Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle olmalıyız kuzum benim içinde zor bende üzülüyorum ama bu bize kazandırmak kaybettirir.
aynen canım ne yaparsak kendimizee kimseye bişey olacagı yokk. kızlarr bi soru daha sorcam ilişki zamanları kendinizi sartlandırıyomusunuz bebk için ya da aklınıza geliyo mu bebek falann

aynen canım ne yaparsak kendimizee kimseye bişey olacagı yokk. kızlarr bi soru daha sorcam ilişki zamanları kendinizi sartlandırıyomusunuz bebk için ya da aklınıza geliyo mu bebek falann
Oluyo illaki canım yaa :) ama şu gün işkiye grcez dye şartlamıyorum hatta eşime dün dedim ilşkiye grmek zorunda değiliz dye

Valla o an onu düşünemiyorum kuzum ben :KK23:ama sonunda ayaklar yukarı kalkar belin altına yastık koyulur

Moral bozmak yok önümüzdeki aylara bakcaz:))
Biraz bozuldu da toparladım önümüzdeki aylara bakıcaz artık sanırım ben cok stres yapıorum bu yuzden olmuyor ne eşim de ne bende hiçbirşey yok çünkü ilk ay hamile kalacagımı düşünmüştüm kaç ay gecti artık sayamıyorım bile

X