyo illaki canım yaa :) ama şu gün işkiye grcez dye şartlamıyorum hatta eşime dün dedim ilşkiye grmek zorunda değiliz dye
Yumutlama günleri bitti kendine iyi bak abi hahahhahahehhh işteeee aslında hiç düşünmememiz lazımmm her seyi akışına bırakmamız lazımmm bu bile etkiliyoooo
Hahaha aynen aynen :)Yumurtlama günleri bitince ben kaçar modundayım hahahaj
aslında düşünmee o an işte diğer dediğinde mantıklı her sey birden olsuun :)Oluyo illaki canım yaa :) ama şu gün işkiye grcez dye şartlamıyorum hatta eşime dün dedim ilşkiye grmek zorunda değiliz dye
hahahha ayneeeen sanki görevimmiş gibiii bittikten sonraaa daha yapmak istemiyorum :) buda olmamalı aslındaaaYumutlama günleri bitti kendine iyi bak abi hahahhaha
Ah ah keşke düşünemesem bazen diyorum şu kafamı söküp atın yaa hep düşüncem o nasıl çıkarcam aklımdan çıkmıyoaslında düşünmee o an işte diğer dediğinde mantıklı her sey birden olsuun :)
Biraz bozuldu da toparladım önümüzdeki aylara bakıcaz artık sanırım ben cok stres yapıorum bu yuzden olmuyor ne eşim de ne bende hiçbirşey yok çünkü ilk ay hamile kalacagımı düşünmüştüm kaç ay gecti artık sayamıyorım bileMoral bozmak yok önümüzdeki aylara bakcaz:))
Ya valla her gün banyo etmekten bıktım yaa ilşki sorun değilde banyo sorun benim içinhahahha ayneeeen sanki görevimmiş gibiii bittikten sonraaa daha yapmak istemiyorum :) buda olmamalı aslındaaa
işteeeeeee bulduuum benim gibiii üşendeciii valla bende aynııııı :)))Ya valla her gün banyo etmekten bıktım yaa ilşki sorun değilde banyo sorun benim için
kesinn misafiriii vaar :9
Aynen valla bide enerji suyu var evde yağmurlu günlerde napcak onu düşünüyorum benişteeeeeee bulduuum benim gibiii üşendeciii valla bende aynııııı :)))
Grip oldum sonunda allahtan yumrtlama günüme iyileşiyorum :)işteeeeeee bulduuum benim gibiii üşendeciii valla bende aynııııı :)))
Hiç aklımdan cıkmıo desemaynen canım ne yaparsak kendimizee kimseye bişey olacagı yokk. kızlarr bi soru daha sorcam ilişki zamanları kendinizi sartlandırıyomusunuz bebk için ya da aklınıza geliyo mu bebek falann