- 28 Ağustos 2018
- 483
- 367
Yok canım yok senin vu durum normal değil ya hamilesiiin ya da sürekli burdaki konuşmalar seni psikolojik etkilediiiKızlar ben yine bir tuhaf oldum ya bayilacak gibiyim idrarım kokuyor ya grip beni mahvetti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım yok senin vu durum normal değil ya hamilesiiin ya da sürekli burdaki konuşmalar seni psikolojik etkilediiiKızlar ben yine bir tuhaf oldum ya bayilacak gibiyim idrarım kokuyor ya grip beni mahvetti
Sonucu biliyorum yok kuzum bence çünkü böbrek ağrım başladı gece enfeksiyon oldu galiba yine ondan olmuyorsen benım ömrumu yedın test yapmadın
27 yasındayım :) 2 yıllık evli tam 1 yıldır korunmuyorrrum :)))) yarısmacılara basarılarrrrKızlar yaşlarınız kaç nerden kaç yıldır evlisinizzz gebelik için sorunlarınz ne merak ettm cok sordm ama tanımak istedim sizi
Canım hamilelikten değilde grip böbrek sorunu bide zehirlenme bu üçü de bende bu etkileri yapıyor senede bir kaç defa yasarim bunlariYok canım yok senin vu durum normal değil ya hamilesiiin ya da sürekli burdaki konuşmalar seni psikolojik etkilediii
Tabi bitti işin yanına gitmekbenım kı evde sabaha gectiii onla şuan işim yok yanına gitmiyorumm
İş bitti eyvallah diyor resmenTabi bitti işin yanına gitmek
27 yasındayım :) 2 yıllık evli tam 1 yıldır korunmuyorrrum :)))) yarısmacılara basarılarrrr
aslında bak bittimi bilmiyorumm aslında ekim 2 adet oldum 6 da bitti 10 11 14 15 full degerlendirdim kocam artık bıktııı şimdi 10 gun var reglimeeeTabi bitti işin yanına gitmek
Laaaaynn o günler hep pes pese mi yaptıiin tabi bıkar gün aşırı yapsanaaaslında bak bittimi bilmiyorumm aslında ekim 2 adet oldum 6 da bitti 10 11 14 15 full degerlendirdim kocam artık bıktııı şimdi 10 gun var reglimeee
Sonucu biliyorum yok kuzum bence çünkü böbrek ağrım başladı gece enfeksiyon oldu galiba yine ondan olmuyor
Canım bir hastaneye gidiyormusum bide hamilesin deseler nasıl gülerim bir bilsem yok o belirti şundan bu belirti bundan diye diye doguracamBende böbrek ağrısıyla gittim bugün. İdrarım da çok koyuydu turuncu ama baya koyuydu. İdrar yaparken ağrım oluyordu böbreğimde. Enfeksiyon çıktı. Ama bence bir test yap canım eğer hamileysen ve enfeksiyon varsa iyi değil. .
YOK beee azcık peş peşe gibi oldu ama öyle degil benım kı 12 36 çalıısyordu o zaman gööreve gitmeden yada geldikten sonrası arada zaman var yani .D napiiim korktum her gunu degerlendırdım kızz bıde en son yumuetlama da ben buna dedım bugun yumurtlama gunum bu bagırdı bana yeter ben yapmıcam yoruldum bende kustum gıttım yataga yattım gece yanıma geldiii bişe dicem sana bugun önemli gunmu dıyor evet dedim ama bunua yaparım sonra adetne kadar elleme benı dıyor yıne kıyaamadı bana aklına gırmısım önemli gun diyerek içine batmışLaaaaynn o günler hep pes pese mi yaptıiin tabi bıkar gün aşırı yapsanaa
Yaa bu adamlar yazık yaaYOK beee azcık peş peşe gibi oldu ama öyle degil benım kı 12 36 çalıısyordu o zaman gööreve gitmeden yada geldikten sonrası arada zaman var yani .D napiiim korktum her gunu degerlendırdım kızz bıde en son yumuetlama da ben buna dedım bugun yumurtlama gunum bu bagırdı bana yeter ben yapmıcam yoruldum bende kustum gıttım yataga yattım gece yanıma geldiii bişe dicem sana bugun önemli gunmu dıyor evet dedim ama bunua yaparım sonra adetne kadar elleme benı dıyor yıne kıyaamadı bana aklına gırmısım önemli gun diyerek içine batmış
nasil güldüm şuan bir bilsen adam resmen gelme artik demiş gözümden yaş geldiYOK beee azcık peş peşe gibi oldu ama öyle degil benım kı 12 36 çalıısyordu o zaman gööreve gitmeden yada geldikten sonrası arada zaman var yani .D napiiim korktum her gunu degerlendırdım kızz bıde en son yumuetlama da ben buna dedım bugun yumurtlama gunum bu bagırdı bana yeter ben yapmıcam yoruldum bende kustum gıttım yataga yattım gece yanıma geldiii bişe dicem sana bugun önemli gunmu dıyor evet dedim ama bunua yaparım sonra adetne kadar elleme benı dıyor yıne kıyaamadı bana aklına gırmısım önemli gun diyerek içine batmış
HİÇ SORMA o gunler ben biişirin bişiriin biii görsen kandırmak içinYa zaten o yumurtlama haftası bizi bizden alıyoo
Canım bir hastaneye gidiyormusum bide hamilesin deseler nasıl gülerim bir bilsem yok o belirti şundan bu belirti bundan diye diye doguracam
KIZZ BEN SINIRIMDN öluyorum adam bna resmen hadii gel kendın napıyısan yap diyor sankı cocugu tek ben yapıyorum yaa ya sııznde öylemı sorun oluyor mu cok takıyısun falan dıyor mu eşlerınız özellıklde öenmlı gunlerdenasil güldüm şuan bir bilsen adam resmen gelme artik demiş gözümden yaş geldi
Esime diyorum kaç gündür yeter dedi eczane bak orda git al dedi ama napim çok hastayımYa bence bir test al. Nöbetçi eczane yokmu peki oralarda? Ay yap vallahi bençatladım hee. İnternetten toplu test alacam ben bu ay olmuyo böyle. Eczacı artık test mi abla diyii