Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay bende gececiyim aslında ama. Bugün hep hastanelerdeydik. Ateş 39 du falan idrar yolu enfeksiyonu çıktı antibiyotik falan yazdı. Giremedim o nedenle ama mesajları toptan okudum. Gözlerim bulanık görmeye başladı:KK53::KK70:
Geçmiş olsun kuzum iyi misin simdi

Ay bende gececiyim aslında ama. Bugün hep hastanelerdeydik. Ateş 39 du falan idrar yolu enfeksiyonu çıktı antibiyotik falan yazdı. Giremedim o nedenle ama mesajları toptan okudum. Gözlerim bulanık görmeye başladı:KK53::KK70:
coook gecmiş olsunn canımm rahatsızsan git dinlen istirahat ett gözlerini yormaa

kız aslında terapi gibi burası haa derdin varsa gel anlat dinleyelim sende rahatla bende rahatliyiiiim :) heem bedavada güldürüyozz :):):)

Nereye kayboldu bu kızlar WhatsApp grubu mi açtılar bizi birakip:duduk:

Kizlar ben geçen ay hamilelik geçirdim. Tabi çok sevindik falan derken dış gebelik olduğu anlaşıldı. Çook üzüldüm çünkü 2 senedir olmuyordu zaten böyle bişey olması yıprattı beni bayaa. Bir ay korunduk. Şuan korunmuyoruZ. 5 gün önce ilk defa ilişki oldu korunmadan inşallah tutar. Bekliyorum sabırsızlıkla..:110:

Kızlar yaşlarınız kaç nerden kaç yıldır evlisinizzz gebelik için sorunlarınz ne merak ettm cok sordm ama tanımak istedim sizi

Kizlar ben geçen ay hamilelik geçirdim. Tabi çok sevindik falan derken dış gebelik olduğu anlaşıldı. Çook üzüldüm çünkü 2 senedir olmuyordu zaten böyle bişey olması yıprattı beni bayaa. Bir ay korunduk. Şuan korunmuyoruZ. 5 gün önce ilk defa ilişki oldu korunmadan inşallah tutar. Bekliyorum sabırsızlıkla..:110:
Hadii inşallah canımm rabbim sağlıklı bebek versin

İnşallah canım inşallah rabbim duanın duyar sana güzel bir melek verir :KK68:bir yönden de iyi durumdasın en azından hamile kalabiliyorsun

yok misafirim gitti çok oldu ben anca yemek işlerimi bitirdim temizlik yaptım kocayıı yatırdım geldim şimdi mobilden yetısemedım pc açtım ordan yazıyoreee :)

Kızlar yaşlarınız kaç nerden kaç yıldır evlisinizzz gebelik için sorunlarınz ne merak ettm cok sordm ama tanımak istedim sizi
Ben başlayayım 25 yaşındayım 1 yıl 2 aydır evliyimm izmirliyim ama vandayım artık eşim vanlı 1 yıldır korunmadm eşimde ileri hızlıda problem varmış ama doktor cokta kötü değil dedi bende cok şükür bişey yoktu ama hormon testi yaptırmayı düşünüyorumm

Kızlar ben yine bir tuhaf oldum ya bayilacak gibiyim :ruh: idrarım kokuyor ya grip beni mahvetti

X